ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   סרטון אימונים מההכנות ליוניברס (https://israelbody.com/showthread.php?t=77091)

אמרון 26-10-12 13:24

שלכולם יהיה ברור כדי להשיג ספורטאי מצטיין חייב להתחרות בifbb ,אתה יכול להראות כמו אלקסי לוסוקוב ואם לא תתחרה באי אף בי בי זה לא תופס ודבר שני גם אם תתחרה רוב הסיכויים שלא תקבל, אבא שלי בתור איש צבא לשעבר הפך חצי מהצבא כדי שאני יקבל את זה

No_Troll 26-10-12 13:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי harder (הודעה 1146320)
מה אתה מזיין את השכל?
קודם כל דני אפילו טירנות לא סיים ולא היה בא,מה ציפיתה שצבא יתן לו בזמן טירנות ספורטי מצטייין תנאים טובים להתאמן בזמן הטירנות ?שהיא כולה חודש מעפן ?אז דני יום אחד לא יכל להקריב את החודש הזה בלי אימונים אז הוא עושה מה שהוא עושה הרבה בלגן . עובדה שיש פה אחד שקיבל ספורטי מצטיין בלי שום בלגן באופן חוקי ומסודר ולקח לו זמן לעשות את זה .
דבר שני דני בעצמו סיפר לי ולא יודע עם הוא חירטט או לא אבל אחרי שהוא רץ ישב בכלא בפעם אחרונה הציעו לו 1-30
פעם אחד בחודש להיות בבסיס לכמה שעות ? והוא לא לקח את זה .. ככה בתור מניאק צבאי אתה לא צריך כל כך להגן עליו

לא הסכים ל1-30?
ידעתי שהוא דביל, אבל עכשיו מסתבר שגם אידיוט.

אלברט ברכה 26-10-12 14:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1146339)
שלכולם יהיה ברור כדי להשיג ספורטאי מצטיין חייב להתחרות בifbb ,אתה יכול להראות כמו אלקסי לוסוקוב ואם לא תתחרה באי אף בי בי זה לא תופס ודבר שני גם אם תתחרה רוב הסיכויים שלא תקבל, אבא שלי בתור איש צבא לשעבר הפך חצי מהצבא כדי שאני יקבל את זה

עלקסיי התכוונת.

Scylla 26-10-12 16:03

dani i respect u as a BB but no longer as a person,
ones doesnt know about technique?
u can say pl's are fat, ugly, clown...
but one thing pl's care about is technique. we film it, we ask better pl's, we read books of world famous trainers, we watch others, we watch ourselves, and we never never never
.think there is nothing to improve, and that it what training is all about - improvemen

what do u do? call stas at the best case scenario
:)
i hope someone will use google translate for this GAVARISH PARUSSKY YA NIZNAYU ENGLISH

ISnocs 26-10-12 19:26

לפי איך שאתה רושם באנגלית גם אתה לא גאון הדור .

BlueNinja 26-10-12 21:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1146350)
dani i respect u as a bb but no longer as a person,
ones doesnt know about technique?
U can say pl's are fat, ugly, clown...
But one thing pl's care about is technique. We film it, we ask better pl's, we read books of world famous trainers, we watch others, we watch ourselves, and we never never never
.think there is nothing to improve, and that it what training is all about - improvemen

what do u do? Call stas at the best case scenario
i hope someone will use google translate for this gavarish parussky ya niznayu english

אתה אופטימי אם אתה חושב שהוא בכלל יודע לקרוא אנגלית.

DivanAsor 26-10-12 21:54

...

DanikNAC 26-10-12 21:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blueninja (הודעה 1146401)
אתה אופטימי אם אתה חושב שהוא בכלל יודע לקרוא אנגלית.

בונא ילד מסכן מה זרמתה אם הגל תפסתה ביצים אני לא מבין?

BlueNinja 26-10-12 22:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniknac (הודעה 1146406)

לא זורם עם שום גל אז תנוח עם הדיבור הזה, ברגע שתבין שאנשים מסתכלים עליך כ2 אנשים שונים:

1. מפתח גוף מצליח
2. אדם עם אישיות חרא, שחצן ומתנשא.

אז אולי תצליח.

טייני 26-10-12 23:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DanikNAC (הודעה 1146406)

ביצים = חלבון

Scylla 27-10-12 04:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ISnocs (הודעה 1146389)
לפי איך שאתה רושם באנגלית גם אתה לא גאון הדור .

i will love to hear whats wrong with what i wrote without the fact im lazy to use capital letters and ' and stuff like that.

im here for 3 months and havent spoke hebrew to anyone but the dead sea salesmen at the mall here.

and no one complained.

^NoOne^ 27-10-12 15:58

איזה מעצבנים האנשים שחושבים שהם יודעים לרשום באנגלית כשהם בעצמם לא שמים לב לדקדוק הגרוע של כיתה ד...
אחלה סרטונים ולא יודע עד כמה אתה שם פה על אנשים דני אני במקומך לא הייתי אפילו עונה לאנשים קנאים שכאלה בלי קשר להתנהגות שלך הם לא חברים שלך או אפילו אנשים שמכירים אותך אישית לפחות רובם אז שים ז*ן...

Cuba 27-10-12 15:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^noone^ (הודעה 1146454)
scylla לפי האנגלית שלך לא נראה לי שאתה ממש חכם ומצאתי אצלך לא קצת שגיאות בדקדוק שלך שזה מצחיק..
למה להתחכם ולנסות לצאת שחצן גבר בזה שאתה רושם באנגלית בפורום של ישראילים.
ומשפט יפה אומר : Before you write in english learn english
סתם דומגא שלא תפיל אותי : לא אומרים - improvemen אולי פספסתה t בסוף
לא אומרים i will love אי אפשר להגיד love צריך להשתמש ב like...
חחחחחחחחחחחחחחחח אתה מצחיק אותי
לנושא : אחלה סרטונים ולא יודע עד כמה אתה שם פה על אנשים דני אני במקומך לא הייתי אפילו עונה לאנשים קנאים שכאלה בלי קשר להתנהגות שלך הם לא חברים שלך או אפילו אנשים שמכירים אותך אישית לפחות רובם אז שים ז*ן...

יא דבע הוא באוסטרליה אין לו עברית שם

אלברט ברכה 27-10-12 18:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^noone^ (הודעה 1146454)
איזה מעצבנים האנשים שחושבים שהם יודעים לרשום באנגלית כשהם בעצמם לא שמים לב לדקדוק הגרוע של כיתה ד...
אחלה סרטונים ולא יודע עד כמה אתה שם פה על אנשים דני אני במקומך לא הייתי אפילו עונה לאנשים קנאים שכאלה בלי קשר להתנהגות שלך הם לא חברים שלך או אפילו אנשים שמכירים אותך אישית לפחות רובם אז שים ז*ן...

אתה אפילו עברית לא יודע לקרוא יא אוטיסט

DanikNAC 27-10-12 18:51

מה תגידו?
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...57352117_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n..._4585419_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...04087145_n.jpg

Cuba 27-10-12 19:13

שלפחות אתה כן מתקלח זה מה שנגיד

Gaga1234 27-10-12 19:28

קובה למה לזלזל למה לדבר למה ללכלך תפרגן קצת לאנשים שברמה גבוה..

דני מטורףףףףף התחטבת ברמה ממש גבוה יאלה עוד קצת ולתחרות יש לך סיכוי טוב מאודד לקחת שלישיה ראשונה!.

Cuba 27-10-12 19:29

כי אני מזלזל בכל בנאדם שהרמת משכל שלו יותר נמוכה משל קוף

טייני 27-10-12 19:38

דני מתי מתחיל חיטוב?
ואתה נכנס בקטגוריה של עד 75?

No_Troll 27-10-12 19:54

אחי איזו זיעה, זה יוצר אפקט מדהים של הארדקור!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ