![]() |
שלכולם יהיה ברור כדי להשיג ספורטאי מצטיין חייב להתחרות בifbb ,אתה יכול להראות כמו אלקסי לוסוקוב ואם לא תתחרה באי אף בי בי זה לא תופס ודבר שני גם אם תתחרה רוב הסיכויים שלא תקבל, אבא שלי בתור איש צבא לשעבר הפך חצי מהצבא כדי שאני יקבל את זה
|
ציטוט:
ידעתי שהוא דביל, אבל עכשיו מסתבר שגם אידיוט. |
ציטוט:
|
dani i respect u as a BB but no longer as a person,
ones doesnt know about technique? u can say pl's are fat, ugly, clown... but one thing pl's care about is technique. we film it, we ask better pl's, we read books of world famous trainers, we watch others, we watch ourselves, and we never never never .think there is nothing to improve, and that it what training is all about - improvemen what do u do? call stas at the best case scenario :) i hope someone will use google translate for this GAVARISH PARUSSKY YA NIZNAYU ENGLISH |
לפי איך שאתה רושם באנגלית גם אתה לא גאון הדור .
|
ציטוט:
אתה אופטימי אם אתה חושב שהוא בכלל יודע לקרוא אנגלית. |
:)
... |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא זורם עם שום גל אז תנוח עם הדיבור הזה, ברגע שתבין שאנשים מסתכלים עליך כ2 אנשים שונים: 1. מפתח גוף מצליח 2. אדם עם אישיות חרא, שחצן ומתנשא. אז אולי תצליח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
im here for 3 months and havent spoke hebrew to anyone but the dead sea salesmen at the mall here. and no one complained. |
איזה מעצבנים האנשים שחושבים שהם יודעים לרשום באנגלית כשהם בעצמם לא שמים לב לדקדוק הגרוע של כיתה ד...
אחלה סרטונים ולא יודע עד כמה אתה שם פה על אנשים דני אני במקומך לא הייתי אפילו עונה לאנשים קנאים שכאלה בלי קשר להתנהגות שלך הם לא חברים שלך או אפילו אנשים שמכירים אותך אישית לפחות רובם אז שים ז*ן... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
שלפחות אתה כן מתקלח זה מה שנגיד
|
קובה למה לזלזל למה לדבר למה ללכלך תפרגן קצת לאנשים שברמה גבוה..
דני מטורףףףףף התחטבת ברמה ממש גבוה יאלה עוד קצת ולתחרות יש לך סיכוי טוב מאודד לקחת שלישיה ראשונה!. |
כי אני מזלזל בכל בנאדם שהרמת משכל שלו יותר נמוכה משל קוף
|
דני מתי מתחיל חיטוב?
ואתה נכנס בקטגוריה של עד 75? |
אחי איזו זיעה, זה יוצר אפקט מדהים של הארדקור!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ