ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   חלב 1% יורד מהמדפים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=67368)

Cuba 10-09-10 20:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1020066)
http://www.crossfitoakland.com/old_s...p_lectures.jpg

http://www.crossfitoakland.com/old_s...p_lectures.jpg

לבנאדם הזה אתם מקשיבים כאילו הוא אלוהים?באמא שלי אני רואה אותו ברחוב אני חושב שזה איזה פדופיל מערות או משהו

תשמע עם כל הכבוד שלי אליך אתה לא יכול להגיד שהוא לא מבין כלום הבן אדם הזה התחרה בתחרויות פאוורליפטינג לפני שאתה נולדת
הוא בעל מכון יש לו וותק של אימונים מעל 30 שנה
והוא למד הרבה בנושא אימונים
כתב שתי ספרים

ועם אני לא טועה הוא היה מתאמן של ביל סטאר

ומה אתה עשית בדיוק?
נרשמת לחדר כושר לפני חצי שנה? אכלת קופסאת קוטג' ורבע טונה? חשבת שאתה גבר מה?

itzik b 10-09-10 20:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 1020064)
סליחה שאני נכנס לויכח המעניין הזה שלכם(היה גם כמה תגובות מצחיקות) כן?
אבל יש לך מושג מה זה פחמימה מורכבת?מה זה gi ואם יש לו חשיבות בהשמנה בכלל?
כניראה שלא..
בוא אני יסביר לך משהו
פחמימה מורכבת , זה תרכבת של פחמימות פשוטות קודם כל..דבר שני גם אם הgi שלה יותר נמוך ויקפוץ פחות אינסולין ברגע מסוים אז מה?בסופו של דבר מה שחשוב זה כמות האינסולין הכללית שנקבעת עלפי כמות הפחמימות לא משנה מורכבת או פשוטה (יש יוצא מהכלל נגיד פרוקטוז מקפיץ פחות אינסולין מגלוקוז)
אם תוכל 2000 קלוריות מסוכר ענבים או לחם מלא והניטרלי שלך זה 2500 ,לא יהיה הבדל בירידה שלך.

עכשיו שומנים:
מי אמר ששומן רוי משמין יותר משומן בלתי רווי?
מבחינת עליה במשקל למה שאם תוכל המבורגרים כל היום , העלייה שלך תיהיה שונה מלחם מלא עם תחינה?(אני מדבר על כמות קלוריות זהה)
עד כמה שאני יודע בהמבורגר אין שומן טראנס כמו בציפס, לכן אני לא רואה בעיה אםא תה משלב שומנים אחרים בתפריט גם כן.
מלמד משהו שרציתי לתקן אותך הגוף כן מזהה את סוג השומן.

טוב אחי זה לא יגמר לעולם באמת.
ההבדל הוא שהמבורגר זאת לא פחמימה מורכבת, אלא פשוטה ועם המון שומן.
לחם מלא זה מורכב והאינסולין לא יקפוץ לרמה גבוהה, ואז פחות סיכוי להשמין.

Cuba 10-09-10 20:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itzik b (הודעה 1020071)

באלוהים אתה טיפש...

הוא הסביר לך בדיוקקק ואתה לא מוכן להקשיבב

הגוף של בן אדם מתאמן צריך לפחות שומן כפול משקל גוף

Deadlift 10-09-10 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 1020067)
שהבנו שאתה בצד של תוכניות כוח וssניקים
ושאתה סתם חנפן

אוריין,אל תתחיל סתם. אם כבר אני גדל,אז למה לא ליגדול כמה שיותר מהר ולהיות גם יותר חזק על הדרך? אל תתחיל לי אתה עכשיו עם שטויות.

וחנפן? אתה מוזמן לקפוץ לי.

TUXLIGHT 10-09-10 20:19

קלוריות זה כוח וכולסטרול זה טסטוסטרון.. סוף הסיפור

itzik b 10-09-10 20:19

טוב שב בשקט חתיכת טמבל, אתה רוצה להגיב תגיב כמו בנאדם, אין כאן מקום לקללות.
אם תשים לב יש כאן הרבה ויכוחים אבל בלי קללות.
והוא לא הסביר שום דבר שהוא נכון, אתה פשוט עיוור אחרי גאנק פוד אין מה לעשות.
ולאיזה פורום שני אתה מתכוון???

Cuba 10-09-10 20:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itzik b (הודעה 1020078)
טוב שב בשקט חתיכת טמבל, אתה רוצה להגיב תגיב כמו בנאדם, אין כאן מקום לקללות.
אם תשים לב יש כאן הרבה ויכוחים אבל בלי קללות.
והוא לא הסביר שום דבר שהוא נכון, אתה פשוט עיוור אחרי גאנק פוד אין מה לעשות.
ולאיזה פורום שני אתה מתכוון???

כניראה שלא..
בוא אני יסביר לך משהו
פחמימה מורכבת , זה תרכבת של פחמימות פשוטות קודם כל..דבר שני גם אם הgi שלה יותר נמוך ויקפוץ פחות אינסולין ברגע מסוים אז מה?בסופו של דבר מה שחשוב זה כמות האינסולין הכללית שנקבעת עלפי כמות הפחמימות לא משנה מורכבת או פשוטה (יש יוצא מהכלל נגיד פרוקטוז מקפיץ פחות אינסולין מגלוקוז)
אם תוכל 2000 קלוריות מסוכר ענבים או לחם מלא והניטרלי שלך זה 2500 ,לא יהיה הבדל בירידה שלך.

עכשיו שומנים:
מבחינת עליה במשקל למה שאם תוכל המבורגרים כל היום , העלייה שלך תיהיה שונה מלחם מלא עם תחינה?(אני מדבר על כמות קלוריות זהה)
עד כמה שאני יודע בהמבורגר אין שומן טראנס כמו בציפס, לכן אני לא רואה בעיה אםא תה משלב שומנים אחרים בתפריט גם כן.

עכשיו תבוא ותתקן אותו בדיוק במה שהוא טועה

daniel maron 10-09-10 20:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deadlift (הודעה 1020076)
אוריין,אל תתחיל סתם. אם כבר אני גדל,אז למה לא ליגדול כמה שיותר מהר ולהיות גם יותר חזק על הדרך? אל תתחיל לי אתה עכשיו עם שטויות.

וחנפן? אתה מוזמן לקפוץ לי.

תרגיע תדיבור שלך לאוריין יא אפס

Melamed 10-09-10 20:23

demon לא התכוונתי שהגוף לא יודע לזהות את סוג השומן
התכוונתי שהוא לא ידע אם זה שומן רווי ממקדונלדס או שומן רווי ממוצר "בריא" אחר..

itzik b 10-09-10 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1020079)
כניראה שלא..
בוא אני יסביר לך משהו

עכשיו שומנים:

עכשיו תבוא ותתקן אותו בדיוק במה שהוא טועה

בכל העמודים האלה אני רושם מה שאני חושב,אם עד עכשיו לא הבנתם כלום, אז זאת הבעיה שלכם לא שלי.
זה פשוט טיפשי ביותר לחשוב שהמבורגר ואורז זה אותו דבר, וששניהם יביאו לאותם תוצאות מבחינת עלייה במסה.

Deadlift 10-09-10 20:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1020080)
תרגיע תדיבור שלך לאוריין יא אפס

אפס מי שעשה אותך =)
מה תעשה,תרביץ לי עם פסטרמה דלת שומן?

itzik b 10-09-10 20:28

וכל הכבוד לדדליפט, המגיב ה-250 שלנו, ואתה זוכה ב-4 ליטר חלב ופוסטר של מארק ריפטו.
חברים תנו כבוד.

!Demon! 10-09-10 20:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itzik b (הודעה 1020071)

תשמע , רשמתי את זה כדי שאתה עוד אנשים ידעו מה נכון..אני לא הולך לשכנע אותך או מישהו אם אתה בוחר להאמין במה שאתה רושם בכיף.
במקומך , אםא תה בוחר לא תהאמין לי , תבדוק את העניין עוד פעם אבל לא וואללה וכאלה אלה ממחקרים מדעיים עדכניים ותראה מה נכון..

Deadlift 10-09-10 20:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itzik b (הודעה 1020085)
וכל הכבוד לדדליפט, המגיב ה-250 שלנו, ואתה זוכה ב-4 ליטר חלב ופוסטר של מארק ריפטו.
חברים תנו כבוד.

אני 251,אתה 250 =)

itzik b 10-09-10 20:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 1020086)
תשמע , רשמתי את זה כדי שאתה עוד אנשים ידעו מה נכון..אני לא הולך לשכנע אותך או מישהו אם אתה בוחר להאמין במה שאתה רושם בכיף.
במקומך , אםא תה בוחר לא תהאמין לי , תבדוק את העניין עוד פעם אבל לא וואללה וכאלה אלה ממחקרים מדעיים עדכניים ותראה מה נכון..

אחי, פרסמתי פה 2 קישורים, אחד של מחקר על גאנק פוד, ועוד מאמר על פחמימות פשוטות ומורכבות.
אתה מוזמן לקרוא, ואז אם תרצה תחלוק על זה.

itzik b 10-09-10 20:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deadlift (הודעה 1020087)
אני 251,אתה 250 =)

לא אחי אתה טועה, זה בדוק.

Melamed 10-09-10 20:32

http://israelbody.com/showpost.php?p...&postcount=250

daniel maron 10-09-10 20:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deadlift (הודעה 1020084)
אפס מי שעשה אותך =)
מה תעשה,תרביץ לי עם פסטרמה דלת שומן?

שמע אני לא יהרוס פה את הפורום, תן לאוריין מספר טלפון שלך\כתובת ונסגור עניין עם אתה כזה מלא בהורמונים.

itzik b 10-09-10 20:33

אתה אוהב להתחכם מלמד, בינתיים אין לך הסברים כלכך משכנעים, אני את שלי כבר עשיתי, אין לי עוד מה להוכיח.

Deadlift 10-09-10 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1020091)
שמע אני לא יהרוס פה את הפורום, תן לאוריין מספר טלפון שלך\כתובת ונסגור עניין עם אתה כזה מלא בהורמונים.

חחח אויש,רק אל תרביץ לי סליחה סליחה. אתה פתטי.
אתם גרים במודיעין,אם תבואו עד נתניה,אני כבר אמצא אותכם שמה =) שמנמוך ושחיף לבן.

Melamed 10-09-10 20:33

וואי איזה גברים יש פה שמעו אני מפחד לצאת מהבית..
חאלס כבר לקחת כל עניין לריבים מטופשים כאלה..

itzik b 10-09-10 20:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1020091)

אחי לא מתאים, לא צריך לרדת למצבים כאלה, פשוט תתעלם.

Melamed 10-09-10 20:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itzik b (הודעה 1020092)
אתה אוהב להתחכם מלמד, בינתיים אין לך הסברים כלכך משכנעים, אני את שלי כבר עשיתי, אין לי עוד מה להוכיח.

איזה התחכמות בדיוק?
שהראתי שאתה זה ההודעה ה 250 ושאתה שוב טועה?

Melamed 10-09-10 20:35

חוץ מזה מי מנסה לשכנע אותך תעשה מה שאתה רוצה
אני לא מקבל רווחים ממקדונלדס על זה שאני יביא להם לקוחות...

כל אחד יחיה איך שהוא רוצה אני מציג את הטענות שלי לא נאה לך איתם זה בעיה שלך..
אתה תמשיך עם אורז חום..

itzik b 10-09-10 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 1020096)
איזה התחכמות בדיוק?
שהראתי שאתה זה ההודעה ה 250 ושאתה שוב טועה?

אה לא שמתי לב אחי, הסתכלתי במקום לא נכון.
טוב דדליפט אז אתה בעצם לא זוכה בכלום.
אני יתן לעצמי,ליטר שמן דגים, וחזה עוף דל שומן.
ואגב אני אוכל אורז לבן, חום זה מגעיל רצח.

daniel maron 10-09-10 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deadlift (הודעה 1020093)
חחח אויש,רק אל תרביץ לי סליחה סליחה. אתה פתטי.
אתם גרים במודיעין,אם תבואו עד נתניה,אני כבר אמצא אותכם שמה =) שמנמוך ושחיף לבן.

חחחחחחחחחח שמע גבר קנאה זה קאטבולי לא ידעת?
תן תמונה שלך נראה מה אתה שווה עם אתה מרשה לעצמך לפתוח פה על אחרים.
נו אלוף האלופים תן נתונים ובוא נעשה השוואה
אני..
משקל :80 ק"ג כרגע במסה
גובה: 1.68
אחוז שומן:14% נוזלי..
דדליפט 100 לחמישייה [עושה דדליפט במצתבר רק חודש וחצי..] זה רק דוגמא בגלל שאתה כלכך אוהב כוח..

אז תן השוואה ל"שמנמוך השחיף והלבן"

Deadlift 10-09-10 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1020100)
אני..
דדליפט 100 לחמישייה [עושה דדליפט במצתבר רק חודש וחצי..] זה רק דוגמא בגלל שאתה כלכך אוהב כוח..

אני סוגר דדליפט 105 קילו לחמישייה ומעולם לא נגעתי בדדליפט. אני יודע איך אתה ניראה,ראיתי בפייסבוק. מלבד העובדה שאני 15 ס"מ מעלייך וחטוב בכמה ובכמה אחוזים טובים יותר ממך אני יותר גדול ממך. וכן אני גם יותר צעיר ממך.

Melamed 10-09-10 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1020100)
אני..

אבל אתה בעצמך אמרת שלא משנה נתונים ושיש מישהו שאתה מכיר ששוקל 54 אם אני לא טועה ומפרק פה את כל הפורום וכל מי שעושה 200 קילו סקוואט...

מוזר מה קרה שאתה משנה תדעה שלך פתאום?

daniel maron 10-09-10 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deadlift (הודעה 1020101)
אני סוגר דדליפט 105 קילו לחמישייה ומעולם לא נגעתי בדדליפט. אני יודע איך אתה ניראה,ראיתי בפייסבוק. מלבד העובדה שאני 15 ס"מ מעלייך וחטוב בכמה ובכמה אחוזים טובים יותר ממך אני יותר גדול ממך. וכן אני גם יותר צעיר ממך.

נו אז תן תמונה גבר גבר
או פייסבוק
ועם כן? מפרגן לך.. אני יודע שאני מאוד טוב לגילי ואני מנצח את עצמי בלבד בשנים האלה כל יום ויום
אז עם אתה רציני נתראה במר ישראל עוד כמה שנים טובות שיהיה בהצלחה, גוליית.
תלמד דבר אחד לא משנה מי אתה תהיה גם אל קאפונה לא מדברים לחברים שלי מלוכלך.. קודם כל תהיה בן אדם אחר כך תהיה "יותר חטוב ויותר גבוה"

daniel maron 10-09-10 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 1020102)
אבל אתה בעצמך אמרת שלא משנה נתונים ושיש מישהו שאתה מכיר ששוקל 54 אם אני לא טועה ומפרק פה את כל הפורום וכל מי שעושה 200 קילו סקוואט...

מוזר מה קרה שאתה משנה תדעה שלך פתאום?

מלמד אתה מתבלבל זה לא אני אמרתי את הקטע הזה על המשקל והכוח
לא התעסקתי בזה

Deadlift 10-09-10 20:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1020103)
נו אז תן תמונה גבר גבר
או פייסבוק
ועם כן? מפרגן לך.. אני יודע שאני מאוד טוב לגילי ואני מנצח את עצמי בלבד בשנים האלה כל יום ויום
אז עם אתה רציני נתראה במר ישראל עוד כמה שנים טובות שיהיה בהצלחה, גוליית.
תלמד דבר אחד לא משנה מי אתה תהיה גם אל קאפונה לא מדברים לחברים שלי מלוכלך.. קודם כל תהיה בן אדם אחר כך תהיה "יותר חטוב ויותר גבוה"

אין בעיה אחי. גם אני מאוד טוב לגילי. שמע,הרעיון היה שאני מה לעשות,כבר מפסיק להתאמן בפיצולים. החלטתי לנסות ת'שיטה שקפטן שלד סאבזירו והשאר מנסים להחדיר בפורום. וואלה לי אישית עם הגנטיקה שלי הולך לי סבבה. אוריין שאני מכיר אותו בא ואומר לי "חנפן". שיקפוץ,זה שיש לי דעה חדשה ואני עובד עם מה שטוב לי,מה אכפת לו בכלל? אם הוא קורא לי חנפן,שיקפוץ. ואז אתה קופץ ואומר "תרגיע ת'דיבור י'אפס". אתה מכיר אותי? אני פניתי אלייך/אל אוריין? אז כל הדיון הזה מיותר. אז הינה,אני סולח לך ואתה לי,יאללה סלאמת.

daniel maron 10-09-10 20:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deadlift (הודעה 1020105)
אין בעיה אחי. גם אני מאוד טוב לגילי. שמע,הרעיון היה שאני מה לעשות,כבר מפסיק להתאמן בפיצולים. החלטתי לנסות ת'שיטה שקפטן שלד סאבזירו והשאר מנסים להחדיר בפורום. וואלה לי אישית עם הגנטיקה שלי הולך לי סבבה. אוריין שאני מכיר אותו בא ואומר לי "חנפן". שיקפוץ,זה שיש לי דעה חדשה ואני עובד עם מה שטוב לי,מה אכפת לו בכלל? אם הוא קורא לי חנפן,שיקפוץ. ואז אתה קופץ ואומר "תרגיע ת'דיבור י'אפס". אתה מכיר אותי? אני פניתי אלייך/אל אוריין? אז כל הדיון הזה מיותר. אז הינה,אני סולח לך ואתה לי,יאללה סלאמת.

יאללה סגור, שיהיה בהצלחה...

Deadlift 10-09-10 20:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1020106)
יאללה סגור, שיהיה בהצלחה...

גם לך,ניתראה במר ישראל. אם רוצה לדבר שאל את אוריין ת'פייסבוק שלי,אדיוס.

Melamed 10-09-10 20:53

למה במר ישראל שאפשר במר אולימפיה?

tiron2010 10-09-10 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1020070)
תשמע עם כל הכבוד שלי אליך אתה לא יכול להגיד שהוא לא מבין כלום הבן אדם הזה התחרה בתחרויות פאוורליפטינג לפני שאתה נולדת
הוא בעל מכון יש לו וותק של אימונים מעל 30 שנה
והוא למד הרבה בנושא אימונים
כתב שתי ספרים

ועם אני לא טועה הוא היה מתאמן של ביל סטאר

ומה אתה עשית בדיוק?
נרשמת לחדר כושר לפני חצי שנה? אכלת קופסאת קוטג' ורבע טונה? חשבת שאתה גבר מה?

לא לא חשבתי שאני גבר פשוט הזקן הזה אומר הרבה דברים מפגרים,לישתות 4 ליטר חלב ביום?אתה יודע איזה נזק זה יכול לעשות לך?(תתכונן להרבה חצקונים חבוב) יש דברים שהוא צודק ואני מסכים איתו כמו להרים כבד אבל זה לא אומר שכל מה שהוא אומר הוא צודק

חוץ מזה הבנאדם בן 60 לא?מן הסתם יש לו יותר נסיון ממני בתחום אבל זה לא אומר שכל מה שהוא אומר זה נכון,אתה מוזמן לנגב את החלב מהפה גם אם אתה לא מסכים איתי

Melamed 10-09-10 20:58

מה רע בחלב?

tiron2010 10-09-10 20:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deadlift (הודעה 1020101)

דד ליפט כמה אתה מדבר ב'יגו שים תמונה שלך יא מטר 95 עם 5% שומן על 140 קילו שריר

tiron2010 10-09-10 20:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 1020111)
מה רע בחלב?

לא רע,כל דבר כמעט טוב אבל עם טעם,תסכים איתי ש4 ליטר חלב זה מוגזם גם אם אתה מתחרה וגם אם אתה סתם בנאדם שמחפש לגדול ולהתחזק

4 ליטר חלב אתה תקבל אקנה של החיים,אתה מוזמן לנסות אם אתה רוצה

subzero1122 10-09-10 21:10

טוב
בזמן שנתתי גולים אני רואה שהדיון הפך לפורה אך מפגר.

לכל הליצנים - אני והשלד שני שחיפים, שוקלים 81 ו82 בהתאמה, אני על 13 אחוז והוא גם, אם לא פחות. איש הלילה שוקל 103 על 13-14 והוא יותר חזק ומסיבי מ95 אחוז מהפורום כאן, כולל מתחרים ומזריקים

איציק - הוציאו אותך ליצן עם השטויות שאתה נותן, ועוד דימון, שהוא בילדר. וגם רן הוציא אותך עוואר. אתה מדבר שטויות על נושאים שאין לך חצי מושג בהם.
מה שאמרת על ריפטו לגבי הסטרואידים זאת הוצאת דיבה, ואני מקווה עבורך שהוא לא קורא כאן ע"י מרגל בשם עודד שוגרקקי

דניאל ואוריין - אל תאיימו פה על אנשים. גם אני ואיציק נגררנו לטונים רעים ושחררנו, חלאס.
ההבדל בינכם לבילדרים הוא 40 קילו שריר, 200 קילו דדליפט ו35 גרם טסטוסטרון בדם, הבנת?
חומרים הם 70 אחוז ממה שהבילדרים מראים על הבמה. בלי חומרים, 100 ק"ג יבש על 4 אחוז שומן הופך ל90, לא יבש, על 8.
לי פריסט הזריק עוד לפני שהיית בתכנון בכלל, והוא מזריק שאתה לא רוצה לדעת, הוא פסול השוואה

ושוב איציק, בחייאת רבאק, 14 עמודים של דיון ולא הפנמת שום דבר? תקרא כבר מה שאומרים לך ותנסה להבין שאתה טועה וממש לא בכיוון

tiron2010 10-09-10 21:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1020114)
טוב
בזמן שנתתי גולים אני רואה שהדיון הפך לפורה אך מפגר.

לכל הליצנים - אני והשלד שני שחיפים, שוקלים 81 ו82 בהתאמה, אני על 13 אחוז והוא גם, אם לא פחות. איש הלילה שוקל 103 על 13-14 והוא יותר חזק ומסיבי מ95 אחוז מהפורום כאן, כולל מתחרים ומזריקים

איציק - הוציאו אותך ליצן עם השטויות שאתה נותן, ועוד דימון, שהוא בילדר. וגם רן הוציא אותך עוואר. אתה מדבר שטויות על נושאים שאין לך חצי מושג בהם.
מה שאמרת על ריפטו לגבי הסטרואידים זאת הוצאת דיבה, ואני מקווה עבורך שהוא לא קורא כאן ע"י מרגל בשם עודד שוגרקקי

דניאל ואוריין - אל תאיימו פה על אנשים. גם אני ואיציק נגררנו לטונים רעים ושחררנו, חלאס.
ההבדל בינכם לבילדרים הוא 40 קילו שריר, 200 קילו דדליפט ו35 גרם טסטוסטרון בדם, הבנת?
חומרים הם 70 אחוז ממה שהבילדרים מראים על הבמה. בלי חומרים, 100 ק"ג יבש על 4 אחוז שומן הופך ל90, לא יבש, על 8.
לי פריסט הזריק עוד לפני שהיית בתכנון בכלל, והוא מזריק שאתה לא רוצה לדעת, הוא פסול השוואה

ושוב איציק, בחייאת רבאק, 14 עמודים של דיון ולא הפנמת שום דבר? תקרא כבר מה שאומרים לך ותנסה להבין שאתה טועה וממש לא בכיוון

חבל שאחד כמוך חושב ש70% מהבודיבילדרים זה סטרואידים,רוב האנשים שיקחו לא יראו חצי מזה גם אם יהיה להם תזונה מושלמת ותוכנית אימונים מושלמת.

ההבדל בין בודיבילדר מיקצועי (קאטלר או רוני) לבין אחד כמו דניאל זה יותר מ70 קילו שריר ויותר מ35 גרם טסט בדם

ההבדל בין פווארליפטר מיקצועי לבינך זה 250 קילו לפחות בסקוואט ובדדליפט ושהוא לא צריך להתעסק בתזונה ממש המטרה שלו זה להתחזק,אתה בנאדם טיבעי שמתאמן בשביל הכיף שלו והנזק שאתה עושה לעצמך עם החלב וכל הגאנק הזה פשוט מפגר,קח דברים באיזי ובפרופורציה... "4 ליטר חלב ביום" תגיד לי אתה מסתלבט?תלך לכל תזונאי (כולל אלה שבחדר כושר) והם יסבירו לך איזה נזק אתה עושה לעצמך

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ