![]() |
ציטוט:
|
מה הקשר "רק בארץ יכול לקרות דבר כזה"?
אז כנראה שבקטגוריית צעירים, ב-ifbb היה טיפה יותר איכות מאשר נאבבא, אז ב-ifbb הוא לא היה מספיק טוב כדי להתברג לשלישייה ובנאבבא הוא כן הכי טוב, לא מבין מה הסתירה פה? ד"א אלי לא אמר שמי שמתחרה ב-ifbb לא יתחרה בנאבבא? |
ציטוט:
עובדתית אם שמים את תמיר לידך,יש איזורים שהוא יותר טוב ממך ,ויש איזורים שאתה יותר טוב ממנו הוא הישתפר משמעותית מאז הIFBB , וראו את זה ,לא תמיד התמונות משקפות הכל,אני הייתי בIFBB ואני הייתי אתמול בתחרות,ומאז הIFBB הוא נפטר מכל הנוזלים העודפים שלו והיתחטב עוד קצת ,הוא בהחלט הרוויח ביושר את המקום הראשון אתמול ,ואם הוא היה מגיע כמו שהוא הגיע אתמול לIFBB הוא היה נלחם איתך ועם ראובן על המקום הראשון (אני אפילו לא מתייחס לבחור הדתי שלקח שני כי זה היה ביזיון מוחלט ) |
ציטוט:
שיהיה בריא ושיהיה לו במזל |
מקווה שארבל הבהיר לך כמה דברים פה
באמת שאין לי מה לכנס איתך לויכוח הזה ..כמו שאמרת אנחנו לא מכירים אחד את השני אז נעזוב את זה |
למאור היה שם לדעתכם סיכוי במעל 90?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יוני היה לא פחות גדול ממאור ,זה בטוח,הבחור היה מעל 100 קילו על הבמה ,וזה אומר המון מה שכן מאור יותר סימטרי , זה כמו להשוות תפוחים ותפוזים ,שני דברים שונים לגמרי השוואה יותר מגניבה יכלה להיות אדעל חאג' VS נאור זיו VS מאור זדרז (מישהו חוץ ממני יכול לדמיין את הפוזדאון החלומי הזה ?) |
אור מספיק לחזור על דברים,בבקשה אל תהפוך לשגיא 2..תלמד לכבד את האנשים שמכבדים אותך..הבן אדם היה נראה הכי טוב בקטגוריה שלו והוא היה נראה מדהים על הבמה..התמונות מציגות אדם אחר לגמרי מהתמיר שעלה על הבמה!
|
ציטוט:
מה הגובה שלו? |
ציטוט:
יוני קרוב למטר 90 עד כמה שידוע לי . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי שום קשר אליו..לא באתי וזילזלתי..הצגתי עובדתית את מה שקרה ודירבאלק תקרא לי שגיא 2!!! |
ציטוט:
"אז אמרו..תגיד גם אתה" אין שום צינון של 3 שנים..אמנון אמר לי שאם שנה הבאה אני ארצה להתחרות בנאבא אני יוכל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ