![]() |
שמעון פרס הנשיא החדש של מדינת ישראל!
מה דעתכם עליו?
מה שבטוח לגבי שמעון פרס זה הוא לא יהיה נשיא אונס ההורים שלי ממש שמחו אמרו הגיע לו וזה וזה ועוד דבר שבטוח אצל שמעון פרס הוא מקום ראשון בלהיות מקום 2 |
נכון... אבל לדעתי הוא באמת הכי מתאים לאייש את תפקיד הנשיא, מזל טוב שימי !!
|
אני חושב שמגיע לו להיות ראש ממשלה...הוא הכי מנוסה, הכי וותיק והכי מכובד[ גם הערבים מכבדים אותו] אבל הוא זקן...בכל מקרה גם אני שמח שהוא הנשיא
|
זקן?
לפעמים אני פותח טלוויזיה, רואה מצלמים אותו באירוע אני קולט אותו אנישם רוקדים ברקע, מוזיקה ככה האוס, ולשמעון יש כוס וודקה רדבול בייד, זה זקן זה? אני מכיר אנשים בני 20 יותר זקנים ממנו, הבנאדם אחרי גיל 80 כבר ועובד יותר שעות ממני ומאחותי ביחד נראה לי, באמת כל הכבוד לו ואני שמח בשבילו. |
ליתר דיוק שמעון פרס הוא בן 84
|
חח אם הוא לא היה זוכה... Xd
בכל מקרה מגיע לבן-אדם הזה עם הכי פחות פוליטיקה ובגלל זה תמיד נוצח ע"י פוליטקאים. בטוח שהוא יעשו עבודת ייצוג מצויינת בתור נשיא כי בארה"ב וארצות המשפיעות של אירופה אוהבים אותו,ואין מצב שהוא יעורר פרשיית מין[או שכן? :o] |
ציטוט:
|
באמת מגיע לו סוף סוף
|
אני לא מבין אותכם בכלל, אתם אומרים שמגיע לו כי הוא הפסיד הרבה??? אז מה?
זה כמו שיגידו שמגיע לשגי גרוגרשן לזכות מקום 1 במר ישראל רק כי הוא התמודד הרבה והפסיד... |
ציטוט:
בכל פעם שהוא התמודד לנשיאות, ח"כים רבים הבטיחו שיצביעו לו אבל ברגע הבחירות אפילו חצי ממי שאמרו שיצביעו לו לא הצביעו לו ו"קימבנו" אותו בגלל שזו הצבעה חשאית.בגלל זה פרס רצה שההצבעה תהיה גלויה כדי שלא יעשו עליו קומבינות אבל לא הצליח בזה. עכשיו סופסוף הוא הצליח |
חחח פעם ראשונה שהוא לא הפסיד..
"אני לוזר?" |
מגיע לו הרבה כבוד..!
|
ציטוט:
|
סתם לוזר :clap:
|
ייאי איזה כיף פרס נשיא...
מי זה? חח.. סתם.. למי אכפת.. עלק סיפרו לי בדיחה.. מפגרת..(שלא תקפה לעכשיו-כי הוא נשיא והצליח סוף סוף לנצח) למה אישתו של פרס תמיד חולה? כי היא שוכבת מתחת לאפס.. חיחי.. |
למרות שהוא פושע אוסלו, עדיין מגיע לו להיות נשיא. הוא כל הזמן מביא את גדולי הכדורגלנים והשחקנים, הוא דווקא סבבה בתור בובה (=נשיא).
|
באמת מגיע לו להיות נשיא....הוא תרם כ"כ הרבה למדינה!
אבל התבעאסתי שברק ניצח אתמול את איילון.... |
ציטוט:
|
הכל טוב ויפה אבל בתכלס מוסד הנשיאות הוא מיותר לגמרי
|
ציטוט:
מאה אחוז מהליכוד או מאיזה מפלגה של ימנים.. אחרי כל מה שזיינו אותנו במלחמה האחרונה קסאמים וזה אנשים רוצים שייתנו בראש למלוכלכים האלה.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ