ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   החרמת הפורום עקב חוסר הגינות (https://israelbody.com/showthread.php?t=9940)

אור 12-05-07 20:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
גיל תבין, הבנו ת'כוונה הטובה, אבל פשוט יוצרים פה אנשים סוג ב, נוצר פילוג בין "פשוטי עם" ל כביכול "הכבדים" האלפיון העליון, וזה נותן פשוט הרגשה נמוכה וזה לא נעים, למה שאני יושב בפורום הזה שנתיים פחות או יותר אם המון הודעות ואני די ותיק, צריך להרגיש סוג ב'? למה עוד מאות משתמשים אחרים צריכים להרגיש שהם לא שייכים כי הם לא ב Vip? זה מה שאני מנסה למנוע, עכשיו שאתם מודעיים שתפתחו לקריאה את פורום Vip לשאר גולשי הפורום, משמח אותי ואחרים, אבל לא הייה צורך ב"הפתעה", הייתם צריכים להודיע מהתחלה על התוכניות לעתיד כדי למנוע, התקוממיות כאלה, ומחאות, עד כאן דבריי, מקווה שתקח לתשומת לבך.

דניאל, אין פה רק גורם של הפתעה, הרצון היה שכולם ישנו את אופן ההתבטאות בעצמם, ולא בגלל שנאמר מראש, לא היית רוצה לפרסם תמונה בפורום שכל אחד מגיב לך תגובות שממליצות מה לחזק, באילו תרגילים מומלץ לך להתמיד, מה חזק ומה חלק לדעתם, ולא שכל תגובה שלישית תיהיה "איזה סוס" או "יש לך ג'ינו".. ( ושלא נדבר על ההשוואות לניצולי השואה..)
על הדברים האלו לאף אחד אין מה להגיד?

gog 12-05-07 20:21

count me in.

גם אני בפנים!

Danielllo 12-05-07 20:21

דורש תגובה רשמית מגיל להודעה האחרונה שרשמתי, ואז ניתן לנעול, המחאה תתבטל.

Antonator1 12-05-07 20:22

ההשעיה של סיקס פאק ממש לא הייתה במקום! לא רק שהוא תרם כאן יותר מכל המנהלים וחברי ה - Vip, גם לא הייתה שום סיבה מוצדקת להשעייתו.

Gil-G 12-05-07 20:23

ציטוט:

גיל תבין, הבנו ת'כוונה הטובה, אבל פשוט יוצרים פה אנשים סוג ב, נוצר פילוג בין "פשוטי עם" ל כביכול "הכבדים" האלפיון העליון, וזה נותן פשוט הרגשה נמוכה וזה לא נעים, למה שאני יושב בפורום הזה שנתיים פחות או יותר אם המון הודעות ואני די ותיק, צריך להרגיש סוג ב'? למה עוד מאות משתמשים אחרים צריכים להרגיש שהם לא שייכים כי הם לא ב Vip? זה מה שאני מנסה למנוע, עכשיו שאתם מודעיים שתפתחו לקריאה את פורום Vip לשאר גולשי הפורום, משמח אותי ואחרים, אבל לא הייה צורך ב"הפתעה", הייתם צריכים להודיע מהתחלה על התוכניות לעתיד כדי למנוע, התקוממיות כאלה, ומחאות, עד כאן דבריי, מקווה שתקח לתשומת לבך.

לקחתי לתשומת ליבי:happy:

arbel2 12-05-07 20:23

*ארבל מנענע את ראשו בבושה וכלימה *

אני חייב לומר שאני מאוד נפגעתי מפתיחת השירשור הזה ,בתור חבר בצוות ההנהלה,שכולו עובד מאוד קשה כדי שלכם יהיה פורום כמה שיותר איכותי,ידידותי ,ונעים לגלישה.
אחרי כל המאמץ הזה ,לקרוא נושא שכזה ,הוא לא פחות מיקירה לפנים.

איזה אינטרס יש לנו לגרום למשתמשים שהם לב ליבת הפורום הזה להרגיש לא רצויים?
פורום Vip נפתח בשבילכם,שכחלק מהתהליך,גוייסו חלק מהמשתמשים בפורום שהיה יותר סביר להניח שיעזרו ברמה שרצינו בבניית פורום Vip . הסיבה היחידה שפורום Vip לא נפתח לקהל הרחב יותר זה מכיוון שפורום Vip עדיין בבנייה למען השם! , ברגע שזה יהיה נכון לפתוח אותו לקהל רחב יותר ,הוא יפתח ,ולא שניה לפני זה.

ביזיון מוחלט מה שקרה פה עם השירשור הזה , בושה וחרפה.

SuzukiR 12-05-07 20:24

אני דורש שלעז שלי שמעון אבוטבול תהיה גישה לפורום Vip!

narokiki 12-05-07 20:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
דניאל, אין פה רק גורם של הפתעה, הרצון היה שכולם ישנו את אופן ההתבטאות בעצמם, ולא בגלל שנאמר מראש, לא היית רוצה לפרסם תמונה בפורום שכל אחד מגיב לך תגובות שממליצות מה לחזק, באילו תרגילים מומלץ לך להתמיד, מה חזק ומה חלק לדעתם, ולא שכל תגובה שלישית תיהיה "איזה סוס" או "יש לך ג'ינו".. ( ושלא נדבר על ההשוואות לניצולי השואה..)
על הדברים האלו לאף אחד אין מה להגיד?

בזה אתה צודק 100000 אחוז. כי בסופו של דבר אף אחד לא יצא מרחם אימו עם היקף יד 46
כולם התחילו מאיפשהו ולבוא לצחוק ככה... לא במקום בכלל.... אז תטפלו בכל מקרה לגופו.
אני לא כותב את זה בנימת בוס שנותן פקודות. מביע את מחשבותיי בכתב

גיל גרנות 12-05-07 20:28

ציטוט:

איש יקר,
אתה צודק. נקודה!
לכן נתנו את האופצייה לפנות אלינו ולהרשם.
אמרתי, שלא הובנו כראוי כהנהלה, ויתכן שזו היתה הטעות שלנו כהנהלה.
הפורם יפתח לכולם, זה עניין של זמן. הפורום הזה עדיין "לא מוכן" ולכם אנחנו מחכים.

קיבלתי את דבריך. תודה!!!

אדמין 12-05-07 20:31

דניאלו אתה ראית את הכל מכיוון לא נכון... הפורום לא נועד כדי לגרום לפילוג של הפורום... אלא להפך! לגרום לחברים פורום להתעניין יותר.. לרצות יותר וכמובן להעלות את רמת הפורום..
הפורום כמו שאמרו יפתח.. וגישה לקריאה ואף לכתיבה תנתן...
חבל שעשיתם כזאת "דרמה" מכל העניין... אנחנו אמרו כבר כמה פעמים שהעניין בטיפול ויש עוד כמה פינות לעגל לפני שפותחים את הפורום.

צוות ההנהלה מבקש סליחה אם גרם למשתמשים לקבל הרגשה לא נעימה אך אתם חיביים להבין שלכל דבר טוב לוקח זמן..

Mazoz3 12-05-07 20:43

יפה, אני שמח שניתן סוף סוף הסבר כמו שצריך והבטחה שהפורום יפתח לקריאה ואפילו כתיבה בקרוב.
לדעתי השגנו את מטרתנו ואין צורך עוד להגיב בפוסט זה.. תנו לפוסט לרדת למטה..

The Iron Man 12-05-07 20:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדמין
דניאלו אתה ראית את הכל מכיוון לא נכון... הפורום לא נועד כדי לגרום לפילוג של הפורום... אלא להפך! לגרום לחברים פורום להתעניין יותר.. לרצות יותר וכמובן להעלות את רמת הפורום..
הפורום כמו שאמרו יפתח.. וגישה לקריאה ואף לכתיבה תנתן...
חבל שעשיתם כזאת "דרמה" מכל העניין... אנחנו אמרו כבר כמה פעמים שהעניין בטיפול ויש עוד כמה פינות לעגל לפני שפותחים את הפורום.

צוות ההנהלה מבקש סליחה אם גרם למשתמשים לקבל הרגשה לא נעימה אך אתם חיביים להבין שלכל דבר טוב לוקח זמן..

תשמע אין לנו שום כוונה רעה להיפך, בסך הכל אנחנו רוצים בטובתם של כל חברי הפורום.
ורק אני רוצה לציין שהדבר נוהל בצורה שגוייה.
עכשיו לאחר שהובהרו הדברים ניתן לנעול את הדיון.

Danielllo 12-05-07 20:48

ציטוט:

איש יקר,
אתה צודק. נקודה!
לכן נתנו את האופצייה לפנות אלינו ולהרשם.
אמרתי, שלא הובנו כראוי כהנהלה, ויתכן שזו היתה הטעות שלנו כהנהלה.
הפורם יפתח לכולם, זה עניין של זמן. הפורום הזה עדיין "לא מוכן" ולכם אנחנו מחכים.

קיבלתי את דבריך. תודה!!!
אוקייי הנושא הובהר, לבנתיים המחאה מבוטלת, מקווה שאתה מתכוון בדברייך, והפורום יפתח לכלל הפורום, אני יצור איתך קשר במייל, העניין מבחינתי סגור.

amir harduf 12-05-07 20:49

חברה מה נסגר איתכם העניינים התעקבו קצת עלה לכם הדם לראש? אני עובד בישראלבודי בכל מיני עבודות ויצא לי לדבר עם גיל לפני כמה ימים ושנינו סיכמנו שהגישות ינתנו אחרי שהפורום יקבל צורה ויסדרו בו כמה דברים.
חבל על מה שעשיתם פה סתם לשווא כי כבר אמרו לכם שזה יפתח בקרוב...
שיהיה לכולם ערב טוב ובהצלחה למי שיש מתכונת מחר...
אני רואה שהרוחות נרגעו אז אני רגוע =)

Danielllo 12-05-07 20:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
חברה מה נסגר איתכם העניינים התעקבו קצת עלה לכם הדם לראש? אני עובד בישראלבודי בכל מיני עבודות ויצא לי לדבר עם גיל לפני כמה ימים ושנינו סיכמנו שהגישות ינתנו אחרי שהפורום יקבל צורה ויסדרו בו כמה דברים.

לא אמרו, השאירו את גורם ההפתעה, דבר שלא היה צריך, קיבלנו תחושה שלעולם הוא לא יפתח לחברי הפורום, בגלל זה פתחנו ת'פוסט, ועוד משהו:

OMRI-TORBU לא קשור לעניין זה היה מתחזה מצטער שדברים לא הובנו נכון!

Night_Wolf 12-05-07 20:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf

אל תרתח אדון עזריאל.
חחחחחחחחחחח חולה עלייך אחי ואתה צודק ב 100%

אדמין 12-05-07 20:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man
תשמע אין לנו שום כוונה רעה להיפך, בסך הכל אנחנו רוצים בטובתם של כל חברי הפורום.
ורק אני רוצה לציין שהדבר נוהל בצורה שגוייה.
עכשיו לאחר שהובהרו הדברים ניתן לנעול את הדיון.

לכל דבר צריך תכנון... לא סתם הפורום לא נפתח..
אולי מנקודת מבט שלכם זה נראה רע אבל כמו שאומרים: "למי מראים חצי עבודה?"

Danielllo 12-05-07 20:59

מבקש דבר אחד - לא למחוק את הפוסט!

אדמין 12-05-07 21:01

ציטוט:

לא אמרו, השאירו את גורם ההפתעה, דבר שלא היה צריך, קיבלנו תחושה שלעולם הוא לא יפתח לחברי הפורום, בגלל זה פתחנו ת'פוסט, ועוד משהו:

OMRI-TORBU לא קשור לעניין זה היה מתחזה מצטער שדברים לא הובנו נכון!

בו אני יתן לך עצה... קודם בודקים, שולחים מייל, מדברים בפרטי עם צוות ההנהלה.. מה שאתה עשית שומרים לסוף.. אם הצוות באמת לא מתכוון לבוא לקראתך (מה שלא נכון) עושים את ה"חרם" המטופש הזה... אבל לפני שלא בדקת באמת אין סיבה לעשות את מה שעשית.

בינתיים כל מה שצוות ישראלבודי עשה העלה את הרמה של הפורום.

זה עובדה חבר יקר והמיילים שאנחנו מקבלים על הרמה ואיכות שעולה בפורום מדברים בפני עצמם...

Smart Teach 12-05-07 21:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדמין
בו אני יתן לך עצה... קודם בודקים, שולחים מייל, מדברים בפרטי עם צוות ההנהלה.. מה שאתה עשית שומרים לסוף.. אם הצוות באמת לא מתכוון לבוא לקראתך (מה שלא נכון) עושים את ה"חרם" המטופש הזה... אבל לפני שלא בדקת באמת אין סיבה לעשות את מה שעשית.

בינתיים כל מה שצוות ישראלבודי עשה העלה את הרמה של הפורום.

זה עובדה חבר יקר והמיילים שאנחנו מקבלים על הרמה ואיכות שעולה בפורום מדברים בפני עצמם...

אדמין יקר מה ש דניאל מנסה לומר לך זה שהרמה של הפורום והאיכות עלתה רק ל חלק מהקהילה החלק שמכונה "זיקני הפורום/מכובדי הפורום" אבל המשתמשים האחרים ("פשוטי העם" כביכול) נשארו בצד והרמה אצלם ירדה וכך גם איכות הפורום בעיניהם .
יש משתמשים חדשים אשר נרשמים לאתר והם רצניים ו"צמאים לידע " אבל אין להם תאפשרות לקבל אותה באופן שווה .
אדמין מה שקרה פה , זאת טעות אחת גודלה ומטופשת .
תחשוב על זה בצורה שונה ובגישה שונה ואני בטוח שאתה תבין תטעות .
המשך יום טוב .!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ