![]() |
חדש פה
שלוםם אני חדש פה נראה אחלה פורום..
אליאב הביא אותי לפה וביכלל הכניס אותי לכל "עסקי" השרירים חח אממ קצת עליי.. אני מתאמן כשנה, 7 חודשים בליווי של גיל עליתי 12 קילו בחצי שנה, ובחודש האחרון אני בחיטוב כרגע אני שוקל 62 קילו היקף יד 35.2 ס"מ גובה 165 ד"א גיל אם אתה רואה את ההודעה..תודה על הכל (: |
ברוך הבא לפורום :bye1:
|
ברוך הבא:) תהנה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפותח הפוסט,ברוך הבא מקווים שתעזור ותיעזר... |
חח ניב יא חתיכת נעל אנאבולית סופסוף נרשמת הביתה:king:
ניב זה חבר קרוב שלי הוא בליווי של גיל ובחצי שנה האחרונה הוא הכפיל את עצמו 12 קילו על הגובה שלו זה אומר עליה יפה במסה..במיוחד שמדובר בפרק זמן קצר אז ברוך בואך הביתה נקווה שגיל הנקניקיה יקרא את הפוסט ויגיב לך:laugh: חח דרך אגב משה אף אחד לא מכריח אנשים להישאר פה כל אחד רשאי לעזוב מתי שמתחשק לו |
אהלן
|
סלאם אליקום עיוני איטנה
|
ציטוט:
ברוך הבא לפורום ניב, וואו הרבה זמן לא ראיתי כבר את השייקר התרמי הזה.. נוסטלגיה |
ברוך הבא לפורום אחי!
אם אתה חבר של אליאב אז אתה בטח כריש! מקוה שתהנה פה ובהצלחה בפיתוח גוף אחי:bye1: |
ברוך הבא ניב
ואם אתה מתאמן עם אליאב זה כבר סימן טוב חיחי עריכה : גלעד חח כתבנו אותו דבר באותו זמן אז אתה רואה ניב ?? אם אני וגלעד אמרנו את זה דע לך שזה נכון חח |
מנהלים בבקשה אל תשעו אותו פליזז!! שיהיה על מי לצחוק!! העונש האמיתי זה שתשאירו אותו!
ברצינות.. |
משה למה אתה מלכלך את הפוסט יא מניאק בנאדם חדש כאן
ברוך הבא אחי בן כמה אתה |
ציטוט:
וכן להתאמן עם אליאב זה ה-דבר ואני בן 17 |
ציטוט:
:bye1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
*מגלגל את השטיח האדום*
אחלה דרך להיכנס לפה ,כל חבר של אליאב מוזמן לפה ,אני שמח לשמוע על ההיתקדמות שעשית (ואני ממש מתאפק לא לדחוף פה את המשפט "השיטה של ישראלבאדי עובדת !) אל תתבייש לשאול שאלות ,אפילו אם הן נראות לך מטופשות ,כולנו התחלנו איפשהו וכולנו נשמח לעזור לך מה שכן סביר להניח שרוב השאלות שלך נענו בעבר ,אז הייתי ממליץ לפני שאתה מתחיל להגיב בפורום בצורה קצת יותר עיקבית להריץ חיפוש על הדברים שמעניינים אותך :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ