![]() |
תוכנית האימון שלי ...זקוק לשיפור.
התוכנית אימונים שלי :
אני עובד בפירמידה עולה של 10,10,8,6 כרגע אני בחיטוב...:helpsmilie: יום שבת :בייספס+חזה חזה : בנץ פרס-4 סטים פלייס עם בודדות-4 סטים לחיצה עם בודדות בשפוע עליון-4 סטים לחיצת חזה קרוס אובר-3 סטים בייספס: לפעמים אני עושה את שיטת ה21 מי שמכיר.. כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט-4 סטים כפיפת מרפקים עם בודדות-4 סטים בmid postion או רגיל... יום א':גב משיכה בvinch -4 סטים חתירה במכונה אחלה מכונה יש לנו בחדר כושר-4 סטים דד ליפט-4 סטים חתירה עם מוט-4 סטים -יום שני חופש יום שלישי:רגליים סקווט-4 סטים מכרעים- בעמידה-4 סטים פשיטת ברך במכונה-4 סטים לחיצה במכונה-4 סטים יום רביעי:כתפיים+טרייספס כתפייים:לחיצת כתפיים עם משקולות יד (אני חייב להחליף את התרגיל כואבת לי הכתף כבר אני מרים 40 קילו כל יד .....ולחיצה עם מוט אני לא יכול לעשות..אני אשמח אם תציעו תרגיל אחר)4 סטים. חתירה עם מוט בעמידה-4 סטים הנפת ידיים לצדדים עם קרוס אובר -4 סטים טרייספס:לפעמים אני עושה סופר סטים פשיטת מרפק עם מוט בשכיבה-4 סטים פשיטת מרפק עם בקרוס אובר-4 סטים אני עושה 3 פעמים בשבוע אירובי חצי שעה .. 3שאלות... 1.בידיים האם אני יכול להוסיף סטים אם כן אז כמה ? 2.אני רוצה להחליף את כל התוכנית אני עושה אותה הרבה זמן כמה טיפים אני אשמח לקבל.. 3. בקשר ללחיצת כתפיים עם משקולת יד אני חייב לשנות את התרגיל.......... מחכה לתגובות חברס... |
:helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: אני אשמח לקבל תגובות ...
|
????
|
לא עדיף לך לעשות גב וטריסיפס ורגליים כתפיים Abc
|
איפה אין מצב רגליים כתפיים מה השתגעת אני עובד חזק ....
|
אבל רגלים לא מפריעות לפלג גוף עליון וגם אתה יכול להגיד אותו הדבר על חזה יד קדמית כי בקרוס או פרפר ביספס עובד חזק
|
רוצה שיפור?
תוריד את כל הפיצולים האלה אני לא מבין למה אניםש מתאמנים בקושי חצי שנה ומתחילים לעשות פיצולים תעשו חודש על תוכנית גוף מלאה וחודש פיצולים תראו את ההדבל הפיצולים היחידים שאני חושב עליהם שאפשר להתחיל זה גוף עליון \ תחתון או משיכה / דחיפה כשעובדים על אותם שרירים עם תרגילים שונים |
מה קרה ליאו איזה חצי שנה ימצחיק אני מתאמן שנתיים וחצי אתה תראה אותי אתה תבהל יקרוע
|
תקרא לפני שאתה מגיב יאחי...
|
יש עוד תגובות אנשים ?
|
:helpsmilie: :diractor: :helpsmilie: מישהו ?????
|
ממתין לתגובות חברססססססססססס
|
איך התוכנית אימון שלי אני צריך עזרה חברים ?
התוכנית אימונים שלי :
אני עובד בפירמידה עולה של 10,10,8,6 כרגע אני בחיטוב... יום שבת :בייספס+חזה חזה : בנץ פרס-4 סטים פלייס עם בודדות-4 סטים לחיצה עם בודדות בשפוע עליון-4 סטים לחיצת חזה קרוס אובר-3 סטים בייספס: לפעמים אני עושה את שיטת ה21 מי שמכיר..כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט-4 סטים כפיפת מרפקים עם בודדות-4 סטים בmid postion או רגיל... יום א':גב משיכה בvinch -4 סטים חתירה במכונה אחלה מכונה יש לנו בחדר כושר-4 סטים דד ליפט-4 סטים חתירה עם מוט-4 סטים -יום שני חופש יום שלישי:רגליים סקווט-4 סטים מכרעים- בעמידה-4 סטים פשיטת ברך במכונה-4 סטים לחיצה במכונה-4 סטים יום רביעי:כתפיים+טרייספס כתפייים:לחיצת כתפיים עם משקולות יד (אני חייב להחליף את התרגיל כואבת לי הכתף כבר אני מרים 40 קילו כל יד .....ולחיצה עם מוט אני לא יכול לעשות..אני אשמח אם תציעו תרגיל אחר)4 סטים. חתירה עם מוט בעמידה-4 סטים הנפת ידיים לצדדים עם קרוס אובר -4 סטים טרייספס:לפעמים אני עושה סופר סטים פשיטת מרפק עם מוט בשכיבה-4 סטים פשיטת מרפק עם בקרוס אובר-4 סטים אני עושה 3 פעמים בשבוע אירובי חצי שעה .. 3שאלות... 1.בידיים האם אני יכול להוסיף סטים אם כן אז כמה ? 2.אני רוצה להחליף את כל התוכנית אני עושה אותה הרבה זמן כמה טיפים אני אשמח לקבל.. 3. בקשר ללחיצת כתפיים עם משקולת יד אני חייב לשנות את התרגיל.......... מחכה לתגובות חברס... |
מישהו משהו ?????????????????????????????????????????????
|
כמה אפשר לכתוב יא בן זונ*
|
עשה טובה די להציק ולהקפיץ את זה כל שניה מי שרוצה לענות יענה
|
וואלה אתם ולמה אתה מקלל ימניאק....בוא תגיד לי בן זונה בפנים
|
Gangsta Shit ? :)
(סורי פסיכופט חח) |
ציטוט:
|
מה יש לתקן........ ספר לי אני אשמח לשמוע לא נראה לי שיש יותר מדיי
|
דבר ראשון קשה לי להאמין שזה מתאים בתור תוכנית חיטוב דבר שני אני בקושי הצלחתי לקרוא מה שרשמת יהיה עדיף אם תסדר את זה בצורה הזאתי..
A חלוקה תרגילים-סטים-חזרות B חלוקה תרגילים-סטים-חזרות והלאה.. |
איך אתה עושה 40 קילו כל יד בכתפיים בדאמבלים?
זה מעל 95 פאונד לא? אני עושה בקושי 80 פאונד 6 חזרות ואני מתפרק אני לא יכול אחר כך להתקלח מרוב שהכתפיים כואבות לי |
סוס אח שלי:)))
|
תנו שיפור אם זה לא לחיטוב למרות שאין שום תוכנית מסויימת בחיטוב ..
|
אממ התוכנית בסדר תוסיף קצת סופר סטים ודרופסטים זה עוזר בחיטוב לשרוף יותר
Super 1.לחיצה בשכיבה דאמבל 12-10X4 Set 2.פרפר קירוב אופקי בשכיבה (ידיים ישרות) 10X4 Super 1.מכונת לחיצה חזה 10 חזרות X4 Set 2.מקבילים רחב 10X4 וכאלה.. התוכנית שלי בחיטוב הייתה A. Day One חזה: לחיצה בשכיבה כנגד מוט 15-12-10-8-6 לחיצה בשכיבה כנגד מוט חיובי עליון 12-10-8-6 Super 1.לחיצה בשכיבה דאמבל 12-10X4 Set 2.פרפר קירוב אופקי בשכיבה (ידיים ישרות) 10X4 Super 1.מכונת לחיצה חזה 10 חזרות X4 Set 2.מקבילים רחב 10X4 כתפיים: סמית משין לפנים 12-12-10-10 או לחיצת משקולות Super 1.הרחקה אופקית 12X4 Set 2.הרחקה אופקית כנגד מוט W 10X4 אירובי: 40-50 דקות משולב B.Day Two יד קדמית: בישיבה יד-יד 15-12-10-8-6 כפיפת מרפקים כנגד ספת מוט W 8X4 בישיבה 60 מעלות ידיים אחורה 10-8X4 קבלים תרגיל רוני 12-10X3 יד אחורית: לחיצה חזה צר 12-10-10-8 Super 1.לחיצה צרפתית W 12-10X4 Set 2.פשיטת מרפקים קבלים 8-10X4 פשיטת מרפקים בשתי ידיים יחד בישיבה 8X4 טרפזים: משקולות יד 12X4-3 אירובי: 40 דקות הליכה 7 C.Day Three רגלים: לחיצת רגליים 15-12-10-8-8 פשיטת ברך למעלה 4X10 לנג'ים 10X4 כפיפת ברך למטה (אם סטרינג) 15-12-10-8 תאומים במכונת לחיצה 10X4 סוליאוס 10X4 בטן: הרמת רגליים 15X4 כפיפות בטן תרגיל רוני 15X4 כפיפות בטן מכונה עם משקל 15+15+15X4\\כפיפות בטן בשיפוע עם משקולת 15X4 לא לעבור באימון בין 200-400 כפיפות בטן להשקיע על הבטן 20 דקות רצוף אין אירובי D. Day Four גב: מתח 10X4 T-bar רחב 15-12-10-10 פולי עליון מאחורי הראש דרופסט(כמה חזרות שאפשר 3 ירידות במשקל) X3 פולי עליון צר V טיפר 12-10X3 מסור יחידה 8X3 |||| אירובי: 20 אופניים 20 הליכה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ