![]() |
מייקל לואיס מליונר
http://video.nana10.co.il/?ArticleID=502139
מה שהכי עיצבן אותי בקטע הזה שהוא אמר שאני בחור יפה ויש לי ריבועים(או משהו בסגנון) סבבה יש לך ריבועים אבל אתה בחור יפה?זה כבר ממש מעצבן אותי שהוא משחק אותה שחצן וכאילו מי יודע מה הוא!באמת ולי אין בעיה איתו! לא הייתי נותן לו להיות השומר בשופרסל דיל בקניון למכוער הזה. |
מה זה? הריבועים הכי מרשימים בישראל???
איפה אחטונג? |
Lol.
"יש לי ריבועים, אני בחור יפה תואר, אבל..." |
ציטוט:
|
התכוונתם איפה סיקס פאק.
עם הסיקס פאק הכי מרשימים שיש |
גם אחטונג לא פראייר
|
לאחטונג יש אחלה בטן לסיקס פאק ועד יש כאן כמה אנשים
|
חחחחחח היוחנן שלי יותר יפה ממנו..
|
מה ההוא מתלהב כולה על אחוז שומן נמוך ו98 אחוז אצלו שזה גנטיקה..והריבועים זה כבר הגיאוצים של אמא שלו!..לא סובל אותו סתם שחצן:dry:
|
ציטוט:
|
יאללה חלאס להיכנס לו לוורידים.
כל אחת שהיא לא פאקצה תגיד לך שהוא לא כרזה חתיך כמו שעושים ממנו,וגוף כמו שלו באמת שלא קשה להגיע,מה גם שהוא מתאמן כמה שנים. |
ציטוט:
ורוב הגדול של האנשים אומרים את זה |
טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הומוו ראיתי אותו במועדון לילה כזה בנאדם מתלהב עוד לא ראיתי בחיים שלי
|
ציטוט:
|
למה כל הזמן יש עליו פוסטים?
חלאס כבר לזיין בשכל, תרדו מהבנאדם בסדר הוא פוץ הוא חושב את עצמו, אבל חלאס כבר ל]פתוח כל יומיים פוסט שהמטרה שלו לרדת עליו כמה שיותר |
טובבבבבבבבבב נמאס כבר מכל הדיונים האלו
בואו נארגן פשוט כמה אנשים ונפוצץ לו ת'צורה ככה שהוא לא ירצה יותר להופיע בטלוויזיה עם איך שהוא יראה.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שחיף שחיף אבל יותר גדול מרב האנשים בזירת הגולשים
|
חחחח לא יודע אם ממש אכפת לו מה אנחנו פותחים אליו או מה אנחנו מדברים הוא יודע שהוא עושה תה מיליונים שלו ואנחנו סתם מבזבזים את זמננו בדיבורים מיותרים על הבנאדם הזה. בקיצור אין מה לעשות.. הוא הצליח ושיהיה לו לבריאות חח אבל דיי כבר ליפתוח אליו פוסטים הבנו כבר
|
את הכסף שלו הוא עושה בגלל התקשרות. את הכסף שלו הוא עושה על חשבון אחרים. ובעיקרון כל הסנגורים שכל מה שיש להם להגיד זה "יש לו מליונים" או "הוא מזיין כל היום" בטוח סובלים מבטחון עצמי נמוך.
עם צוותי צילום הכל אפשרי. הוא גדול באמת אולי מקסימום מ - 25% מזירת הגולשים. בגדול הוא סתם עוד צפונבוני שמשתוקק לתשומת לב. אגב, תבינו שלא כל אחד רודף בצע ופרסום. וזה שיש לו הרבה כסף לא אמור עורר קנאה אצל כולם. אני מעדיף להיות אנונימי ולא מליונר אבל לעשות מעצמי משהו. הוא לא באמת זמר, לא באמת דוגמן, לא באמת שחקן ולא משהו בסגנון. הוא בסך הכל עוד ילד מצפון תל אביב שרוצה לשחק אותה. לא נפריע לו. זה אנטון כותב דרך אגב... |
ציטוט:
ד"א זה נכון שהוא הולך להוציא אלבום ראפ? חח מזכיר לי את ההוא ממת לצעוק 3 שרוצה להיות ראפר לבן בפארודיה על 8 מייל XD |
אני אומר לתת באן לבן אדם הבא שפותח עליו פוסט או שמזכיר את שמו
|
ציטוט:
|
דאלבאיוב של שיווק
|
סעמק מה מתלהבים כל כך מריבועים
|
ציטוט:
|
יש לי ביצים ותמיד הוא יוכל לבוא ללקק לי אותם.
|
ציטוט:
|
למלמלמ = לואיס מייקל לא מועיל לא מזיק
|
הקנאה פורצת שוב אצלכם אה?
|
אין לי בעיה עם הכסף שהוא עושה, שיהיה לו לבריאות.
זאת למרות שהייתי רוצה לראות קצת יותר השקעה באנשים שמגיע להם ושבאמת עובדים קשה - אבל זה העולם: כסף הולך לכסף. לואיס לא הצמיד אקדח לרקה של אף אחד ולא דרש לעצמו חוזים של מיליונים. אנשים נותנים לו, לא ייקח? מה שכן מרגיז אותי זה שהתופעה הזאת ששמה מיקל לואיס מנציחה עוד יותר את הבורות וחוסר הידע של הרחוב הפשוט - וזאת בתקופה שהמודעות דווקא הייתה צריכה לעלות - בזכות האינטרנט והתפתחות ענף תוספי המזון וחדרי הכושר. צריך להבין שהבחור דוגמן מצודד ואסתטי, וזה סבבה - אבל הוא בשום אופן לא באדי בילדר ולא צל של באדי בילדר. כשכל מיני עיתונאים מגדירים אותו כתואם שוורצנגר (נשבע לכם ששמעתי את זה) או כבעל הריבועים המרשימים בישראל - זה פשוט חרפה. כל אתיופי על הברזלים, יש לו ריבועים בבטן. מה זה ריבועים בבטן בכלל? גם לבלסר יש ריבועים בבטן ואף אחד לא עשה ממנו באדי בילדר קיבינימט. אם כבר מדברים על למי יש את הריבועים המרשימים בישראל, אז אני מפרגן דווקא ללבנה שביט. לא חבר שלי וכנראה גם נתחרה זה בזה בשנה הבאה - אבל למה שיש לו - לזה אני באמת קורה בטן מרשימה. |
ציטוט:
מה פה הרצון של האנשים להביא כתבה זו או אחרת או לפתוח דיון זה או אחר על מייקל לואיס.. יאלה עזבו כבר את הבן אדם!! דיי לחפור!!! הנה, תכניסו את זה טוב טוב לראש שלכם: הבן אדם מצליח יותר ממכם, עשיר יותר ממכם, מפורסם ואתם לא, יש לו מלא מעריצות = בנות, וכן, יש לו גוף לא רע בכלל שרבים בפורום היו רוצים כמוהו... בסדר?! זהו?! סיימנו?! דייייייי נמאסס כבר |
ציטוט:
|
יו לא נמאס לכם?
5 פעמים בחודש לריב את אותו ריב מטומטם ולהגיד את אותם דברים??? |
ציטוט:
אז אנשים יכולים לכתוב שהוא באדי בילדר ומשווים אותו לזה ולהוא .. אז מה?! זו תקשורת?! מעניין את התחת!! מה אכפת לך / לכם!!! דיי מזה משנה? כל אחד יודע מה טוב בשבילו ותפסיקו כל הזמן לפתוח דיונים על הבן אדם הזה!!! |
ציטוט:
אני יגיד לך במה הוא אשם? זה שהום משחק אותה בודיבילדר נתחיל בזה שהוא מוציא תכניות אימונים שטותיות מווציא שם רע לאבקות , ובכלל לבן אדם אין ידע בגרוש זה מה שמעצבן שידגמן שיעשה כסף מזה מעניין אותי אבל שלא ידבר על פיתוח גוף בכלל אם אין לו ידע בתחום זה כמו שאני יהיה מפורסם ויתחיל לפתוח תפה על דברים שאין לי מושג בהם |
ציטוט:
נו אז כמו כל מפורסם, גם הוא מדבר שטויות.. so what?!?! אולי תגיד שהוא משפיע על הצעירים והם עכשיו יתחילו להיות מושפעים אחריו?! נו באמת!! אז מה אם הוא מדבר על פיתוח גוף! יאלה, שיילך לXXXX שגיד מה שהוא רוצה וזה הכל.... לא מאמין שבכלל מישהו מקשיב לו ואם כן, בעיה שלו.... דיי לעשות מזה ביג דיל |
ציטוט:
|
צ"י, מתקפת מוניטין על מייקל לואיס!
עכשיו בנימה קצת יותר רצינית, לא נמאס? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ