ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   חלב 1% יורד מהמדפים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=67368)

itzik b 10-09-10 18:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1019966)
כן!!!!

גם עם כל היום תאכל רקקק 3 סניקרס אתה תעלה בשומן וישלחו אותך ללרדת בגדול אז תיזהר!

תאכל רקק שיבולת שועל הנה תפריט לעליה במאסה נקיה:

ארוחת בוקר:
שיבולת שועל קופסאת קוטג' 0 אחוז שומן

ארוחת 10 שיבולת שועל 4 ביצים רק צהוב אחד!

ארוחת צהרים שיבולת שועל ופסטרמה דלת שומן

ארוחה אחרי אימון שיבולת שועל ושייק חלבון

ארוחה לפני השינה שיבולת שועל וטונה במים!

אני עושה את התפריט הזה ולא עליתי גרם שומן ורקקק שריר אני עולה!! עליתי בעזרתו 7 קילו בחודש רק של שריר תנסה גם!!!!!!!!!!!!!

:sbb2:

לא אחי, תאכל כל היום רק מקדונלדס, ואז תעלה בהמון שומן, ואולי יום אחד תיקח מר אולימפיה של שמנים, ועל הדרך זה גם יעשה אותך אימפוטנט, ועם בעיות בלב.
לך נגד הגוף שלך ותראה מה יקרה לך.
אל תנסה להיות חכמולוג, כי אתה מוציא את עצמך טיפש.

tiron2010 10-09-10 18:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1019971)
אחי אני מכיר חבר שמפרק את חבר שלך!!!!

הוא מסוכן?!?!?הוא עושה ss??קקקקקקקקק פפפפפפפפפפפפפפפפפ עעעעעעעעעעע אאאאאאאאאא עזוב אחי אני לא מתעסק עם חברה שעושים ss אתם מסוכנים אחושרמוטה שלא תעיפו עליי גלוני חלב שגרמו לכם לשלשל חצי כליה....

עכשיו ברצינות בנאדם שיודע אומנות לחימה מזין מכות 99% מהאנשים פה אז אל תעופו עם המשקלי עבודה שלכם כי אין קשר בין מספר הפלטות למכות.

ולכל ה"בל1טים" פה קחו דוגמה את ברוס לי ותבינו לבד

tiron2010 10-09-10 18:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי executioner (הודעה 1019968)
הידעת- נמלה יכולה להרים פי 6 ממשקל הגוף שלה.

ולכל הילדים ש"נמאס" להם מהאשכול, אתם לא חייבים להכנס אליו אתם יודעים? כאילו יש לכם את האפשרות לא ללחוץ על הלחצן השמאלי בעכבר...

כן אבל אז אנשים כמו השלד ומורטאל קומבט ממשיכים לזיין בשכל באשכולות נוספים

itzik b 10-09-10 18:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1019976)
הוא מסוכן?!?!?הוא עושה ss??קקקקקקקקק פפפפפפפפפפפפפפפפפ עעעעעעעעעעע אאאאאאאאאא עזוב אחי אני לא מתעסק עם חברה שעושים ss אתם מסוכנים אחושרמוטה שלא תעיפו עליי גלוני חלב שגרמו לכם לשלשל חצי כליה....

עכשיו ברצינות בנאדם שיודע אומנות לחימה מזין מכות 99% מהאנשים פה אז אל תעופו עם המשקלי עבודה שלכם כי אין קשר בין מספר הפלטות למכות.

עזוב אחי, מארק ריפטו מפרק את כולם במכות, גם את ברוס לי אם הוא היה חי.

קפטן שלד 10-09-10 18:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1019976)

תגיד מה ההורים שך אחים? איפה אתה רואה שמישהו כאן דיבר על מכות או שלמישהו אכפת בכלל?
אה ולי לא אכפת שאתה דביל אבל אני לא בטוח בנוגע למנהלים אחרים אז כדי שהם לא יתנו לך באן אני מציע לך להרגע, ואני לא מאיים ולא הולך לומר להם לתת לך באן כי אני חושב שכיף שיש דבילים להתווכח איתם.

executioner 10-09-10 18:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי l1ghtweight (הודעה 1019965)
אם המאזן החיובי הזה יהיה מבוסס משטויות אז - כן.

אתה יכול בבקשה להסביר לי למה.
או אולי אלו שתומכים בך יכולים לתת לי הסבר...
וגם אם אין לך הסבר, אולי תוכל להגיד לי, איך זה שבלי מאזן חיובי הקלוריות מג'אנק פוד הן כמו כל קלוריה אחרת ובמאזן חיובי הכל שונה? (זה מה שהבנתי ממכם)

tiron2010 10-09-10 18:17

דרך אגב כולכם פה יורדים על מישהו פה כי הוא בן 15...אני לא מכיר את הילד אבל תהיו בטוחים שהוא מבין בתחום יותר ממכם ומתנהג יותר בוגר ממכם,לגיל פה אין ממש השפעה ואתם ההוכחה החיה לזה

tiron2010 10-09-10 18:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1019979)
תגיד מה ההורים שך אחים? איפה אתה רואה שמישהו כאן דיבר על מכות או שלמישהו אכפת בכלל?
אה ולי לא אכפת שאתה דביל אבל אני לא בטוח בנוגע למנהלים אחרים אז כדי שהם לא יתנו לך באן אני מציע לך להרגע, ואני לא מאיים ולא הולך לומר להם לתת לך באן כי אני חושב שכיף שיש דבילים להתווכח איתם.

לא אמרתי משהו אחד דבילי בכל האשכול הזה ואם יתנו לי באן על כלום זה רק מוכיח את הרמה של הפורום פה שילדי ריפטו גרמו

אני לא נגד תוכניות כוח בכלל אני חושב שכל אחד יעשה מה שבראש שלו אבל אל תזינו בשכל בכל אשכול שני

Melamed 10-09-10 18:20

יש לי שאלה לאיזה מאכלים אתה קורא ג'אנק? ותסביר גם למה..

itzik b 10-09-10 18:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי executioner (הודעה 1019980)
אתה יכול בבקשה להסביר לי למה.
או אולי אלו שתומכים בך יכולים לתת לי הסבר...

תקשיב,כשאתה אוכל גאנק פוד,שזה מלא בשומן מן הסתם אתה תשמין יותר.
פחמימה מורכבת לעומת זאת, הגוף אוהב את זה וזה גם טוב בשבילו,ומן הסתם זה עם פחות שומן, ולכן העליה שלך תהיה יותר נקיה.
למה אתה חושב שאנשים בדיאטה מפסיקים עם הממתקים והשטויות???
כי זה הדברים שהכי משמינים.

itzik b 10-09-10 18:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 1019983)

כל המזון התעשייתי שמלא בשומן ועוד זבל שאנחנו לא יודעים.
נקניקיות, פיצות, סוכריות,מקדונלדס, חמצוצים ויש עוד.
אתה קורא לזה מזון בריא ואיכותי????

קפטן שלד 10-09-10 18:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1019982)
לא אמרתי משהו אחד דבילי בכל האשכול הזה ואם יתנו לי באן על כלום זה רק מוכיח את הרמה של הפורום פה שילדי ריפטו גרמו

אני לא נגד תוכניות כוח בכלל אני חושב שכל אחד יעשה מה שבראש שלו אבל אל תזינו בשכל בכל אשכול שני

אמרת המון דברים דביליים כמו להתחיל לדבר על מי יותר טוב במכות :whistle::whistle::whistle::whistle: :boxing::boxing::boxing:

daniel maron 10-09-10 18:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 1019983)

אוראו- פצצת סוכר לבן ועוד עבמ"ים...
סניקרס\מארקס\טוויקס וכו'- כנ"ל
צ'יפס [הרבה קלוריות לא?!]- ספוג שמן ונתרן..

ויש עוד המון דוגמאות ואתה יודע בדיוק על מה אני מדבר אז חאלס להתחכם..תאר לך שבודיבילדר יתחיל את היום ב: ליטר חלב+3 סניקרס ומולטי ויטמין אופטימן :-)

ועכשיו רציני אפילו בן אדם שהוא לא בודיבילדר רק מתאמן ממוצע עם חלומות גדולים צריך לנהוג בחוכמה ..
הגוף שלך סתם לדוגמא צריך 3000 קלוריות על מנת לעלות במאסה [פלוס קלורי של נניח 700 קלוריות] יש שם את כל החלבון פחמימה ושומן שהוא צריך, עכשיו עם תוסיף לו עוד 1000-2000 קלוריות [עזוב את הקטע של הסוכר והשמן] למה הקלוריות האלה יתרמו לו? השרירים יגדלו לו יותר!? לא... אולי הוא "יתחזק" מן הסתם כי הוא יוסיף על עצמו עוד הרבה קילוגרמים של שומן ונוזלים וככה זה יהיה ברור שהוא ירים יותר.. אבל איך הוא יראה? שמן מסריח שמבלה 4 שעות בשירותים ביום.

:)

itzik b 10-09-10 18:27

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3611107,00.html
תשכילו קצת.

Melamed 10-09-10 18:30

רגע אז אתה אומר ששומן זה משמין?

daniel maron 10-09-10 18:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itzik b (הודעה 1019990)

חחחחחחחחחחח עזוב אחי זה חסר טעם הם רק רוצים סק1אט כבד

קפטן שלד 10-09-10 18:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itzik b (הודעה 1019990)

חחחחחחחח אני חולה על הכתבות והמחקרים האלה. תראה לי בבקשה מי היו קבוצות המחקר, ולא 16 אלף איש מ52 מדינות. מה הרקע שלהם באימונים? מה אפשר לומר על הגנטיקה שלהם? מה בנוגע למחלות אחרות שחלו בהן?

Melamed 10-09-10 18:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 1019991)
רגע אז אתה אומר ששומן זה משמין?

תענה לי על זה..
אל תתעלם..

אמרת שבצ'יפס באוראו ובסניקרס יש גם שומן תסביר לי למה זה לא טוב..

moo 10-09-10 18:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1019989)
אוראו- פצצת סוכר לבן ועוד עבמ"ים...
סניקרס\מארקס\טוויקס וכו'- כנ"ל
צ'יפס [הרבה קלוריות לא?!]- ספוג שמן ונתרן..

ויש עוד המון דוגמאות ואתה יודע בדיוק על מה אני מדבר אז חאלס להתחכם..תאר לך שבודיבילדר יתחיל את היום ב: ליטר חלב+3 סניקרס ומולטי ויטמין אופטימן :-)

ועכשיו רציני אפילו בן אדם שהוא לא בודיבילדר רק מתאמן ממוצע עם חלומות גדולים צריך לנהוג בחוכמה ..
הגוף שלך סתם לדוגמא צריך 3000 קלוריות על מנת לעלות במאסה [פלוס קלורי של נניח 700 קלוריות] יש שם את כל החלבון פחמימה ושומן שהוא צריך, עכשיו עם תוסיף לו עוד 1000-2000 קלוריות [עזוב את הקטע של הסוכר והשמן] למה הקלוריות האלה יתרמו לו? השרירים יגדלו לו יותר!? לא... אולי הוא "יתחזק" מן הסתם כי הוא יוסיף על עצמו עוד הרבה קילוגרמים של שומן ונוזלים וככה זה יהיה ברור שהוא ירים יותר.. אבל איך הוא יראה? שמן מסריח שמבלה 4 שעות בשירותים ביום.

:)

הערך הגליקמי של סניקרס הוא 55

סתם שתבין ש"ש 58
אורז 71
לחם 73

itzik b 10-09-10 18:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1019993)
חחחחחחחח אני חולה על הכתבות והמחקרים האלה. תראה לי בבקשה מי היו קבוצות המחקר, ולא 16 אלף איש מ52 מדינות. מה הרקע שלהם באימונים? מה אפשר לומר על הגנטיקה שלהם? מה בנוגע למחלות אחרות שחלו בהן?

איזה מצחיק אתה, לא משנה מה אני יראה לך אתה תשלול.
הנה הבאתי לך מחקר שעשו, וזה לא איזה סטודנט, זה מחקר שרופאים מומחים מבצעים, ומן הסתם הם לא יעשו את זה על אנשים שכבר יש להם בעיות בלב.
ביקשתם שאני יביא סימוכין, אבל גם זה לא מספיק לכם, אתם רק תומכים בטענות שלי.
אתם מתבססים על אדם זקן ושמן(ריפטו) שנותן לתלמידים שלו סטרואידים וזוקף את זה ל-ss ול-4 ליטר חלב ביום.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ