![]() |
בצער רב אני חושב שאני לוקח הפסקה ארוכה מאימונים
אוקיי אז הסיפור הוא שהייתה לי פציעה שהתחילה בערך לפני חודש ועשיתי מנוחה + לא עבדתי על המקום של הפציעה (כתף ימין) ולפני בערך שבועיים הרגשתי שהפציעה עברה והתחלתי להתאמן נורמאלי (כמעט ולא הרגשתי אותה אז חשבתי היא תעבור לבד) והיום באימון הרגשתי שהיא חזרה אליי, יום חמישי הייתי עושה מקבילים עם 25 קילו והיום התחילה לכאוב לי הכתף כבר כשעבדתי בלי משקל וגם שכיבות סמיכה אחרי חצי תנועה מתחיל כאב. בקיצור אני חושב שאם אני אמשיך להתאמן בתוכניות אימונים רגילות זה לא יעבור אף פעם ואף יחמיר אז החלטתי שאני מפסיק כרגע להתאמן על הגוף בצורה כללית ועובר לעבודה רק על רגליים, תאומים ואולי עוד כמה שרירים שאין להם שום קשר לפציעה (לפחות למשך חודש). מקווה שיהיה בסדר ואני לא אאבד הרבה מסה.
|
תחלים ותחזור להפציץ
|
אתה תאבד
תנסה לעבוד על משקלים קלים וטווחי חזרות גבוהים אולי זה יעזור אה-ואולי תבדוק את זה |
מה אחי?
תנצל את זה תן לרגליים גב תחתון בטן אמות וכו קצת צומי |
ציטוט:
ולבדוק את מה? ציטוט:
|
אני סוחב בדיוק את אותה הפציעה כבר כמעט 4 חודשים. לא הפסקתי את האימונים בכלל, אבל בהחלט הורדתי קצת משקלים, עברתי לתרגילים שפחות מרגישים את הכאב, ולאט לאט זה מתחיל לעבור תוך כדי המשך עבודה כמעט רגילה. תרגיש טוב.
|
משתתף בצערך..
|
ציטוט:
כדי לשמר מאסה בחזה ובכתפיים תעבוד בטווח חזרות שלא תרגיש את הכאב, אני מעריך 12+ באותם תרגילים שציינתי אם עדיפות לתרגילים אם פחות עומס על הכתף קדמית לדוג' לחיצה בשיפוע שלילי כל השאר תעבוד רגיל אני לא רואה איך פציעה בכתף תהווה בעיה בהצלחה והחלמה מהירה;) |
ציטוט:
ותודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מקס חרשתי את האינטרנט בשבילך ומצאתי שיטה של אחד מגדולי המאמנים לרפות בעיות כתפיים
השתמשתי והמצלתי להרבה אחרים וזה פועל כמו קסם http://www.intensemuscle.com/6997-ho...o-90-time.html ;) |
ציטוט:
|
מקס אתה מתאגרף או משהו?
|
ציטוט:
|
מקס מה היתרונות בעבודה על שרירי הצוואר?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ