![]() |
כפפות אימון
רציתי לדעת מה ההבדל בין כל הסוגי כפפות.
יש מעור, רשת, עם רצועה, בלי רצועה.. יותר מידי. היו לי כפפות מרשת בערך חצי שנה (ואחת מהן כנראה אבדה לי :sad: לא מוצא אותה) ו-וואלה הן החזיקו מעמד טוב מאוד ולא נקרעו. כפפות מעור של נייק או לא משנה איזה חברה עולות בערך פי 2 מהרשת, ורציתי לדעת האם יש משהו שמצדיק את המחיר. הכפפות רשת שלי לא נקרעו ולא כלום, וחשבתי שהכפפות עור אמורות להיות יותר עמידות אבל וואלה הכפפות רשת שלי היו מאוד עמידות. לאלו המתאמנים עם כפפות, איזה מומלצת? תודה רבה :wiggle: |
אני קניתי כפפה של נייקי
אחרי 2-3 אימונים אני כבר לא משתמש בה..מה זה לא נוח כפפה.. חזרתי לאימון עם יד רגילה,משקולת קרה,כמו שצריך. |
ציטוט:
ובהתחלה אמרתי שתוך כמה אימונים היד בטח תתרגל, אבל ממש לא.. זה נהיה כואב וממש צומחות יבלות. |
לי יש של אנרגי והיא מעור אחלה
|
תוך כמה אימונים היד מתרגלת.
|
ציטוט:
ניסיתי, אבל זה בלתי אפשרי. |
אולי יש לך עור עדין, אני לא יודע. אם אלו כאבים ממש חזקים אז קנה כפפות.
|
ציטוט:
היו לי כפפות, אחת נאבדה בגלל זה אני שואל איזה כדאי עכשיו לקנות. אני פשוט לא רואה סיבה לקנות כפפות עור כשאפשר לקנות כפפות רשת (כמו שהיו לי עד עכשיו והייתי מאוד מרוצה מהן) בחצי מחיר. אז חשבתי אולי מישהו פה יכול להגיד לי מה ההבדל, אם יש (וכנראה שיש). |
תגידו...כמה בערך עולות כפפות.???
|
ציטוט:
עור בסביבות ה70-80 |
יש גם ביותר לי עכשיו יש כפפות חמודות של אנרגים באיזה 60 שקל כבר 8 חודשים יש לי אותם והכל בסדר
הסוג של הכפפות לא כזה משנה העיקר שיהיה לך נוח |
ציטוט:
|
יש לי כפפה עם רצועה במרפק
לדעתי זה טוב מאוד ואני מרוצה ממנה עולה 75 ש"ח (גם יפה כחול-שחור-אפור) |
סתם לידע כללי..אם אני לא טועה ארנולד התאמן בלי כפפות אני צודק?
|
לי יש כפפות של אנרג'ים אחלה כפפות עלו לי 60 שקל
|
לי של עור של דרבי... 65 שקל, אחלה של מוצר...
פאניק, נסה לקנות מעור.. נראה לי יהיה לך הכי טוב |
ציטוט:
|
קראו ל-ווואאאמבולנס, אל תשתמש בכפפות, אם אתה רוצה שים טלק.
|
עם כפפות אני מרים יותר משקל ויותר קל לי להרים, אני שואל: "האם זה צ'יטינג?"
וגם פעם הייתי עובד איזה חודש-חודשיים ב-moving והיה לי יותר קל ונוח להרים עם כפפות. רק מעצבן שהיד מזיעה קצת, צריך לתת לה לנשום גם. |
ציטוט:
בלי כפפה עם כפפה,הכל אותו דבר,סתם עניין אסתטי של כוסיות :wiggle: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ