![]() |
ציטוט:
|
סבבה. תודה על התשובה.
|
אור, עוד שאלה, איך רותם סלע במציאותתת???????
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היא לא מדברת הרבה זה הבעיה..נגיד טל ברמן ומיכאל ושלום אסייג דיברתי איתם מאחורי הקלעים היא ישר בורחת לחדר איפור..או לדבר בטלפון..היא מנותקת כזה..זה הבאסה אצלה |
ציטוט:
אור, איזה ריח יש לה? היא יותר יפה מבתמונות? הגוף שלה כזה טוב? היא זורמת? העיניים שלה באמת כחולות? חחח, נדלקתי, חחח סתם היא באמת יפה אבל.. |
ציטוט:
|
מברוק אח שלי
אתה יודע שאני אוהב אותך נקווה שזה יפתח לך כמה דלתות או לפחות את התחת של רותם סלע |
ציטוט:
|
יש למישהו את הוידאו ה"יותר" מלא מהתוכנית ?..
פשוט עד שמתחיל להיות מעניין וקצת מצחיק ישר קטעו את זה.. אור, קרנף ריצני לא צריך לצין את זה :) |
תגיד שילמו לך על זה?
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :diractor: :diractor: :diractor: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :clap: :cry: :cry: :yup: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלאק אתה.. |
ציטוט:
רק האלוף של כל התוכניות בגמר הגדול בסוף העונה זוכה בפרס זאת תוכנית דלת תקציב נראה לי חחח..אפילו הכריכים שהביאו לנו לאכול היו קטנים כאלה.. |
לכל מי שהראתי את הסרטון כולם אומרים שהיא דלוקה עלייך !!
|
ציטוט:
זה כמו שאנחנו מסתכלים על כל תחת טוב שעובר ברדיוס 100 ק"מ ממנו!! |
ציטוט:
|
אור יש מצב אתה מעלה את זה ליוטיוב? זה לא עובד לי באתר של קשת\רשת\מה שזה לא יהיה
|
אם אתה רוצה להוציא מהבאדיבילדינג קצת כסף לך לסוכנות דוגמנות
עכשיו או שתהיה יותר חטוב למרות שבאוף סיזן אתה גם די חטוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ