ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   חדש פה (https://israelbody.com/showthread.php?t=11483)

NIV-L 04-06-07 22:16

חדש פה

שלוםם אני חדש פה נראה אחלה פורום..
אליאב הביא אותי לפה וביכלל הכניס אותי לכל "עסקי" השרירים חח
אממ קצת עליי..
אני מתאמן כשנה, 7 חודשים בליווי של גיל עליתי 12 קילו בחצי שנה, ובחודש האחרון אני בחיטוב
כרגע אני שוקל 62 קילו היקף יד 35.2 ס"מ גובה 165

ד"א גיל אם אתה רואה את ההודעה..תודה על הכל (:

F][_aMe 04-06-07 22:19

ברוך הבא לפורום :bye1:

sandrik 04-06-07 22:20

ברוך הבא:) תהנה!

sandrik 04-06-07 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי משה.ל
ברוך הבא לפורום.
מקווה שלא תצטער שנרשמת לכאן.

מקסימום יעזוב:whistle:

Jones 04-06-07 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי משה.ל
ברוך הבא לפורום.

הוא לא יצטער....

לפותח הפוסט,ברוך הבא מקווים שתעזור ותיעזר...

אליאב קרייסלר 04-06-07 22:27

חח ניב יא חתיכת נעל אנאבולית סופסוף נרשמת הביתה:king:

ניב זה חבר קרוב שלי הוא בליווי של גיל ובחצי שנה האחרונה הוא הכפיל את עצמו 12 קילו על הגובה שלו זה אומר עליה יפה במסה..במיוחד שמדובר בפרק זמן קצר
אז ברוך בואך הביתה נקווה שגיל הנקניקיה יקרא את הפוסט ויגיב לך:laugh:

חח דרך אגב משה אף אחד לא מכריח אנשים להישאר פה כל אחד רשאי לעזוב מתי שמתחשק לו

מתן18 04-06-07 22:55

אהלן

SuzukiR 04-06-07 23:04

סלאם אליקום עיוני איטנה

אדמין 04-06-07 23:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי משה.ל
ברוך הבא לפורום.

עוד הערה אחת כזאת ואתה מושעה, זה לא אשמת הפורום שעשית צחוק מעצמך

ברוך הבא לפורום ניב, וואו הרבה זמן לא ראיתי כבר את השייקר התרמי הזה.. נוסטלגיה

Night_Wolf 04-06-07 23:15

ברוך הבא לפורום אחי!
אם אתה חבר של אליאב אז אתה בטח כריש!
מקוה שתהנה פה ובהצלחה בפיתוח גוף אחי:bye1:

סוליקו 04-06-07 23:15

ברוך הבא ניב

ואם אתה מתאמן עם אליאב זה כבר סימן טוב חיחי

עריכה : גלעד חח כתבנו אותו דבר באותו זמן
אז אתה רואה ניב ?? אם אני וגלעד אמרנו את זה דע לך שזה נכון חח

מתן18 04-06-07 23:16

מנהלים בבקשה אל תשעו אותו פליזז!! שיהיה על מי לצחוק!! העונש האמיתי זה שתשאירו אותו!

ברצינות..

Desperado 04-06-07 23:18

משה למה אתה מלכלך את הפוסט יא מניאק בנאדם חדש כאן

ברוך הבא אחי בן כמה אתה

NIV-L 04-06-07 23:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
ברוך הבא לפורום אחי!
אם אתה חבר של אליאב אז אתה בטח כריש!
מקוה שתהנה פה ובהצלחה בפיתוח גוף אחי:bye1:

חח אתה גלעד לא? תסתכל שניה החוצה מהחלון.....:mushy:
וכן להתאמן עם אליאב זה ה-דבר
ואני בן 17

Nareznoy 04-06-07 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי משה.ל
אתה על הזין שלי יהומו.
כנס בכינוי שלך מה אתה נכנס בתור אדמין ?
צחוק עשיתי מאמא שלך.

על הזין שלי.

:bye1:

Night_Wolf 04-06-07 23:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NIV-L
חח אתה גלעד לא? תסתכל שניה החוצה מהחלון.....:mushy:

חחחחחחחחחחחחחחח הא זה השכן שלי :):):):) יפה אחי בהצלחה שיהיה לך אל תהסס לקפוץ לבקר ולבקש משהו אם אתה צריך!

סוליקו 04-06-07 23:22

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחח הא זה השכן שלי :):):):) יפה אחי בהצלחה שיהיה לך אל תהסס לקפוץ לבקר ולבקש משהו אם אתה צריך!

זרוק לו מנת חלבון אם יצטרך וההפך

arbel2 04-06-07 23:25

*מגלגל את השטיח האדום*

אחלה דרך להיכנס לפה ,כל חבר של אליאב מוזמן לפה ,אני שמח לשמוע על ההיתקדמות שעשית (ואני ממש מתאפק לא לדחוף פה את המשפט "השיטה של ישראלבאדי עובדת !) אל תתבייש לשאול שאלות ,אפילו אם הן נראות לך מטופשות ,כולנו התחלנו איפשהו וכולנו נשמח לעזור לך
מה שכן סביר להניח שרוב השאלות שלך נענו בעבר ,אז הייתי ממליץ לפני שאתה מתחיל להגיב בפורום בצורה קצת יותר עיקבית להריץ חיפוש על הדברים שמעניינים אותך :)

Night_Wolf 04-06-07 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
זרוק לו מנת חלבון אם יצטרך וההפך

חחחחחחחחחחח תשאל אותו ואת קרייזלר שהיה אצלו אילו דברים רציתי לזרוק להם :crazy:

NIV-L 04-06-07 23:30

ציטוט:

חחחחחחחחחחח תשאל אותו ואת קרייזלר שהיה אצלו אילו דברים רציתי לזרוק להם :crazy:

בקרוב אני בא לקחת את זה...

Night_Wolf 04-06-07 23:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי niv-l
בקרוב אני בא לקחת את זה...

איפה אתה מתאמן ד"א?

NIV-L 04-06-07 23:35

ציטוט:

איפה אתה מתאמן ד"א?

בחיטובים..קרוב לבית והכי שקט מכל הבריזה ימית וכל החרטות מסביב

Night_Wolf 04-06-07 23:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NIV-L
בחיטובים..קרוב לבית והכי שקט מכל הבריזה ימית וכל החרטות מסביב

קרוב?!!?:shok1:
זאת חתיכת הליכה עצבנית!ומה תעשה בחורף כמה זמן אתה מנוי לשם בכלל אחי?
שמע יש מצב אני ועומר נעבור לשם בגלל שהחדר כושר של הנפשונית מתחיל להזכיר לי בית שימוש של תאילנדים

NIV-L 04-06-07 23:39

ציטוט:

קרוב?!!?:shok1:
זאת חתיכת הליכה עצבנית!ומה תעשה בחורף כמה זמן אתה מנוי לשם בכלל אחי?
שמע יש מצב אני ועומר נעבור לשם בגלל שהחדר כושר של הנפשונית מתחיל להזכיר לי בית שימוש של תאילנדים

חחח אתה בנפשונית?! שלא נדע.....
ומה הבעיה 12 דקות הליכה דרך בן גוריון.. תעבור שי הררי יתלהב ממך פעם היו שם סוסים לא יודע לאן כולם נעלמו ואני מנוי שם כבר שנתיים אבל הייתי הולך סתם כזה עד שהתחלתי רציני עם גיל..

אליאב קרייסלר 04-06-07 23:42

סוליקו יא חתיכת חמור גארם מהלך על 2 מתי אני ואתה דופקים איזה שבוע אימונים ביחד רצוף ככה 900 סטים לכל שריר בכל אימון כמו שצריך ודופקים תמונות ומלמדים את הפורום איך לגדול באמת?
:XDemoticon: :XDemoticon:

חחחחחחחחחח גלעד יא נעל אל תתעצבן שהצעתי לסוליקו להתאמן איתי , כי אני פשוט יודע שאיתך אי אפשר להתאמן אני עוד לא הגעתי ללחיצת כתפיים עם 80-90 קילו בדאמבלים...:crazy: :shok1:
ודרך אגב יש לנו עניין לא סגור תדבר איתי שמזדמן לך כי בזמן האחרון אני די עסוק אמרתי לך כבר למה...

ארבלללללללללללל - חח אין לי מה להגיד לך חוץ מזה שאני חולה על הבנאדם הזה המנהל הכי טוב שיש לנו פה בנאדם זהב וחבר אמיתי (אני מניח שאתה יודע על מה אני מדבר):emb1:

וואלה יש לנו פה קהילה מטורפת ניב חח ימבה סוסים עכשיו שאני חושב על זה... אין ספק שאתה בידיים טובות :king:

Night_Wolf 04-06-07 23:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי niv-l
חחח אתה בנפשונית?! שלא נדע.....
ומה הבעיה 12 דקות הליכה דרך בן גוריון.. תעבור שי הררי יתלהב ממך פעם היו שם סוסים לא יודע לאן כולם נעלמו ואני מנוי שם כבר שנתיים אבל הייתי הולך סתם כזה עד שהתחלתי רציני עם גיל..

יש מצב נעבור אז אחי..יש לי כמה חברים שם ותמיד אומרים לי שהנפשונית זה שירותים ושכל הסבתות וההומואים שלא מבינים שיט בפיתוח גוף באים לשם וטאחלס זה נכון יש קהילה קטנה שם של אנשים שמבינים משהו,בכל אופן רק חדשנו את המנוי והבטיחו לשפץ את הנפשונית אם ניראה שעד שהמנויי יגמר לא ישפצו אותה נעזוב ונירוק לכולם שם בפנים :):):):) בוכים כי אנחנו זורקים קצת דמבלים וכי שברתי כבר פולי עליון תחתון ועיקמתי את הלג פרס אם עומר פעמיים כבר!

Night_Wolf 04-06-07 23:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
סוליקו יא חתיכת חמור גארם מהלך על 2 מתי אני ואתה דופקים איזה שבוע אימונים ביחד רצוף ככה 900 סטים לכל שריר בכל אימון כמו שצריך ודופקים תמונות ומלמדים את הפורום איך לגדול באמת?

חחחחחחחחחח גלעד יא נעל אל תתעצבן שהצעתי לסוליקו להתאמן איתי , כי אני פשוט יודע שאיתך אי אפשר להתאמן אני עוד לא הגעתי ללחיצת כתפיים עם 80-90 קילו בדאמבלים...:crazy: :shok1:
ודרך אגב יש לנו עניין לא סגור תדבר איתי שמזדמן לך כי בזמן האחרון אני די עסוק אמרתי לך כבר למה...

ארבלללללללללללל - חח אין לי מה להגיד לך חוץ מזה שאני חולה על הבנאדם הזה המנהל הכי טוב שיש לנו פה בנאדם זהב וחבר אמיתי (אני מניח שאתה יודע על מה אני מדבר):emb1:

וואלה יש לנו פה קהילה מטורפת ניב חח ימבה סוסים עכשיו שאני חושב על זה... אין ספק שאתה בידיים טובות :king:

תשמע פעם הבאה שאני מצלצל אלייך ואתה לא עונה לי אני שובר לך את הטלפון ביחד אם המפרקת שלך אתה שמעתה אותי צלצלתי אלייך אולי 70000 פעמים מהחדר כושר אם עומר בקשר למה שסכמנו!
תענה פעם הבאה אחרת ...סינטול :thumbdown:

NIV-L 04-06-07 23:48

ציטוט:

יש מצב נעבור אז אחי..יש לי כמה חברים שם ותמיד אומרים לי שהנפשונית זה שירותים ושכל הסבתות וההומואים שלא מבינים שיט בפיתוח גוף באים לשם וטאחלס זה נכון יש קהילה קטנה שם של אנשים שמבינים משהו,בכל אופן רק חדשנו את המנוי והבטיחו לשפץ את הנפשונית אם ניראה שעד שהמנויי יגמר לא ישפצו אותה נעזוב ונירוק לכולם שם בפנים :):):):) בוכים כי אנחנו זורקים קצת דמבלים וכי שברתי כבר פולי עליון תחתון ועיקמתי את הלג פרס אם עומר פעמיים כבר!

חיטובים אחלה מקום מלא משקולות לא היה לי בחיים שהיה איזה קטע שחכיתי לאיזה משקולת מכל דבר יש כמה פעמים כיף להתאמן אם באים אנשים אז זה תכלס להתאמן וזה ולא סתם לייצנים שיושבים לך על הנשמה..תעבור היתה תקופה גם שאליאב היה איזה 3 חודשים ואז הוא עזב חזרה לחור שרחוק מהבית שלו 3423445434 קילומטר

NIV-L 05-06-07 00:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדמין
עוד הערה אחת כזאת ואתה מושעה, זה לא אשמת הפורום שעשית צחוק מעצמך

ברוך הבא לפורום ניב, וואו הרבה זמן לא ראיתי כבר את השייקר התרמי הזה.. נוסטלגיה

תאמין לי אחלה שייקר עד היום מחזיק, הוא טוב לגיינר עם החלב בגלל זה עד עכשיו שמרתי אותו

סוליקו 05-06-07 01:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר

יבוא יום ואני יסע עד אליכם כדי לדפוק אימון אחד חחח

^סהר^אבוטבול^ 05-06-07 12:57

ברוך הבא גבר

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ