![]() |
אני אניה , מיוקנעם עלית.
מתאמנת באופן רציני שנה וחצי. |
היי אניה החמודה מהתחרות..
תגידי זה לא את בתמונה נכון? שימי תמונה שלך.. עדיף לא? |
היי עומרי. זאת באמת אני.
http://www.freewebs.com/fireania/ania-1small.jpg עכשיו אתה מזהה אותי בתמונה ;) |
אהה נכון ניראת שונה מאשר על הבמה
יש לי בקשה אליך,תוכלי לפרסם תמונות בפורום תמונות שלנו? (למרות שבאתר אחר פירסמת) |
אני כל פעם שונה :)
אין שום בעיה. אני בדיוק מכינה דף אינטרנט מסודר כי יש לי המון תמונות. מקווה לסיים עד הלילה ;) |
ציטוט:
|
לפחות בחורה אחת בפורום שבאמת מתאמנת ... | boxing |
|
סוף סוף זה קרה אחרי שנה וחצי בארך של גלישה באתר הזה אני הצלחתי להתחבר :blink: :blink:
למי שמכיר ולמי שלא אני אלכס מאשדוד בן 18 מתאמן כבר שנה+ אם השקעה בתזונה ואימונים וליפני זה אפשר להגיד שסתם שיחקתי שנתיים בלי ליגדול הרבה :crazy: אני 1.84 1.85 שוקל כרגע 95 קילו בארך על 14% ובנתיים ממשיך ליגדול sbb4 מקווה להשתלב פה יפה לעזור וליעזר ;) ואינה תמונה אחת שלי מהתחרות ביום שבת אני עומד מי צד שמאל של התמונה sbb2 תמונה מהתחרות של מר צפון |
אלכס אחי!!
הנה חברים זה הסוס של הנוער, בחור אחד מהגדולים! |
אהבתי ת'מסה! ברוך הבא אלכס! sbb4
|
תודה אחי!!! ;)
|
ברוך הבא...! sbb2
|
ציטוט:
|
אני אוראל , בן 14 וחצי מאשדוד , מתאמן כחודשיים , מתאמן ב SHAPE [זה מה יש:|] , מתמיד
והממ ,.. זהו אני חושב D: |
אבשלום בן 17 מירושלים... :P
|
ציטוט:
|
גיא
בן 22 מגבעתיים, הייתי מתאמן במגדלי תל-אביב, עכשיו גר בשיקאגו! <_< ;) :D |
עידן בן 16.5 אני מתאמן במכון בביה"ס אלומים זה מכון של המתנ"ס ....
|
עידן --- גדליה....
אני רק מקווה שתמשיך להיתאמן , ויום אחד נוכל לומר עלייך : "עוד מעט גדליה יבוא"................. :D :lol: :P |
ציטוט:
נשלח לך קלטות וידאו בשיטת שידור ntc שתוכל לצפות בהם שם LOL :D אתה חמוד בהצלחה במקום החדש תיהיה בקשר "תשתעל תשתעל הבטטה הגיע" :lol: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ