![]() |
הסדר החדש של הפורום
חבר'ה מה אתה אומרים על הסדר החדש בפורום?
דיבורים כללי נמצא למטה ופיתוח גוף למעלה. אני חושב שזה על הפנים. אנא הביעו את דעתכם כדי שישנו בחזרה תודה.:jockey: |
אין שום בעיה עם זה ! רק צריך להיתרגל כצת !
עשו את זה בכוונה כדאי שאנשים יראו קודם את הפורומים החשובים + יכנסו ויגיבו ויעזרו לנובים ! לדעתי בכלל צריך למחוק את הפורום דיבורים כללי ! יהיה פחות בלגאן ופחות שטויות ! מה איכפת לי מאולמרט ? מה איכפת לי מליברמן ? מה איכפת לי מחדשות (לא רוצה כלום) לא משחקי מחשב,לא תמונות מצחיקות ולא כלום,אני רוצה להיות רציני ולהיתיחס כמה שיותר ברצינות לספורט הזה ! והכוס של בריטני לא מעניין אותי http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon12.gif תודה בכול מקרה עמרי ... :whistle: תתחילו להיות רציניים ! ותפסיקו להגיב בצורה כזאת כמו שאתם רגילים ! (כולל אותי) לא צריך להתעצבן על 1 ששואל כמה חלבונים הוא צריך לצרוך והאם מישקולות פוגעות בגביה ... תנסו לתרום כמה שיותר מהידע שלכם ולוו דבקא לזרוק איזה קישור של מאמר כולשהו שהבן אדם היסתבך איתו עוד יותר ולא יבין כלום ! תקחו דוגמא מ NIGHT WOOLF ותקחו את השאלות הנוביות ברצינות ! הרי בישויל מה אנכנו כאן ? ב י ש ו י ל ל ק ד ם א ת ה ס פ ו ר ט ה ז ה בארץ ! |
חחח גם אני לא אוהב את זה!
אם כבר אימונים אמור להיות ראשון |
אני גם חושב שצריך לשנות מחדש, אני היום באתי להיכנס לדיבורים כללי ופתאום מצאתי את עצמי בפיתוח גוף, כבר התרגלתי לסדר של הפורום
|
דיבורים כללי זה האשכול הכי מפותח פה מתבחינת תגובות ופוסטים:) אבל הפורום הזה אחרי הכל פורום של פיתוח גוף למרות שיש מלא נושאי אקטואליה מאוד מענינים בדיבורים כללי לי אישית הסדר לא משנה!
|
ציטוט:
צרכים דיבורים זה היה ממש קשה בלי ,אנשים יתחילו להספים פה בטירוף בקשר לסדר גם לי הוא לא נוח אני מניח שגם לרוב פשוט, לא רגילים זה הכל |
אני גם לא אהבתי את הרעיון.
|
ציטוט:
|
שיחזירו כמו מקודם
|
למרות הסדר החדש יש בפורום "דיבורים כללי" 42 גולשים..:diractor:
הפורום הזה ימשיך להוביל את רשימת הגולשים! בחיים או במוות! ..:whistle: :1eye: |
רעיון גרוע.
פיתוח גוף זה בכלל פורום מיותר ;) |
דווקא להפריד את פורום פיתוח גוף זה רעיון טוב, אבל הסדר החדש זה כבר משהו אחר. פה אתה צודק..
|
מאוד שמחתי על השינוי.
התכנסנו פה לענין פיתוח גוף, כל השאר שולי בעיני. בשביל פוליטיקה וספורט יש לי את אבא שלי. |
בכלל בכלל לא נוח שיחזירו...
|
שיחזירו, ולא ישנו
כל פעם משנים משו! צריך שהיה כמו שהוא וזהו, סתם מעצבן להתרגל כל פעם מחדש. |
שמישהו אולי יסביר לי מה עשו בפורום?
אני לא שמתי לב לשום דבר חדש |
ציטוט:
|
ציטוט:
וחוץ מזה מה זה כל כך משנה עדין לא הבנתי |
שישנו את הסדר לאלתר :x
סתם למי אכפת... |
הסדר מעולה, אחד הצעדים החיוניים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ