ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סקר ,אוכלים כשר? (https://israelbody.com/showthread.php?t=12806)

Dr. Recoba 24-06-07 19:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ttestt
בסדרר חח אז סתום תפה ואל תשתיק פה אנשים אף אחד לא מכריח אותך לחזור עכשיו בתשובה ואני ממש לא מנסה לגרום לך לאכול כשר ..

אמרת איש איש באמונתו יחייה, אז מה אתה מזיין ואונס לנו ת'שכל?!

תאכל את הכשר שלך ולך נחוי איתו למה לזיין תשכל. אז מה אתה מנסה לעשות בזה שאתה מכתיב לנו כל מיני דרשות אם לא לגרום לנו לאכול כשר?

ttestt 24-06-07 19:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Electric Univers
אמרת איש איש באמונתו יחייה, אז מה אתה מזיין ואונס לנו ת'שכל?!

תאכל את הכשר שלך ולך נחוי איתו למה לזיין תשכל. אז מה אתה מנסה לעשות בזה שאתה מכתיב לנו כל מיני דרשות אם לא לגרום לנו לאכול כשר?

בואנה ימאותגר שכלית מי מנסה לגרום לך לאכול כשר?:mellow:

:closedeyes:

gil-Nissim 24-06-07 19:56

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחח..:boxing:
קרעת אותי אחי איזה יציאה!

Dr. Recoba 24-06-07 20:16

ציטוט:

הירידה הכי עלובה ששמעתי בחיים שלי, אבל נעזוב את זה לרגע ותדבר ברצינות; מה אתה בדיוק מנסה לעשות בזה שאתה מסביר למה אתה אוכל כשר, שזה טבעו של העם היהודי ועוד כל מיני דברים שכתבת פה, מה המטרה?

הרי אמרת איש איש באמונתו יחיה, אז מה הטעם שלך להציג את הטענות שלך לזה שאהת אוכל כשר, תאכל כשר ותהיה בריא, איש איש באמונתו יחיה.

ttestt 24-06-07 20:46

כי אנשים פה שואלים את השאלה "למה צריך לאכול בכלל כשר מזה משנה בכלל"
אז עניתי שזה לא בריא ושבכלל יהודים צריכים לשמור על המסורת ולאכול כשר... זה הכללללל
אז חלאס לריב עם כולם ..

ttestt 24-06-07 20:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
חחחחחחחחחחחחחחחחחח..:boxing:
קרעת אותי אחי איזה יציאה!

חחח תודה אחשליי :wiggle:

Leo 24-06-07 20:55

יקו חשמלי , אם בא לו גם להחזיר אותך בתשובה זה זכותו , מה זה הגישה הזאת של כולם חיים בסרט ורק בגלל שאני תוצר של היבסקציה הסוביטית אני מעל כולם אז רק לי מותר להביע את הדעה שלי , אסור לדבר על הכשר זה רק למי שחי בסרט והוא צריך להודות בזה קודם , ורק אז לדבר על זה

אתה יודע של מי הגישה הזאת? בידיוק של אותם רוסים שהרגו בערך 3\4 מיליון יהודים כי הם סירבו לעזוב את היהדות וביצעו שואה רוחנית לשאר.

נ.ב

יוגי , אנשי מדע לא שוללים כלום

מי ששולל זה כלשונם הטרחנים שבאים לדבר בשם המדע.
ועושים לו פוליטיזציה.

ונכון , צריך לנעול את זה , יש פה אנשים שלא מסוגלים לנהל דיון , נורמלי.

Dr. Recoba 24-06-07 21:05

אם מישהו שאל למה זה טוב לאכול כשר זה משהו אחר, תכניס גם אותו לסרט שאתה חיי בו :laugh:

מתן18 24-06-07 21:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
יקו חשמלי , אם בא לו גם להחזיר אותך בתשובה זה זכותו , מה זה הגישה הזאת של כולם חיים בסרט ורק בגלל שאני תוצר של היבסקציה הסוביטית אני מעל כולם אז רק לי מותר להביע את הדעה שלי , אסור לדבר על הכשר זה רק למי שחי בסרט והוא צריך להודות בזה קודם , ורק אז לדבר על זה

אתה יודע של מי הגישה הזאת? בידיוק של אותם רוסים שהרגו בערך 3\4 מיליון יהודים כי הם סירבו לעזוב את היהדות וביצעו שואה רוחנית לשאר.

נ.ב

יוגי , אנשי מדע לא שוללים כלום

מי ששולל זה כלשונם הטרחנים שבאים לדבר בשם המדע.
ועושים לו פוליטיזציה.

ונכון , צריך לנעול את זה , יש פה אנשים שלא מסוגלים לנהל דיון , נורמלי.

חחחחחחח למה אתה קורה לו יקום חשמלי אבל?

זה אותו רקובה בשנוי האדרת

עוז20 24-06-07 21:07

איש איש בארוחתו יחייה

Dr. Recoba 24-06-07 21:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16

חחחחחחח למה אתה קורה לו יקום חשמלי אבל?

זה אותו רקובה בשנוי האדרת

אלקטריק יוניברס זה עולם אלקטרוני..

Kachok 24-06-07 21:11

חחחחח

רוקבה

Leo 24-06-07 21:12

יענו הוא חיי במטריקס

maradona 24-06-07 21:58

אישית אני לא מערבב את האוכל בדרך ישיר אבל אני בהחלט לא מחכה כמה שעות ולמען האמת אפילו עשרות דקות.
אבל התפריט שלי מורכב ככה שהוא כשר מבחינת אוכל ומבחינת זמנים בכל מקרה.

igorek 24-06-07 22:00

אני אוכל מה שטעים, לפעמים זה כשר ולפעמים זה לא.

shahaflol 24-06-07 23:08

זה כל מה שיש לי להגיד על האנשים שמצטטים לי פה משפט ש"מקורו" בתנ"ך:
איש באמונתו יחיה“. מי שחושב שמקור הקלישאה במקרא, חוטא לאמת. נורא נאיבי לחשוב שהתנ"ך יכול להכיל פסוק כה פלורליסטי; וכי אין ליהדות אמת אחת, בשורה אחת לכלל האנושות, בשעה שלבנותיה-מֵנָכְסֵיה, הנצרות והאיסלאם, ישנה כזו?! אין זה אלא עיוות מהותי של הפסוק: “צדיק באמונתו יחיה” (חבקוק ב, ד), ומיהו אותו צדיק, אם לא מי שמשתדל להיות אמון על תורת ישראל במעשיו הטובים בחיי היומיום.
ד"א, זה לקוח מהאתר "נביאים אחרונים".
ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אני לא דתי אבל אני שומר כשרות בצורה מסויימת, בחיים לא אוכל חיה לא כשרה אפילו לא לטעום חזיר או כל המאכלי ים, אבל אני לא שומר כשרות במובן של מספר השעות שצריכות לעבור בין אכילת חלב לבשר(מצד שאני אני לא אוכל המבורגר עם גבינה או פיצה עם בשר וכל החרא הזה).
אני מניח שרוב האנשים במדינה הם כאלה, ואני חושב שזה דבר חיובי ששומרים על מסורת גם בלי שהיא תשתלט על כל החיים. כל אחד עושה מה שנוח לו אבל לא זונח לגמרי מסורת ויהדות.

אני כמוך פה. אני גם משתדל לאכול כשר כי זו מסורת אצלנו, לא כי זו מצווה דתית.

סהר! 24-06-07 23:14

אוכל כשר ומקפיד לאכול 4 שעות בין בשר לחלב
ובין חלב לבשר משהו כמו חצי שעה פלוס

keen12 24-06-07 23:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי keen12
סתם לידע כללי, למרות שאני מאמין בחלק מהדברים שרשומים בתנך, ושפשוט הוסיפו לבפנים את הפאקטור האלוהי, התנ"ך הוא זה שמהווה את זכות הישיבה שלנו בארץ, ככה שלא הייתי ממהר לפסול אותו.
אחרת הערבים צודקים במה שהם אומרים, אין שום עדות קודמת לכך שהיינו פה, וארץ ישראל ניתנה לנו לא ע"פ כך שפעם חיינו פה, אלא בגלל רחמים של אירופה על היהודים מהשואה.

שמתי לב שאף אחד מהאטאיסטים לכאורה פה, לא הגיב על מה שאני אומר.
אז ככה, אם אתם לא מאמינים בכלל בתנך, מה נותן לנו את הזכות מחיה פה בארץ?..
לא חייבים להאמין באלוהים בשביל להאמין בחלק מהדברים שקרו בתנך, זה הגיוני שקרו דברים בתקופה קדומה שבגלל חוסר ידע שייכו להם אל מסויים.
זה כמו היוונים לדוגמא, שהיה להם אל לכל דבר.
בכל מקרה, בעניין של הכשרות, ליד המשפחה אני משתדל לשמור, ואני לא יאכל חזיר או חיית ים אחרת כי זה פשוט מגעיל אותי..
אבל יצא לי כמה פעמים לאכול פסטרמה ושניה אחרי זה לשתות שוקו..
פעם בארומה קניתי סנדביץ חזה עוף, והזמנתי יחד עם זה אייס קפה.. המלצרית הסתכלה עלי כאילו אני חייזר חחח

Leo 24-06-07 23:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי keen12
שמתי לב שאף אחד מהאטאיסטים לכאורה פה, לא הגיב על מה שאני אומר.
אז ככה, אם אתם לא מאמינים בכלל בתנך, מה נותן לנו את הזכות מחיה פה בארץ?..
לא חייבים להאמין באלוהים בשביל להאמין בחלק מהדברים שקרו בתנך, זה הגיוני שקרו דברים בתקופה קדומה שבגלל חוסר ידע שייכו להם אל מסויים.
זה כמו היוונים לדוגמא, שהיה להם אל לכל דבר.
בכל מקרה, בעניין של הכשרות, ליד המשפחה אני משתדל לשמור, ואני לא יאכל חזיר או חיית ים אחרת כי זה פשוט מגעיל אותי..
אבל יצא לי כמה פעמים לאכול פסטרמה ושניה אחרי זה לשתות שוקו..
פעם בארומה קניתי סנדביץ חזה עוף, והזמנתי יחד עם זה אייס קפה.. המלצרית הסתכלה עלי כאילו אני חייזר חחח

אז ככה:
יש את השמאלאנים שבאמת רוצים להקריב את כל הארץ , והם טוענים שבאו לפה רק בגלל השואה

ויש אתה אלה שפשוט מאמינים שצריך להיות כוחניים ולהשיג מרחב מחייה.

(ויש את אלה שבאמת זה לא מעניין אותם)

m0she 24-06-07 23:28

אנחנו לא פה מכח התורה, הרי רוב אומות העולם לא מכירות ברלוונטיות של התורה והן אלה שנתנו לנו את הארץ. אנחנו פה מכח אירועים פוליטיים שונים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ