ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   יש ציוני פסיכומטרי! (https://israelbody.com/showthread.php?t=9275)

P-a-n-1-c 03-05-07 14:43

יש ציוני פסיכומטרי!

דניאל הפעם לשם שינוי אני לא עובד עליך D:
ראיתי שאתה לא מחובר באייסיקיו ורציתי להודיע לך.

מקווה ששיפרת!

PcGunMan 03-05-07 14:44

אל תדאג לו..אני בטוח שהוא שיפר:jockey:

Bullet 03-05-07 14:50

701 :cry_1: :cry_1: אם רק הייתי נולד לפני 3 שנים...
אנגלית 145
כמותי 135
מילולי 131

P-a-n-1-c 03-05-07 15:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אנגלית 145
כמותי 135
מילולי 131

פעם ראשונה שלך או ששיפרת?

Kachok 03-05-07 15:05

ציטוט:

אנגלית 145
כמותי 135
מילולי 131

חחח יפה מאוד כל הכבוד!!
אצלי הכל אותו דבר חוץ מ 127 במילולי ועל כן ציון כללי 697

Bullet 03-05-07 15:11

פעם ראשונה הייתי באוקטובר בקורס קידום-תיכון. לא מי יודע מה השקעתי בקורס, קבלתי 671 למרות שבסימולציות קבלתי 720+. כנראה כי הייתי מאוד עצבני בזמן המבחן.

הפעם הייתי צריך להשקיע יותר. למדתי רק שבועיים וחצי, ורק חצי מהמילים, ועשיתי 3 סימולציות בלבד חחח... פסיכו הבא אני מתכנן להשקיע הרבה ואז לקבל יותר

P-a-n-1-c 03-05-07 15:13

ציטוט:

פעם ראשונה הייתי באוקטובר בקורס קידום-תיכון. לא מי יודע מה השקעתי בקורס, קבלתי 671 למרות שבסימולציות קבלתי 720+. כנראה כי הייתי מאוד עצבני בזמן המבחן.

הפעם הייתי צריך להשקיע יותר. למדתי רק שבועיים וחצי, ורק חצי מהמילים, ועשיתי 3 סימולציות בלבד חחח... פסיכו הבא אני מתכנן להשקיע הרבה ואז לקבל יותר

אתה מתכנן על רפואה?
כי וואלה אם לא אין טעם

Bullet 03-05-07 15:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אתה מתכנן על רפואה?
כי וואלה אם לא אין טעם

אחרת אני מזוכיסט שאוהב פסיכומטרי. אבל אני לא סגור 100% על רפואה. מה שבטוח, פסיכו גבוה רק ישפר את הסיכויים שלי בכל מקצוע ואולי גם יביא לי מלגה לשנה א'

ran_z 03-05-07 15:14

מתי מתי מתי מתי מתי מתי מתי אבל מתי שמתי כבר מתי...יבטלו את הבחינת בסיכומטרי הזאת בישביל כניסה ללימודים גבוהים,,, איזה מרגיזים הם מה פסיכומטרי באמצע החיים, קשה להם כ"כ לבטל אותו, במקום שיהיו עוד מנקי רחובות בארץ, שיתנו כניסה יותר חופשית לאוניברסיטאות, ועל הדרך שיורידו גם את השכר לימוד מסכנים הסטודנטים שובתים כבר חודשיים כל יום מפגינים חירפנו אותם כבר.

Bullet 03-05-07 15:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
מתי מתי מתי מתי מתי מתי מתי אבל מתי שמתי כבר מתי...יבטלו את הבחינת בסיכומטרי הזאת בישביל כניסה ללימודים גבוהים,,, איזה מרגיזים הם מה פסיכומטרי באמצע החיים, קשה להם כ"כ לבטל אותו, במקום שהוא עוד מנקי רחובות בארץ, שיתנו כניסה יותר חופשית לאוניברסיטאות, ועל הדרך שיורידו גם את השכר לימוד מסכנים הסטודנטים שובתים כבר חודשיים כל יום מפגינים חירפנו אותם כבר.

רן, הבעיה היא שאין מספיק אוניברסיטאות בארץ. הרף ללימודי רפואה רק הולך וגדל משנה לשנה. לפני 3 שנים הייתי מתקבל לבן גוריון עם פסיכו כזה, היום חסרה לי נקודה אחת בממוצע בגרויות, ומי יודע כמה אצטרך לקבל עוד 3 שנים!!

P-a-n-1-c 03-05-07 15:16

ציטוט:

אחרת אני מזוכיסט שאוהב פסיכומטרי. אבל אני לא סגור 100% על רפואה. מה שבטוח, פסיכו גבוה רק ישפר את הסיכויים שלי בכל מקצוע ואולי גם יביא לי מלגה לשנה א'

שמע אני קיבלתי במועד ה1 675, לא למדתי כמו שצריך אבל אני מבסוט מהציון.
ממוצע בגרויות יהיה לי משהו כמו 111, אני לא מכיר הרבה אנשים שיש להם נתונים כאלה [בלי להשוויץ] ואני גם בטוח שלך יש בגרויות טובות ופסיכומטרי גבוה, אז אני לא רואה סיבה שאתה תצטרך עוד פעם לעבור את הקקה הזה.
יהיה לך סכם גבוה גם עם הציון הנוכחי, אין טעם לעשות את זה שוב פעם.

ran_z 03-05-07 15:21

ציטוט:

רן, הבעיה היא שאין מספיק אוניברסיטאות בארץ. הרף ללימודי רפואה רק הולך וגדל משנה לשנה. לפני 3 שנים הייתי מתקבל לבן גוריון עם פסיכו כזה, היום חסרה לי נקודה אחת בממוצע בגרויות, ומי יודע כמה אצטרך לקבל עוד 3 שנים!!

כן, פשוט אני זוכר היה הרבה פעמים שדיברו שמורידים את המבחן הזה כתנאי קבלה, שמחתי ששמעתי את זה, אבל הכל חרושת דיבורים שאין להם כל שחר.
איזה מקצוע רפואה בכלל אתה חושב ללמוד, כי בטח לכל מקצוע רפואה דרישה ציונים ופסיכו' שונה מהאחרת לא?

Bullet 03-05-07 15:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
שמע אני קיבלתי במועד ה1 675, לא למדתי כמו שצריך אבל אני מבסוט מהציון.
ממוצע בגרויות יהיה לי משהו כמו 111, אני לא מכיר הרבה אנשים שיש להם נתונים כאלה [בלי להשוויץ] ואני גם בטוח שלך יש בגרויות טובות ופסיכומטרי גבוה, אז אני לא רואה סיבה שאתה תצטרך עוד פעם לעבור את הקקה הזה.
יהיה לך סכם גבוה גם עם הציון הנוכחי, אין טעם לעשות את זה שוב פעם.

ממוצע בגרויות של 111 לא יהיה לי חחח
פאניק תאמין לי שיש המון אנשים עם נתונים כאלו... בכל אופן במגמות יוקרתיות יש מלא אנשים עם פסיכו של 750 ככה
ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
איזה מקצוע רפואה בכלל אתה חושב ללמוד, כי בטח לכל מקצוע רפואה דרישה ציונים ופסיכו' שונה מהאחרת לא?

מה ז"א? יש רק רפואת שיניים ואורתופדיה ורפואה כללית.

ran_z 03-05-07 15:27

ציטוט:

מה ז"א? יש רק רפואת שיניים ואורתופדיה ורפואה כללית.

אתה מדבר על מה שיש בבן גוריון ?

Daniel-Barak 03-05-07 15:29

פאניק, תודה על העדכון..!
לצערי, האתר לא עולה לי, בעיות מחורבנות שמשאירות אותי במתח. אני מנסה ומנסה וזה לא מצליח.. בכל מקרה - כל מי ששיפת - כל הכבוד לו. מי שלא, לא נורא. ובהצלחה לכולם בהמשך דרכם!

ברגע שאני אעלה על הציון בהצלחה, אני אעדכן ת'פורום!

StaSus 03-05-07 15:30

חחח וואלה אני לא מבין כלום על מה אתם מדברים..

m0she 03-05-07 16:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
כן, פשוט אני זוכר היה הרבה פעמים שדיברו שמורידים את המבחן הזה כתנאי קבלה, שמחתי ששמעתי את זה, אבל הכל חרושת דיבורים שאין להם כל שחר.

הורידו את זה לשנה אחת. התוצאה היתה אחוז הנשירה הגבוה ביותר בהסטוריה. בגרויות זה שכונה , יש מגזרים שיש בהם הרבה העתקות , אי אפשר להסתמך על זה כתנאי קבלה יחיד.

Bullet 03-05-07 16:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
, יש מגזרים שיש בהם הרבה העתקות , אי אפשר להסתמך על זה כתנאי קבלה יחיד.

you can say that again! :diractor:

ran_z 03-05-07 16:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
הורידו את זה לשנה אחת. התוצאה היתה אחוז הנשירה הגבוה ביותר בהסטוריה. בגרויות זה שכונה , יש מגזרים שיש בהם הרבה העתקות , אי אפשר להסתמך על זה כתנאי קבלה יחיד.

באמת, אתה זוכר באיזה שנה זה קרה?

בולט, אין מצב פסיכו' הבא שלך אתה רושם את השם שלי על המבחן במקום את שלך?:whistle:
כמה כסף אתה רוצה על זה? אני מאמין שאפשר למצוא סכום ששנינו ניהיה מרוצים.

- Idan - 03-05-07 16:37

תגידו, יש באינטרנט מבחני דמה שאפשר לעשות? אבל מבחנים מעודכנים. אני רוצה לבדוק איפה אני עומד, אבל אני לא רוצה לקנות את הערכה הזאת של המבחנים, סתם יקר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ