![]() |
שיזוף
אפשר הסבר על מיטות השיזוף האלה? איך זה עובד?
תוך פעם אחת משתזפים או שצריך לשכב שם מספר פעמים קבוע? כמה זה עולה ומאיזה גיל זה מומלץ? |
סתם חרא..
לא ממליץ לך. |
ציטוט:
עדיף להסתכן? =\ |
זה 200 שקל לכמה סיאנסים...
לא ממש יקר, אבל הקרינה יותר גרועה משל השמש. ומה אתה צריך עכשיו מיטת שיזוף? אחלה שמש בחוץ, היום השתזפתי ממש יפה :) יאללה קח שמן גזר ולברכה!! מה לךבזבז כסף בשביל משהו שתוכל להשיג חינם?:1eye: (ז'ידובקה...:happy: ) |
ציטוט:
זה מסוכן לאללה... ולבנים כמוני רק נשרפים ולא משתזפים:P |
1) אתה יכול לבדוק בגוגל בקלות, אבל בעיקרון על אותו עיקרון של השמש, הקרני Uvb האלה (נראה לי Uvb) שגורמות לעור לייצר מלנין...
2) לא שווה לדעתי את הכסף כי אפשר כבר בשמש, או לא לעשות בכלל כי אף אחד מהם לא בריא 3) לא יודע כמה עולה 4) הגיל לא ממש משנה למרות שכשאתה צעיר העור יותר רגיש לשמש |
ציטוט:
|
ציטוט:
בגלל זה יש כזו שיטה.. שאתה משתזף ביום גג 20 דקות. וככה במשך בוע ואחרי שבוע ישלך צבע ממש יפה,בלי קילופים בלי כאבים בלי כלום |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה יודע ששיזוף מאיץ את ההזדקנות של העור?
שלא לדבר על סרטן... |
כדי שאני אתפוס צבע חזק, אני צריך ללכת לפחות 3 פעמים בשבוע למשך כמה שבועות ולא להשרף. וברגע שאני כבר תופס צבע, אז הוא נעלם לי תוך חודש אם אני לא דואג לעשות "ריענון". :dry:
אגב, איפה ניתן לקנות שמן גזר? |
ציטוט:
עדיף להיות זקן שזוף מצעיר לבן:XDemoticon: וברצינות - בגלל זה אני שואל על מיטות שיזוף... זה לא בטיחותי? |
ציטוט:
אם תראה אחרי 3 4 ימים שזה לא מזיק לך, תתוכל לעבור ל20... ככה אני התחלתי. היום בכלל עשיתי חצי שעה לגב... אבל קצת התחלתי להתקלף:ninja: אז לא ממליצה לעבור את ה20 דקות לכל צד |
ציטוט:
|
ציטוט:
:sbb4: |
ציטוט:
חח ועכשיו באמת, מיטת שיזוף מסוכנת מבחינת הקרינה לא פחות מהשמש שלנו בארץ |
הא, סופרפארם איך לא חשבתי על זה.
ומה זה 15 דקות כל צד?! פחות מ-40 דקות כל צד אני לא רואה שינוי בגוון העור! :ninja: |
ציטוט:
איפה ?:wiggle: ואיך אתה יודע שזה אני?:bye1: |
קיצור דרך לסרטן..
תעשה שיזוף בהתזה וזהו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בפורום ראיתי אותך! ואני יודע שזו את כי יש תמונה שלך בחתימה :) קראתי לך אבל לא ענית לי.. |
ביעד סופי 3 הכוסית הזאת נשרפה למוות :d
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח בחיים לא אלך למקום הזההה גררר |
ציטוט:
|
יש גם שיטה עם איזה ספריי או משהו כזה... קוראים לזה סאנינג אם אני לא טועה
|
ציטוט:
הרבה עושים לפי חתונה. |
ציטוט:
ישראלבודי פורום :) :cool: ריגלתי אחר תגובותך,ואז יצרתי קשר אם אפדרין ומי גבינה.. הם אמרו לי לא לאמין לך,יכול להיות שמדובר במתחזה בפורום! מיד עניתי בשלילה למי גבינה! ואמרתי לו כך בקודים: סנדריק מסונדרקת לסינדרוק! והוא מיד הסכים איתי.. מזל טוב,עברת את המבחן. ברוך הבאה למשפחת מי גבינה נוטריישין. |
ציטוט:
|
שוב..ובעברית:)
|
ציטוט:
אני יודע את מתרגשת! סיסמתך האישית: סנדריק לסונדריק לסוני דרקסנדריק מילנה מקלוללה.. סנדרה בג'פתה עם עגבנייה וחסה :clap: |
ציטוט:
|
ציטוט:
נייטבלבוואסקה .. סתם משעמם לי מריגולים :) |
ציטוט:
בלי סיכונים ובלי מחלות |
ציטוט:
|
ציטוט:
מאיזה עיר אתה משה? |
ציטוט:
חחחחחחחח WTF חברה מה אתם בכלל חושבים על סרטן איזה הגזמות מהמרחק של שיזוף בשמש לסרטן...................... למה מקבלים סרטן ביום? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ