![]() |
שאלה בקשר ל cell mass
אני לוקח פעם לפני אימון ובין 6 עד 8 שעות מהרגע שהשתמשתי לפני האימון ובימי מנוחה אניע לא לוקח
השאלה אם זה טוב מה שאני עושה ? |
למה אתה עושה ואז שואל במקום ההפך אפשר להבין את זה???
|
ציטוט:
|
מאיפה קנית מישראלבאדי? איך אמרו לך באמת להשתמש בזה?
|
ציטוט:
|
מעניין שסלמאס זה מגיל 18+ ואתה לא נראה לי יותר מ15-16.. אנשים פה דיי נואשים לשרירים בכל מחיר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הם רושמים את זה שאם יקרה משהו וכו' אז החברה תוכל להגן על עצמה שהיא אמרה שזה מגיל 18. שאתה משחק gta אתה בן 18 ? זה סתם רשום על האריזה. בסה"כ קריאטין,זה לא איזה סייקל עצבני. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי איפה אתה חי זה בסה"כ קריאטין איטל אסטר+גלוטמין. זה לא תרופא ולא כלום, אם יש לך ספקות תתקשר לגיל ותשאל אותו. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
חח ואתה עוד באגדוה צ"י :dry: זה בסה"כ קריאטין+גלוטמין. גם בקריאטיו רגיל רשום האזהרות האלה אם אתה לא יודע :closedeyes: בכל מקרה תתקשר לגיל תעשה טובה ותשאל אותו אחי ואז תראה מה הוא יגיד לך. עשית מזה מקסימום איזה סייקל אנבולי של אנדרול.... אתה יודע מה ? תחכה שדיזל יגיב פה וזהו. |
ציטוט:
וגיל לא חושב שהוא ימליץ על מוצר כזה אחרי הכל הוא לא לקטינים.. עשית מזה מינימום זה סייקל אנבולי? רשום לך לא לקחת לא מבין את הראש שלכם.. |
ציטוט:
למה איי סי קיו לא עובד,היתי אומר לדיזל להגיב לך. אחי אתה יוצא "נוב" במה שאתה אומר כאן. אם אתה לא יודע מזה קריאטין איטל אסטר אז אתה מקרה עבוד.. אמרתי לך תתקשר לגיל ותראה מה הוא יגיד לך. עריכה.. תן לי לחפש אשכול שידזל הגיב לזה פעם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גיל תודה אחי...
|
ציטוט:
אם אתה רוצה לחסוך קצת בכסף אז תקח רק ליפני אימון. אם אין לך בעיה של כסף, תקח ליפני ואחרי אימון. אבל גם ליפני אימון זה יספיק.. |
ציטוט:
אז השאלה שאם אני יקח את זה רק לפני אימון איך יהיו התוצאות ?? |
ציטוט:
תעשה בשבוע ה-1 ליפני ואחרי אימון ואחרי זה תקח רק ליפני אימון זה מספיק. כי במילא אחרי שבוע השרירים שלך היו רווים בקריאטין. |
toxicity גם אם תשתה 10 כפות של סל-מאס ליפני אימון לא תמות.ולא יקרא לך כלום..חוץ מכוח אצבני:flowers:
זה שרשום מגיל 18 זה בשביל הפוזה.גם שמתחיל סרט פורנו רשום מגיל 18-21 חח אז מה תחקה ל-18-21 ? :basketball: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ