![]() |
גבינה צהובה 5 אחוז
הערך של גבינה צהובה 5 אחוז ל100 גרם:
33 גרם חלבון 5 גרם שומן 15 מ"ג כולסטרול נחשב טוב למאסה? |
ציטוט:
|
גם אני קונה את הגבינה הזאת
אחלה דבר |
יש לה טעם בכלל?
|
ציטוט:
כן, זאת החדשה, לא "הצהובה הטובה". גבינה צהובה 5% פשוט. טעימה אפילו. |
5 חתיכות 20 שקל
|
ציטוט:
|
אתמול קניתי 10.
פשוט אי אפשר היה להשיג את הגבינה הצהובה הזאת בשבוע האחרון, אז מהטראומה קניתי אתמול 10 שיספיק לי להרבה זמן. |
ציטוט:
הגבינה הזאת עולה בערך 14 שקל לחבילה ובחבילה יש 8 פרוסות ובסה"כ 200 גרם. |
ציטוט:
3.5 שקל קופסאת טונה. עזוב, כשאתה מגיע ל4000 קלוריות אתה מתחיל לספור כל שקל [גם אם הוא של ההורים] :dry: |
איכככככככככ
כאחד שלא בוכה ממש על דברים מגעילים אבל זה פשוט יבששששששששששש מה יבש כמו הנגב , אין מצב בחיים מקסימום טוסט זה ממש גועל נפש ותשימו לב שזה 5 גרם שומן ל100 גרם זה דיי הרבה שרובו רווי :\ לא מבין מה הבעיה במסה לאכול 9%... |
ציטוט:
בכל אופן בטוסט הכל אותו דבר... |
ציטוט:
אני שם את זה בטוסטר יוצא טעים .. |
ציטוט:
|
משה אל תשחק לי אותה, אתה שוקל פרכיות אורז
|
ציטוט:
|
הגבינה של כפיר 5% באמת יבשה מידי
אבל החדשה של עמק 5% דווקא מאוד טעימה ואין הרבה הבדל מה9% אותה רכות יש לה. |
בגבינה הזאת יש יותר כימיקלים וכל מיני חרא.. עדיף לאכול 9 אחוז יש שם פחות כימיקלים וחרא כזה..
|
ציטוט:
זה לא טוב |
ציטוט:
מה אתה חושב, הפרה מביאה חלב 0% שומן? |
ציטוט:
וטעמתי רק של כפיר מקווה של עמק יהיה טוב יורת בהזדמנות ודימי אולי אני שוקל פירכיות אורז אבל לא גבעולי דובדבנים :] |
מכה מתחת לחגורה :emb1:
|
הגבינה הזאת טובה לחיטוב?
|
הגבינה של כפיר זה הדבר הכי מגעיל עליי אדמות,פשוט להתאבד.
הגבינה 5% של עמק סבבה לגמרי,יעני לא טעימה אבל גם לא מגעילה,אפשר להגדיר כנורמאלית. מי שבמסה,למה לעזאזל שתאכלו את זה? |
אם אתם במאסה אתם בטח אוכלים לפחות 3200 קלוריות זה אומר שאתם צריכים 25% מהקלוריות משומן אז תאכלו בארוחה אחת 100 גרם של גבינה 22 אחוז ותחשיבו את זה בצריכת השומן ותסגרו סיפור..למה ליסבול שאפשר להנות ולקבל את אותם תוצאות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קניתי את העמק 5% החדשה לפני כמה ימים פשוט מעדן, גיוון מהקוטג והבולגרית הוספתי לתפריט קבוע 75 גרם ממנה, את הכפיר לא יצא לי לטעום אבל הבנתי שהיא באמת זועתית מה גם שהערכים שלה הרבה פחות טובים רק 23 גרם חלבון ל100 גרם שבעמק יש 32.
|
אני לא יכול לאכול את ה9 וה5 אחוז לבד,יש לזה טעם של פוט
אבל ה28 תענוג אני יכול לסיים 150 גרם בלי להרגיש |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ