![]() |
איזה באסה נפרדתי מחברה שלי אני באאסה אין לי כח להתאמן
למי שהו יש עצות איך להחזיר את המוטבייה לאימונים ...??
|
שטיות אחי קח חופש קצת מכל העניין של האימונים והתזונה, עד שתחזור לעצמך בגדול!
כן, חופש מנוחה מנטלית גם לזה לוקחים מנוחה לא רק פיזי.... |
1800-800-666 לקו החם של
Pimp My Bb או שתפסיק להיות Emo , תשמע קצת Metal תלך להרים קצת Iron , תרגיש קצת Pain ו Pimp איזה מישהי במכון כושר. |
אחי זה היה קשר רציני מאוד .. קשהה ..נעבור אבל
|
מה אתה באבל אחי מה ניסגר?! לך לקניון אחי כנס לחנות חולצות, תדפיס על חולצה Free At last !
תצא מהחנות ותתחיל עם כל דבר שזז ! (אגב לא רוצה לבאס אותך אבל איזה עיתוי חרא להיפרד , אוטוטו יום שישי זה יום האהבה חחחח') |
ציטוט:
בקשר לחברה.. תיתן לזמן לעשות את שלו. על תתבאס תילך למכון כושר תתאמן ותוכל טוב למה אחרת אתה תרד במשקל. וחוץ מי זה שתעשה משהו אתה לא תחשוב על החברה הרבה וככה תשכח. זה יותר טוב מאשר לשבת בבית ולהיות מבואס |
נו עכשיו לא תהיה מי שתציק לך ויהיה לך מקום לדחוף עוד ארוחה אני לא רואה פה את המינוס
|
תעשה את הדברים שאתה אוהב (וביניהם האימונים כמובן) ולאט לאט תתרגל להכל.
|
אהבתי ..חחח וואלהה צודק........
ציטוט:
|
יהיה בסדר...
|
תמצא חדשה :sbb4:
|
דווקא אחי אתה צריך ללכת לאימונים להוציא את הדכאון והעצבים על הדמבלים והדדליפט הסקוואט והבנצ'פרס..במקום לעשות שטויות מסוג אחר ובקשר לחברה אחי
תוריד תשיר של שימי מזרחי שכחתי איך קוראים הפזמון שלו "אם לא תרצי אותי יותר אז אמצע אחרת" שיר קטלני יעודד אותך אחי! |
אחי מה אתה גנוב?
אני כבר מת להיפרד מחברה שלי,פשוט אין לי ת'לב לעשות לה את זה אז אני בתיכנונים איך לעשות את זה אתה יודע כמה זמן לטחינת אוכל ואימונים זה מפנה? |
מחזק את דברי אנטון + מדובר בבני נוער כולה, אז תכלס כמה שזה קשה לך וקשר ארוך, זה יעבור!!!
|
ציטוט:
|
תאמת זה באמת מבעס תתחת
|
זה עניין של זמן עד שתשכח ממנה, בכל מקרה אני ממליץ לך קח אמפי 3 אם שירים שעושים לך מוטיבציה לך למכון לאט לאט אתה תחזור עם פי 2 כוח
אל תיתן לדברים שוליים להפריע לך להגיע למטרה שלך |
בוא אלי לאיסיקיו אני ישלח לך שירים של יוסי עדן
|
לך למכון תתאמן תראה אחרות ואז יהיה לך מוטיבציה
|
גם לי זה קרה
זה מבאס קצת בהתחלה אחי.. וכמה שאומרים לך שהזמן מרפא את הבעסה, אתה לא מאמין אבל זה נכון, ואתה תראה שעוד שבועיים/חודש, אתה כבר תשכח מהכל ותמשיך לחייך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ