![]() |
תמונות לבינתיים
6 קבצים מצורפים)
טוב אז ככה... לאור הבקשות שאני אעלה תמונות החלטתי להעלות תמונות "מאמצע חיטוב". את התמונות הסופיות אעלה בסוף חיטוב.
ניתונים: גיל 24 גובה 1.88 משקל לפני חיטוב 95 (ראה תמונה ראשונה) משקל אמצע חיטוב 86 (תמונה שנייה ושלישית) תחילת חיטוב 26/04/2007 התמונות נכונות ליום 14/06/2007 (לא להעיר לגבי שיזוף :closedeyes: ) תגובות יתקבלו בברכה... אם זה חיובי או שלילי או הצעות לשיפור. שכחתי לציין ש: אחוז שומן לפני חדר כושר 22% אחוז שומן נכון ליום 14/06 13.5% מטרה ** בין 8% עד 9% ** |
אחי אחלה חיטוב
שיפור מטורף הלוואי עליי גוף כזה |
נראה טוב, אני הייתי מוריד עוד2-3 % ועולה שוב מאסה עוד 9-8 חודשים רצוף
מחטב שוב עד לאחוז שאתה עכשיו (רק שזה יראה חטוב יותר כי אתה תיהיה גדול יותר) ופשוט ממשיך לעשות ככה אז לא תצליח לגדול יותר (נניח עוד 5-6 שנים) ואז מתחיל להזריק, בגיל 30 בערך אתה עצום. |
ציטוט:
דרך אגב.. אתה קורא את מחשבותיי כי בדיוק אני הולך לעשות את זה 10 חודשים מסה וחודשיים חיטוב. :wiggle: |
חיטוב מצויין!
|
ציטוט:
בכל אופן שמע כי ככה צריך לעשות, 8-9 חודשים מאסה נטו, 3-2 חודשים חיטוב נטו, 3-4 שבועות ניטרלי נטו (זה כולל הימים שאתה מפסיד אימון / ארוחה וכל השאר, בגלל זה רשום נטויים :P ) |
HOMIE יא שחיף... תעלה תמונות נראה אותך :ohmy: :boxing:
|
ציטוט:
ולגבייך- אחלה גוף! תפעל בדרך הזו ותצליח[כפי ששוחחת עם הומי]. לדעתי היית פחות אחוזים בתמונה הראשונה....הרבה פחות ועכשיו אתה בסביבות ה11. |
ציטוט:
|
כל הכבוד אחי בהצלחה בהמשך
|
אחלה של חיטוב, שיפור עצום. אני הייתי ממשיך עם זה עוד חודש ואז עובר למאסה 8-9 חודשים.
|
נראה בן זונה אח שלי!!!!!!
|
תודה תודה חברה רק מטובצייה :sbb4:
|
ציטוט:
איך אני מקנא באנשים עם גנטיקה |
גוף טוב,כל הכבוד!
|
ציטוט:
|
גוף אחלה !!
חזה טוב וגם ידיים.. בהצלחה! |
אחלה חיטוב אהבתי . ח"ח
|
חיטוב יפה.
אבל מה החכומה שאתה מפומפם בידיים ובחזה ? |
נראה פגז.. התלהבתי ממש כל הכבוד
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ