![]() |
אז איך עבר החג?
לי?! חח מצד אחד כייף וצחוקים ונהנתי מכל רגע
מצד שני טחנתי כמות צ'יטים שלא טחנתי בחודש האחרון D: עכשיו המון ייסורי מצפון, נראה לי מחר המון ארוביייייייייייייי יש גם המון תמונות כאן בקישור מהיום בערב:) כאן |
סתם חג מעפן, אי אפשר לפתוח חלון, הריח והקולות כמו בדרזדן או ברלין בזמן הפצצות לקראת סוף מלחמת העולם השנייה (שרוף ודאורדורדרנטים מתפוצצים)...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רק האוכל הייתה הבעיה העיקרית:1eye: |
אם אני עושה עכשיו בנצ'פראס אני מגיע לכשל ב30 קילו בדוקק
|
היה בן :):):):) דפקתי לפחות 200 גרם חלבון ומאתיים גרם פחמימות מוודקה אני כולי מסטול עפתי לישון לילה טוב לכולם
|
יאבאא איך את תפורה על הסילבר :blink:
חח אני פה הרגע חזרתי הביתה הפוך מת תמונות אני יעלה עוד דקה ככה אם יהיה לי כוח ביי בינתיים סנדריק כנסי אליי לאיסיקיו תשלחי לי את השיר קרע בבלוג 236157139 |
נו טוב סבבה,אצלי אכלתי 5 שיפודים של חזה עוף,היה סבבה והכל,כמובן פה ושם ערסים על אופנועי שטח וטרקטרונים התחילו לסוע ללא הפסקה לידינו איפה שעשינו בדיונה.
אחרי זה אני ועוד כמה חברים שלי התחלנו מרוב הוודקה לעשות תרגילי ג'ודו אחד על השני,בפעם אחת חבר שלי דרך לי על הרגל איפה שיש לי ציפורן חודרנית ודפק לי אותה טוב טוב,על השניה התעצבנתי העפתי אותו עם הפרצוף לתוך החול... לא נעים,אבל גם מצחיק היה לראות אחרי זה אותו חצי שעה מנקה תפנים. :1eye: קיצר אני כך או כך הולך היום להוריד תציפורן מהחורבנת הזאת היום.. חוץ מזה היה סבבה,חוץ מהריח השרוף באויר שנצטרך לסבול יום שלם כרגע... נ.ב מישהו יודע מחר(היום) המכוני כושר פתוחים? |
ציטוט:
היה כיף לאללה לא בראש שלי לפרט אבל ים שתייה בשר וכוסיות, זה מה שהיה. והיה נעים... |
חזרתי עכשיו היה כיף ומהנהה
|
ציטוט:
|
וואייייייייי היה כזזההההההה כיף..!!
זזתי לישון |
יצאתי בסוף למדורה אם חברים, סיכום? היה על הפנים לא שתיתי לא אכלתי לא כלום חרא לג בעומר...
נ.ב http://f.nau.co.il/upload/Xternal/Is...ts/9788403.jpg :ohmy: :ohmy: :ohmy: :helpsmilie: :ohmy: |
אם הייתי צריך לדרג את התמונות
הייתי אומר 18+ |
ציטוט:
אל תתבעס אחי, סתם חג מעפן כמו שאנטון אומר הכל היה מלא עשן.. רק ילדים בני 12 יכולים להנות ממנו כמו שצריך...... |
היה די משעמם,נשארתי בבית אמא שלי לא הרגישה טוב,חברים שלי הלכו לדוג:1eye: דג 1 אפילו לא יצא להם לתפוס למטומטמים האלה !
|
ציטוט:
כי מי דג אחרי אחרי ליטר וודקה תגיד לי? |
ציטוט:
טמבלים לפחות איזה 4 שעות היו שם ובוא בלי כלום חח |
אני רק זוכר שהקאתי.........:blush:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ