![]() |
בחורה עם שני ראשים !
|
ציטוט:
תאומות סיאמיות זה אחד הדברים המגעילים. |
אתם חושבים שמישהו מספיק נואש בשביל לזיין כזה דבר? לפי דעתי כן.
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!
אתה יודע איזו אטרקציה זאת אם אחת מוצצת לך והשנייה מצטרפת חחח אנימתכוון לבן אדם הנואש שיזיין דבר כזה |
ציטוט:
|
חח אם מישהו מזדיין איתן.. הוא יכול להגיד שהוא עשה אורגיה או לא?
|
תשלם לי מליון דולר לא היייתי מזיין אותה\אותן\מה שזה לא יהיה :\
ציטוט:
|
יש אחד עם שתי זיינים .. מכירים אותו?
אז הם מתאימים |
אין לה 4 חורים.... למטה..
|
יש לה\ן גב ברוחב של ייטס...
|
:):):):) איזה תגובות קורעות פה חבל על הזמן!:XDemoticon:
מעניין איך הן עושות פעולות בסיסיות. תארו לכם איזה באסה זה שאחת רוצה לישון והשניה לא עייפה. אפשר להתחרפן מזה. או שכל אחת רוצה לקום בשעה אחרת. איך הן מחרבנות? יש להן שירותים כפולים עם 2 אסלות? |
לדעתי זה קלאסה אחושרמוטה לקבל מציצה מכאלו :)
|
ציטוט:
חחחחחחחח:XDemoticon: :XDemoticon: |
איזה מצחיק זה לראות אותך מתמזמזות עם משהו(נואש כמובן) השניה תצטרך להרחיק תראש כמו מפגרת. ואיזה באסה זה אם אחת מהם רוצה לעשות דיאטה והשניה לא. זאת שרוצה תידפק
|
Omfg איכס....
|
מעניין אותי אם אחת נרדמת והשנייה לא.. חח ראש אחד כזה למטה והיא צריכה לסחוב אותו..
דרך אגב זה מסוכון כי הראש רפוי ופלחח נשבר..המפרקת.. |
איזה מבאס זה בטח.. כל דבר צריך לקחת החלטה ביחד.
אין לך פרטיות, מה קורה כשבא להן לאונן? נחשבות ללסביות? יש כל כך הרבה שאלות חחחח והן דומות לטרול קטן Xd |
זה מצב מאוד מאוד מאוד עדין,ות'אכלס לא הייתי מתנגד למציצה.
|
לדעתי קצת מבאס המצב שלהן. לשכב עם אחת כזאת זה די פריקי לדעתי...
|
מעניין מי מנגב .. היא או היא..
|
מה שכן, אני יכול לחשוב על הרבה יתרונות... אבל גם חסרונות מצד שני.
נראה לי שבסה"כ יותר חסרונות מיתרונות. |
ציטוט:
|
מחריד. הן ממש מסכנות, אני לא מבין איך אפשר לחיות ככה. אני חושב שזה גם אחד המצבים הכי מסובכים מבין כל התאומים הסיאמיים כי אי אפשר להפריד אותן בניתוח, הן שותפות לאותו גוף.
לעזאזל, אלה לא חיים אלה, זה סיוט! אפילו אם מישהי מהן רוצה להתאבד, היא לא יכולה כי היא תלויה באחותה! :helpsmilie: |
יתרונות לסיאמיות:
-יד שלישית פונקציונלית -זין שני חסרונות לסיאמיות: אתה נראה כמו פריק , אתה חיי קצת מאוד זמן דברים מפחידים בסיאמיות: -אתה גודם עם איבר נוסף , ואתה חושב לעצמיך , מעניין איך היה האח התאום שלך אם הוא לא היה מחובר... |
השאלות שלי הן:
1) מי שולטת בחירבון? 2) מי שולטת בפות? 3) מי מרגישה גירוי בדגדגן? זהו סה"כ |
אוקיי לכל המהורהרים מה זה הינה הסבר שלקחו מויקפידה.:
תאומים סיאמיים או תאומים מחוברים הוא כינוי לתאומים אשר נולדים מחוברים זה לזה בחלקי גוף שונים. מקור השם הוא בתאומים אנג וצ'אנג בונקר, שנולדו בסיאם (כיום תאילנד), חיו בין השנים 1811-1874 והתפרסמו בעולם המערבי בשורה של מופעי קרקס (אם כי תאומים סיאמיים היו מוכרים בתולדות האנושות גם לפני כן). תאומים סיאמיים מתפתחים מביצית אחת, שלא חלה בה הפרדה מושלמת של תאי הנבט לאחר ההפריה. החיבור בין תאומים סיאמיים יכול להיות בגולגולת (craniopagus), מותן (xiphopagus), גב (pygopagus) ועוד. חלק מהתאומים הסיאמיים נולדים מחוברים במערכות פנימיות כגון הלב או מערכת העיכול - מקרים כאלה נוצרים כאשר הביצית מתפרדת בשלב מאוחר יחסית (ביום ה-13 להיריון). ברובם המוחלט של המקרים, תאומים כאלה מתים מספר ימים לאחר הלידה. כיום הרפואה המודרנית יכולה לבצע במקרים מסוימים פעולות כירורגיות להפרדת תאומים סיאמיים, אם כי הניתוח עשוי להביא למות אחד התאומים או שניהם - זהו המקרה, למשל, של האחיות לדאן וללה ביאני מאיראן, אשר נולדו מחוברות בגולגלותיהן ומתו על שולחן הניתוחים בסינגפור ביולי 2003. אם הזוג שותף במערכות פנימיית ההפרדה היא בלתי אפשרית. השכיחות ללידת תאומים סיאמים היא נמוכה ביותר והיא נעה בין 1 ל-50,000 הריונות ל-1 ל-100,000 הריונות. כ70% מתאומים הסיאמים הן נקבות. |
איזה כוסית :p :p
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מזכיר לי את התאומות הערביות שנולדו באיראן נראה לי והם סירבו למתנחים ישראלים להפריד אותם אז הן מתו :( |
ציטוט:
|
נראה לי זה המקרה שדיברת עליו שניתחו בסוף בסינגפור
אגב אם כבר הזכרתי סינגפור , אחלה אנשים דיברתי עם מלא סינגפורים כששיחקתי במשחקי רשת פעם הם מדברים משהו כזה: Ling is the pro leh יענו singlish |
ציטוט:
|
ציטוט:
בואנה זה היה קשור אחי !!!!!!!! : :XDemoticon: |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחח משהו תמיד ענין אותי במוזרים האלו,מה קורה אם הן רבות?
ויש להן 2 מוחות ?איך הן שולטות בגוף אם אחת רוצה להרים את יד ימין והשניה רוצה להוריד אותה מה קורה? פאק מה שהירושימה עשיתה לאנשים שגרים ובטח לאיזה אמריקאי שביקר שם:XDemoticon: |
בואנה בבוקר בטח היא סובלת את הסירחון מהפה של זאתי עם הרוק יאללה, ממלאת לה תפרצוף
|
מעניין אם הן מעתיקות במבחנים! O:
|
על זה נאמר "עסק ביש":laugh: :clap:
או שלא:ninja: |
חח איזה קטע אם הם מתחילות ללכת מכות..
יד שמאל תופסת את פרצוף ימין מעקמת אותו, יד ימין מעמת את ראש שמאל או שאחת רוצה להשאר בתולה והשנייה לא..:clap: |
חחח כאילו מישהו יגע בה/בהן/בו Whatever/
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ