![]() |
שמעון פרס הנשיא החדש של מדינת ישראל!
מה דעתכם עליו?
מה שבטוח לגבי שמעון פרס זה הוא לא יהיה נשיא אונס ההורים שלי ממש שמחו אמרו הגיע לו וזה וזה ועוד דבר שבטוח אצל שמעון פרס הוא מקום ראשון בלהיות מקום 2 |
נכון... אבל לדעתי הוא באמת הכי מתאים לאייש את תפקיד הנשיא, מזל טוב שימי !!
|
אני חושב שמגיע לו להיות ראש ממשלה...הוא הכי מנוסה, הכי וותיק והכי מכובד[ גם הערבים מכבדים אותו] אבל הוא זקן...בכל מקרה גם אני שמח שהוא הנשיא
|
זקן?
לפעמים אני פותח טלוויזיה, רואה מצלמים אותו באירוע אני קולט אותו אנישם רוקדים ברקע, מוזיקה ככה האוס, ולשמעון יש כוס וודקה רדבול בייד, זה זקן זה? אני מכיר אנשים בני 20 יותר זקנים ממנו, הבנאדם אחרי גיל 80 כבר ועובד יותר שעות ממני ומאחותי ביחד נראה לי, באמת כל הכבוד לו ואני שמח בשבילו. |
ליתר דיוק שמעון פרס הוא בן 84
|
חח אם הוא לא היה זוכה... Xd
בכל מקרה מגיע לבן-אדם הזה עם הכי פחות פוליטיקה ובגלל זה תמיד נוצח ע"י פוליטקאים. בטוח שהוא יעשו עבודת ייצוג מצויינת בתור נשיא כי בארה"ב וארצות המשפיעות של אירופה אוהבים אותו,ואין מצב שהוא יעורר פרשיית מין[או שכן? :o] |
ציטוט:
|
באמת מגיע לו סוף סוף
|
אני לא מבין אותכם בכלל, אתם אומרים שמגיע לו כי הוא הפסיד הרבה??? אז מה?
זה כמו שיגידו שמגיע לשגי גרוגרשן לזכות מקום 1 במר ישראל רק כי הוא התמודד הרבה והפסיד... |
ציטוט:
בכל פעם שהוא התמודד לנשיאות, ח"כים רבים הבטיחו שיצביעו לו אבל ברגע הבחירות אפילו חצי ממי שאמרו שיצביעו לו לא הצביעו לו ו"קימבנו" אותו בגלל שזו הצבעה חשאית.בגלל זה פרס רצה שההצבעה תהיה גלויה כדי שלא יעשו עליו קומבינות אבל לא הצליח בזה. עכשיו סופסוף הוא הצליח |
חחח פעם ראשונה שהוא לא הפסיד..
"אני לוזר?" |
מגיע לו הרבה כבוד..!
|
ציטוט:
|
סתם לוזר :clap:
|
ייאי איזה כיף פרס נשיא...
מי זה? חח.. סתם.. למי אכפת.. עלק סיפרו לי בדיחה.. מפגרת..(שלא תקפה לעכשיו-כי הוא נשיא והצליח סוף סוף לנצח) למה אישתו של פרס תמיד חולה? כי היא שוכבת מתחת לאפס.. חיחי.. |
למרות שהוא פושע אוסלו, עדיין מגיע לו להיות נשיא. הוא כל הזמן מביא את גדולי הכדורגלנים והשחקנים, הוא דווקא סבבה בתור בובה (=נשיא).
|
באמת מגיע לו להיות נשיא....הוא תרם כ"כ הרבה למדינה!
אבל התבעאסתי שברק ניצח אתמול את איילון.... |
ציטוט:
|
הכל טוב ויפה אבל בתכלס מוסד הנשיאות הוא מיותר לגמרי
|
ציטוט:
מאה אחוז מהליכוד או מאיזה מפלגה של ימנים.. אחרי כל מה שזיינו אותנו במלחמה האחרונה קסאמים וזה אנשים רוצים שייתנו בראש למלוכלכים האלה.. |
ציטוט:
|
סבבה אז הוא נוסע לפסגות וכנסים ועושה את עצמו עושה דברים חשובים
אוקיי סבבה,הוא מחלק חנינות,זה לא שאי אפשר שיהיה גוף או וועדה או רשות שתטפל בזה.... לדעתי בימינו אין טעם במוסד הזה של "האזרח מספר 1"....הרי אין לו תכלס השפעה על מה שמתרחש במדינה...זה סתם תפקיד ייצוגי |
נכון זה תפקיד ייצוגי, אבל זאת המטרה של הנשיאות.. לייצג את המדינה.
|
ציטוט:
באותה ייעילות אני יכול לייצג את המדינה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני גם שמח שפרס ניצח ! סוף סוף !!!!!!!!! :) :) :)
מה שאני הכי שונא בבחירות לנשיאות זה שהחברי כנסת בוחרים ולא לפי סתם דיעה אישית אלא לפי קומבינות ודילים שהם עושים ביניהם וזה מגעיל. בגלל זה נבחר קצב שאף אחד לא הכיר אותו בכלל עד שהוא נהיה נשיא.. לדעתי זה היה מביך שקצב שאף אחד לא הכיר אותו ניצח אז את פרס במאבק לנשיאות. |
השתלמו לו 40 שנה של נסיונות
|
ציטוט:
|
שתדעו לכם אנשים, שמעון פרס זה אחד האנשים שבזכותו יש לנו את הכור הגרעיני בדימונה.
אני ממש שמח שהוא כזה, באמת הגיע לי להיות נשיא סוף סוף, הבן אדם הזה פשוט גדול. |
who gives a shit..
|
גועל נפש
רובי ריבלין הרבה יותר מתאים ממנו יופי איזה כיף לנו נשיא שאחראי לרצח 1500 יהודים נשים גברים וילדים בעיקבות הסכמי אוסלו אני מקווה שאתם שמחים שמעון פרס כבודו במקומו מונח אבל הוא לא ראוי לנישאות הוא ראוי לחקירה ממלכיתית שתמצא איתו את הדין בעיקבות הסכמי אוסלו בעקיבות זה שהוא וביילין הביאו 50 אלף טרוריסטים חימשו אותם ובכך גרמו לקצח של 1500 יהודים בנשק שאנחנו נתנו הדבר היחידי שהוא ראוי זה חקירה ממלכתית |
ציטוט:
על מה על זה שגרם לרצח של 1500 יהודים בשנים האחרונות והביא 50 אלף טרוריסטים ? |
ציטוט:
על מה מגיע לו ? זה שהוא מביא את טובי הכדורגלינים בשביל שיעשו משחק שיקרי "משחק השלום " אם שחקנים "פלאסטינאים " כבודו במקומו מונח הוא לא ראוי להיות נשיא בעיקבות פרשת הסכמי אוסלו שהביא לרצח של 1500 יהודים שמעון פרס עשה המון למען המדינה אבל במלך ה15 שנה האחרונות הוא הביא נזק עצום למדינה עצום! |
ציטוט:
לא מגיע לו להיות נשיא הוא תרם הרבה למדינה בשנים עברו ב15 שנה האחרונות הוא עשה נזק עצום ! |
ציטוט:
מערכים אותו המון בעולם כי הוא מכר את העם שלו בשביל גויים כמה מאימרות של שמעון פרס ב96 שהפסיד לנתניהו היום הישראלים הפסידו והיהודים ניצחו |
ציטוט:
כמו שאמרתי כבודו בימקומו מונח אני לא מזלזל בו להפך הוא גם מי מקימי התעשיה האורית אבל הבן אדם ב15 שנה האחרונות לא הביא שום תועלת למדינה שום תועלת אחת! רק הרס הרס והרס פעם הוא היה פטריוט היום הוא שמאלני קיצוני ואם רק חצי מהרעיונות שלו היו מיתקבלים הינו במצב מאוד קשה היום במדינה סתכל מה הסכמי אוסלו גרמו לנו לא סתם מזכרים אותם גם אחרי יותר מי 10 שנים שמעון פרס היה צריך לעמות לפני ועדת חקריה ממלכתית וליפרוש! |
מי אתה שתגיד עליו את כל הדברים האלה?
אתה תכננת את הפצצת הכור העיראקי? אתה אישרת את מבצע אנטבה? אני לא מבין מה זה כל השטויות של הבאת טרוריסטים ומימומן. |
ציטוט:
ומי שאישר את מבצע אנטבה היה רבין וזה לא שום שטויות בעיקבות הסכמי אוסלו הובאו לישראל 50 אלף טרוריסטים "מתונים " כדי לחזק את "המתונים " ומה שקרה בסוף שהנשק שנתנו להם הופנה בסוף נגדנו ובמשך 6 שנים בעיקבות זה נירצחו יותר מי 1500 נשים גברים וילדים עריכה: כמו שאמרתי יש בי כבוד רב לפועליו של שמעון פרס כמו הכור בדימונה ושהיה מי מקימי התעשיה האורית אבל ב15 שנה האחרונות הוא גרם נזק עצום לנו ולעתיד |
תמיד חשבתי שאפילו שפרס ימות יביאו את הקבר שלו לכנסת שימשיך לקבל משכורת גם לאחר המוות. חח זה רק מראה לי עד כמה הכנסת והשלטון שלנו רקוב רצח: אותם אנשים אין שום דבר חדש. דבר טוב בפרס זה שהוא לא יתריד מינית... אבל מי יודע אם הוא נשיא בגיל 83 אולי גם הז*ן שלו עומד סוס.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ