ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   זה לא יאומן כמה אנשים יכולים להיות חארות (https://israelbody.com/showthread.php?t=9513)

Elevation 07-05-07 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
נו, אז אם יהיה צריך להרוג אחד מהם אז בטח את המכוער והמסריח כי הוא מקלקל את העולם, בלי קשר יהודי לא יהודי גם אם זה הפוך

יפה. מכיר את השואה? הרגע הצדקת אותה.

TheGift 07-05-07 22:13

Elevation, טעית בניסוח. הטענה שלך ביסודה היא נכונה, משום שהרג חיות למטרות זדוניות ואכזריות כפי שתואר בכתבה - ולא משנה אם מדובר בחתול, צב או חמור - זה פשע חמור ביותר!
מאידך, אני מסכים עם רוב האנשים פה על כך שלא הסברת את עצמך כמו שצריך. אתה טענת שיש כאן סוג של הצטדקות, מאחר ומדובר בחית מחמד, ומאידך ההשוואה שלך היתה מוטעת מיסודה כי שריפת חיה בעודה חיה ונושמת (ההשוואה לתילנדים) זה דבר נוראי ויש קונצנזוס מוחלט על כך שזה מעשה חולני שצריך לגנות בכול תוקף. אפילו אם לאחר מכן מתכוונים לאכול אותה.

דבר שני, תפסיק לתקן פה כול בנאדם שני על שגיאות כתיב ( בכול זאת זה פורופ פיתוח גוף... חח סתם : ) ), מפני שיש משפט נכון שמסביר כי "מי שמתהדר בחוכמתו, טיפש הוא"

Nareznoy 07-05-07 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
יפה. מכיר את השואה? הרגע הצדקת אותה.

אני לא מצדיק את השואה, אני אומר שאם צריך להרוג מישהו אחד מהשניים בשביל הישרדות אז למה להרוג את החמוד והיפה, ולהשאיר את העולם עם בהמות מסריחות ומכוערות
לא עדיף עולם אסטתי ויפה?

Elevation 07-05-07 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
Elevation, טעית בניסוח. הטענה שלך ביסודה היא נכונה, משום שהרג חיות למטרות זדוניות ואכזריות כפי שתואר בכתבה - ולא משנה אם מדובר בחתול, צב או חמור - זה פשע חמור ביותר!
מאידך, אני מסכים עם רוב האנשים פה על כך שלא הסברת את עצמך כמו שצריך. אתה טענת שיש כאן סוג של הצטדקות, מאחר ומדובר בחית מחמד, ומאידך ההשוואה שלך היתה מוטעת מיסודה כי שריפת חיה בעודה חיה ונושמת (ההשוואה לתילנדים) זה דבר נוראי ויש קונצנזוס מוחלט על כך שזה מעשה חולני שצריך לגנות בכול תוקף.

דבר שני, תפסיק לתקן פה כול בנאדם שני על שגיאות כתיב ( בכול זאת זה פורופ פיתוח גוף... חח סתם : ) ), מפני שיש משפט נכון שמסביר כי "מי שמתהדר בחוכמתו, טיפש הוא"

"מי שמתהדר בחוכמתו, טיפש הוא" - למה? אם מחר סטיבן הוקינג ישוויץ בזה שהוא חכם, הוא יהיה טיפש? אמירת כנף מטופשת. (ואל תאמר לי שעצם זה שהוא מתהדר בחוכמה שלו, הופך אותו לטיפש, כי אם כבר זה מעשה מטופש, הוא היה וישאר חכם).

הסברתי את עצמי בצורה מושלמת, עומרי התלהם ואחריו העדר. עובדה שהמון הבינו כמו שצריך.

ותיקנתי, אני חושב, פעמיים, אולי.

Bullet 07-05-07 22:17

elevation, אולי מספיק להיות יפה נפש?

Elevation 07-05-07 22:17

ציטוט:

אני לא מצדיק את השואה, אני אומר שאם צריך להרוג מישהו אחד מהשניים בשביל הישרדות אז למה להרוג את החמוד והיפה, ולהשאיר את העולם עם בהמות מסריחות ומכוערות
לא עדיף עולם אסטתי ויפה?

לפי היטלר טיהור אתני היה נחוץ, יהודים היו מחלה והיה צריך להשמיד אותם.

Elevation 07-05-07 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
elevation, אולי מספיק להיות יפה נפש?

חחח, אני מזה לא, אני סתם בנאדם מיזנתרופ, האמת.

פשוט הצחקתם אותי עם ה"איך אפשר לפגוע בחתול, אוי יו יו הזה", אז שמתי לכם מראה על הצביעות, זה הכול.

TheGift 07-05-07 22:26

מי שמשוויץ בזה שהוא כביכול חכם (= לתיקון שגיאות כתיב של אנשים בפורום בתדירות גבוהה), הוא בעצם טיפש.

זה שקילל אותך על מה שאמרת באמת הגזים מאד, אבל אתה לא יכול להתכחש לעובדה שהצטדקת מעשה של זריקת חיות בעודן חיות למדורת אש כאשר כתבת שלו היה מדובר בחיה אחרת, התגובות לא היו דומות. אמנם לא אמרת זאת במכוון, אך רמזת על כך בעקיפין. ושוב, כול עוד מדובר על זריקת חיות ( ולא משנה באיזו חיה מדובר) שהן חיות ונושמות אל תוך מדורת אש, מדובר במעשה זוועתי. נקודה. לכן, ההשוואה שלך לא היתה במקום. סוף הסיפור.

Nareznoy 07-05-07 22:28

בשביל ליצור גן עדן בעולם צריך להשמיד הרבה דברים ואנשים(מכוערות נכים שמנים וכדומה)

shahaflol 07-05-07 22:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
קצת היפוקטי.

להרוג פרות, חזירים, כבשים וכ'ו זה לגיטימי, אבל חתולים לא? כולם יונקים. חזיר יותר חכם מחתול. (בלי תירוץ של אוכל, נניח שזאת מדורה של תאילנדים והם מנשנשים אותו אחרי זה).

ציטוט:

הסברתי את עצמי בצורה מושלמת, עומרי התלהם ואחריו העדר. עובדה שהמון הבינו כמו שצריך.
זה בעיניך הסבר מושלם?
זו גם דוגמא לטפל(ד"א כותבים עם ט' כמו שכתבתי מלכתחילה ולא עם ת') - במקום להתיחס לרצח אתה מתיחס לחיה שנרצחה, ולא על סוג החיה התלהמו, אלא על הרצח. אני בטוח שעומרי (עם כל אהבתו דווקא לחתולים) היה מתלהם גם אם היו רוצחים כך גרבילים.

TheGift 07-05-07 22:33

ציטוט:

בשביל ליצור גן עדן בעולם צריך להשמיד הרבה דברים ואנשים(מכוערות נכים שמנים וכדומה)

נראה לי שהטמטום שלך עבר את גבול הטעם הטוב. המשפט הזה מזכיר לי מישהו מושמץ מדפי ההיסטוריה. לא נראה לי שאתה יודע למי אני מתכוון.

Nareznoy 07-05-07 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
נראה לי שהטמטום שלך עבר את גבול הטעם הטוב. המשפט הזה מזכיר לי מישהו מושמץ מדפי ההיסטוריה. לא נראה לי שאתה יודע למי אני מתכוון.

אתה מתכוון להיטלר?
הלוואי עליי את ההשפעה והכריזמה שהייתה לו, הייתי יוצר עולם מושלם, נקי, מי שמלכלך מוות
עולם בלי אנשים שנראים כמו חולי כלבת, רק כוסיות, הייתי מגדל אצלי את משפחת החתולים, כלבים חמודים, סוסים.. אך איזה עולם...

Night_Wolf 07-05-07 22:55

איזו חפירה !!!! :diractor: :diractor:

בישביל ליצור גן עדן צריך כזה דבר (לפחות גן עדן שלי)

בר רפאלי וסנדי בר או 2 כוסיות אחרות שכל היום אפשר לנשנש אותם

חדר כושר ברמה של גולד ג'ים

תוספי מזון ותוספים אחרים ללא הגבלה^^

אוכל,WORLD OF WARCRAFT

Dino Psaras 07-05-07 23:01

ציטוט:

אתה מתכוון להיטלר?
הלוואי עליי את ההשפעה והכריזמה שהייתה לו, הייתי יוצר עולם מושלם, נקי, מי שמלכלך מוות
עולם בלי אנשים שנראים כמו חולי כלבת, רק כוסיות, הייתי מגדל אצלי את משפחת החתולים, כלבים חמודים, סוסים.. אך איזה עולם...

היית הורג אנשים רק בגלל המראה החיצוני שלהם?

בואנה הייתי מוריד לך דאמבל למוח אחי.

Vin diesel 07-05-07 23:11

ציטוט:

רגע.
נגיד ואני מסכים איתך ואם כל מה שאמרת עכשיו.אני 100% בדעה שלך.
עכשיו לפי דעתי אתה נראה "חולה כלבת" כמו שאמרת,אז אני ישרוף אותך וזהו..כי אני רוצה "עולם נקי"מה אתה אומר?:blink:

Night_Wolf 07-05-07 23:24

הוא אומר שכל מי שמכוער צריך לשרוף אותו?זאת השקפה יפה מצדו אני יביא לו מישהו מכוער שיסדר לו תפנים קצת ניראה אם הוא ידבר ככה

Leo 07-05-07 23:27

חח ניט וולף , תזכיר לי מתי אהבתי את הפלסטינים?

נ.ב
לנזרנוי היוגניסט , אם אתה משמיד את כל המכוערים בעולם מה הטעם להיות יפה?

Night_Wolf 07-05-07 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
חח ניט וולף , תזכיר לי מתי אהבתי את הפלסטינים?

פעם אהבתה אותם אחי הייתה מוכן שהם ישתינו לך בפה ואתה תשתה היום אני אוהב אותך

Leo 07-05-07 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
פעם אהבתה אותם אחי הייתה מוכן שהם ישתינו לך בפה ואתה תשתה היום אני אוהב אותך

מהההההההההה???????????
תגיד מה אתה כותב עלי??? פעם אהבתי פלסטינים??? תביא לי ציטוט.

Night_Wolf 07-05-07 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
מהההההההההה???????????
תגיד מה אתה כותב עלי??? פעם אהבתי פלסטינים??? תביא לי ציטוט.

אךךךךךךך איפה עומרי שלנו שיזכיר לך את המפעל שרציתה לפתוח בישביל לשקם את כל המחבלים הפלסטינים :) חחחחח בקטנה אחי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ