ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שורף שומן בשלבים אחרונים של חיטוב (https://israelbody.com/showthread.php?t=16613)

acceptik 13-08-07 13:27

שורף שומן בשלבים אחרונים של חיטוב

שלום לכולם!
אני נמצא בחיטוב כבר מתחילת קיץ. הורדתי משקלי מ79 ל72 כרגע. נכון, קצב לא משהו, אבל זה הקצב שמתאים לי כי לא נשרף שריר (משקל עבודה לא ירד בשום תרגיל). בכל זאת לדעתי נשאר לי להוריד עוד 4-5 קילו של שומן ובשלב זה התחלתי לחשוב על שורף שומן. על איזה שורף שומן אתם יכולים להמליץ לי? ואם כדאי בכלל כי גם ככה משקל שלי עדין יורד?

אני לא יודע מה אחוז שומן כרגע. מתאמן 4 פעמים בשבוע + 3 אימונים אחרובים. דיאטה מסודרת היטב עם 2.5 גרם חלבון לקילו של גוף וכמות נמוכה של פחמימות. משתמש במולטיויטאמין של On ו-bcaa של On. בנוסף לפני כל אימון אני שותה כוס חזק של קפה שחור ועוד 3 כוסות של תה ירוק במהלך יום.

Moshe 13-08-07 13:31

Ec
הכי זול הכי יעיל(מהמוצרים ה"חוקיים")

m0she 13-08-07 13:34

נשמע שאתה בדרך הנכונה, אני חושב שחבל על הכסף.

PcGunMan 13-08-07 13:34

אפשר לינק!תודה:jockey:
אני גם בחיטוב ואני עובד עם יאיר להב אני גם ממש לא ירדתי ממשקלים אפילו עליתי אבל לא בצורה משמעותית..אני הצעתי לייאיר שורף שומן הוא לא מוכן לשמוע על זה!

Moshe 13-08-07 13:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
נשמע שאתה בדרך הנכונה, אני חושב שחבל על הכסף.

דווקא E סטנדרטי 50 מ"ג לא עולה יקר בכלל אפשר להשיג בשקל וחצי לכדור ויש כאלו שמשיגים עוד בפחות
תחשוב נגיד 20 אימונים בחודש יוצא אפילו לא 100 ש"ח לחודש , אבל כמובן שאין צורך בשימוש אם הירידה מספקת ואין תקיעה והרעב לא מציק.

ציטוט:

אפשר לינק!תודה
אני גם בחיטוב ואני עובד עם יאיר להב אני גם ממש לא ירדתי ממשקלים אפילו עליתי אבל לא בצורה משמעותית..אני הצעתי לייאיר שורף שומן הוא לא מוכן לשמוע על זה!
יאיר חי בעבר כמו הרבה תזונאים שעדיין במיתוסים שלהם ולא מסוגלים לראות מעבר.

PcGunMan 13-08-07 13:40

לא יודע..
אבל נגיד נוז קראטין רגיל אין לו בעיה
הצעתי לו סל מאס הוא אמר סתם רוצים להרוויח כסף לא שווה
אבקת חלבון הוא גם לא ממש תומך הוא כמובן לא אומר שזה מזיק יש לי אבקה בתפריט פשוט עניין של נוחות ובזה הוא צודק!

ואם כל הכבוד יאיר הוא אחד התזונאים הטובים בארץ ואולי אפילו הכי טוב אז אני לא חושב שאתה מסוגל להגיד לו את זה

m0she 13-08-07 13:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
דווקא E סטנדרטי 50 מ"ג לא עולה יקר בכלל אפשר להשיג בשקל וחצי לכדור ויש כאלו שמשיגים עוד בפחות
תחשוב נגיד 20 אימונים בחודש יוצא אפילו לא 100 ש"ח לחודש , אבל כמובן שאין צורך בשימוש אם הירידה מספקת ואין תקיעה והרעב לא מציק.

יאיר חי בעבר כמו הרבה תזונאים שעדיין במיתוסים שלהם ולא מסוגלים לראות מעבר.

אין סיבה לקנות E גם אם זה עולה 10 אגורות אם אין צורך בזה. למרות שזה תוסף יחסית בטוח בשימוש מושכל, אתה לא אחראי בהמלצות שלך כיוון שאתה לא מכיר את האדם איתו אתה מדבר.

בנוגע ליאיר להב - הוא האחרון שיחיה במיתוסים, הוא מאוד מעודכן והוא תזונאי מעולה. הזלזול לא במקום.

PcGunMan 13-08-07 13:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
אין סיבה לקנות E גם אם זה עולה 10 אגורות אם אין צורך בזה. למרות שזה תוסף יחסית בטוח בשימוש מושכל, אתה לא אחראי בהמלצות שלך כיוון שאתה לא מכיר את האדם איתו אתה מדבר.

בנוגע ליאיר להב - הוא האחרון שיחיה במיתוסים, הוא מאוד מעודכן והוא תזונאי מעולה. הזלזול לא במקום.

מחזק!!

אור 13-08-07 13:47

4-5 קילו של שומן שנשאר להוריד זה לא שלבים אחרונים של חיטוב, כשתגיע לאחוזי שומן נמוכים תחשוב בכיוון, בינתיים תמשיך חיטוב רגיל, באמת בזבוז של כסף.

tal_s 13-08-07 13:53

שאלה לא קשורה

קצת לא קשור אבל..
אבא שלי מתאמן כבר 4-5 שנים יש לו מסת שריר גבוהה.. היקף יד 42 דוחק חזה 110..
אבל יש לו גם אחוז שומן גבוהה בסביבות ה20% האם יש איזשהו שורף שומן שיעזור לו
הוא שהוא יחשוב בקיוון רק באחוזי שומן נמוכים מבחינת תקציב אין בעיה..
?

PcGunMan 13-08-07 13:57

הוא צריך להכנס לחיטוב!

tal_s 13-08-07 14:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
הוא צריך להכנס לחיטוב!

ברור הכוונה שהאם שורף שומן כמו Thermo Cuts ExtremE
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=101&Page=2
יעזור בתחילת החיטוב.. לא הקשר לכסף- נגיד אני מקבל את זה בחינם
?

m0she 13-08-07 14:24

אין צורך, שיתחיל חיטוב רגיל

Moshe 13-08-07 14:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she

לא מזלזל פשוט היה לו פעם מאמר אם אני לא טועה בYNET עם הבולשיט על הכליות ושאר הירקות כגון מנת חלבון = 30 גר' וכדומה אם אני ממש אתאמץ אני אמצא את המאמר המופרך ללא כל טענות ביסוס.
כמו כן הוא נציג וראש צוות וינגייט ולומדים לפי הספרים שלו בוינגייט
ומה יוצא מוינגייט? אפשר לראות בשטח
ושוב לא מזלזל בו אישית , אני לא מכיר אותו אבל על סמך מה שהוא רושם הוא לא מרשים אותי אישית.

Meir787 13-08-07 14:54

משה אחי, באמת לא במקום. יאיר הוא אחד התזונאים הטובים בארץ.

Moshe 13-08-07 15:48

טוב זה עניין יחסי

PcGunMan 13-08-07 15:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
לא מזלזל פשוט היה לו פעם מאמר אם אני לא טועה בYNET עם הבולשיט על הכליות ושאר הירקות כגון מנת חלבון = 30 גר' וכדומה אם אני ממש אתאמץ אני אמצא את המאמר המופרך ללא כל טענות ביסוס.
ושוב לא מזלזל בו אישית , אני לא מכיר אותו אבל על סמך מה שהוא רושם הוא לא מרשים אותי אישית.

חחח אבל לך תדע אם הוא באמת כתב את זה! או שהוא שכתב כמה שורות או שהעורכים בYNET
שינו את זה

m0she 13-08-07 15:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe

לא זכור לי אף מאמר שלו כזה בynet. הוא רכז בוינגייט, זה לא אומר שהוא לא יודע על מה הוא מדבר. יש שם אנשים מאוד רציניים, אנשים שיוצאים מקורס מדריכים הם לא אמת מידה לרמת הידע של הרכזים.

PcGunMan 13-08-07 15:54

צודק..גם ע"פ כתבה מפגרת לא שופטים מישהו!

Moshe 13-08-07 16:00

חיפוש קצר בגוגל יניב לנו את התוצאות הנ"ל:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2338257,00.html

ציטוט:

יותר מדי חלבון: מזהיר יאיר להב, "מפתחי גוף נופלים לא פעם במלכודת של 'כל המוסיף גורע', ומגבירים את צריכת החלבון שלהם לרמה של 4-3 גרם לקילוגרם גוף ליום, בהנחה מוטעית שכמות זו תגדיל להם את נפח השרירים. צריכה עודפת של חלבונים הופכת אותם לשומן מיותר". עודף חלבון עלול גם, במקרים מסוימים, ליצור עומס על הכליות ונזק לכבד.
ובנימה זו יש לאמר שיאיר קרני הינו המועדף עלי בתחום בארץ.

m0she 13-08-07 16:01

שים לב שהנזק זה לא ציטוט שלו. הוא צודק, עודפים יכולים להפוך לשומן, זה לא משהו מפתיע, נכון שאולי היה צריך לחדד שמדובר בעודף קלורי. מצד שני, זה ynet, אני כבר שמעתי על אנשי מקצוע שדבריהם נערכו.

PcGunMan 13-08-07 16:04

נכון הוא צדק וזה נכון בהחלט! בקשר לפגיעה בכבד יש בזה משהו רק לכמיות גדולות מאוד (מסחריות) יכול להוות פגיעה בכבד! לכן הוא ציין את זה חצי קילו חלבון ביום זה בהחלט הרבה
הייתי גם אצל יאיר קרני 2 פגישות הבן אדם לא מבין בפיתוח גוף! וזה בדוק

עריכה:הזיכרו שמה את דרור שגיא המרצה שלי לפיזיולויגה כפרה עליו פחחחחחח

Moshe 13-08-07 16:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
שים לב שהנזק זה לא ציטוט שלו. הוא צודק, עודפים יכולים להפוך לשומן, זה לא משהו מפתיע, נכון שאולי היה צריך לחדד שמדובר בעודף קלורי. מצד שני, זה ynet, אני כבר שמעתי על אנשי מקצוע שדבריהם נערכו.

כמו כן אין שום ביסוס לטענה שעודף חלבון מביא לבעית כליות אצל אנשים בריאים במיוחד לא 3-4 גרם פר קילו...
וכמו שאמרתי זו דעתי האישית ולא אמרתי שאני לא מכבד אותו וגם אמרתי שאני לא מכיר אותו אישית אבל הרושם שלי עליו לא משהו גם עקב המוסד שהוא "מנהל"

PcGunMan 13-08-07 16:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
כמו כן אין שום ביסוס לטענה שעודף חלבון מביא לבעית כליות אצל אנשים בריאים במיוחד לא 3-4 גרם פר קילו...
וכמו שאמרתי זו דעתי האישית ולא אמרתי שאני לא מכבד אותו וגם אמרתי שאני לא מכיר אותו אישית אבל הרושם שלי עליו לא משהו גם עקב המוסד שהוא "מנהל"

מה שתגיד חחח
אתה חושב שגיל יותר טוב ממנו?:wiggle:

Moshe 13-08-07 16:12

ציטוט:

מה שתגיד חחח
אתה חושב שגיל יותר טוב ממנו?:wiggle:

יאיר להב יותר בקטע של תזונה קלינית לאנשים עם מחלות כגון : לחץ דם , סכרת , וכדומה.
גיל יותר בקטע של פיתוח גוף תחרותי ותזונת ספורט.
אלו ההבדלים בינהם , זה לא אומר שלשני אין ידע יותר מהאחר אבל ההתמחות של האחד שונה מהשני כל אחד מתעסק בדברים הללו יותר מהשני לכן יש לו יותר ניסיון בעניין.
בכל מקרה התזונאי הכי טוב שיכול להיות איי פעם הוא אתה עצמך ולראות גישות שונות ולקבל את הניסיון הינו רק יתרון בסופו של דבר זה הגוף שלך.

PcGunMan 13-08-07 16:21

רואים שאתה לא יודע מה שאתה מדבר :dry:
לא בקטע של פיתוח גוף
אני לא רוצה להתחיל פה לדבר שטיות אתה כנראה לא מכיר מספיק טוב את גיל
יאיר הכין את אלון צוקרמן את דרור עוקבי?
לא מספיק הכין עוד הרבה

http://www.drorokavi.com/gallery/mai...serialNumber=2

תראה לי מישהו אצל גיל ברמה כזו?

Moshe 13-08-07 16:31

תגיד לי מה אתה מראה לי פה דוגמן או מפתח גוף? עמית ספיר לוקח אותו בכיף
בקשר לגיל וליאיר , אתה רוצה לספור איתי כמה מתחרים גיל הוציא גם לתחרות מר עולם לעומת מתחרים שהוציא יאיר להב?
בזה סיימתי את הדיון "הגנת התזונאי" הזה

אור 13-08-07 18:55

אתה יכול להשוות אותו למאור זרדז? לעמית ספיר? ג'רי קריל?
לא שאני מזלזל בכל האחרים, פשוט הם הכי בלטו לאחרונה..

PcGunMan 13-08-07 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
אתה יכול להשוות אותו למאור זרדז? לעמית ספיר? ג'רי קריל?
לא שאני מזלזל בכל האחרים, פשוט הם הכי בלטו לאחרונה..

חחחחחחחחחחחחחח איזה מגניב שגיל לא הכין אף אחד מהם:laugh:\
אתם אפילו לא יודעים!
איזה דוגמן תיגדו לי יד 48 דוגמן?:jockey:
אני יכול לשים כסף שאף אחד מהם לא יורד ממנו אדון עמית ספיר לא קרוב אליו
מאור זרדז וג'רי קליר אולי פחות או יותר באותה רמה שלו

עריכה: משה אתה תמים אחד התמים!!!!

Moshe 13-08-07 19:45

אני תמים?
בוא תסביר לי איפה אתה רואה בתמונה שהבאת לי יד 48
אנחנו לא יודעים כלום , העיקר יאיר מאכיל אותך בלוקשים שתשלם לו אולי עוד איזה כמה אלפיות
אתה מורעל וינגייט וזה יהיה ויכוח מיותר , אולי יום אחד תבין...

PcGunMan 13-08-07 20:52

יאיר לא מאכיל אותי בכלום! אני חבר טוב מאוד של אח שלו!
על דרור לא דברתי עם יאיר
למה אתה חושב שאתה הכל יודע? תגיד לי?
איפה הם ואיפה אתה? דרור עוקבי היה מר ישראל איך דוגמן תגיד לי?
אתה כותב כמו לא יודע מה באיזה פורום והם תראה אותם אז מה אתה מבקשש בכלל

Moshe 13-08-07 21:20

ציטוט:

יאיר לא מאכיל אותי בכלום! אני חבר טוב מאוד של אח שלו!
על דרור לא דברתי עם יאיר
למה אתה חושב שאתה הכל יודע? תגיד לי?
איפה הם ואיפה אתה? דרור עוקבי היה מר ישראל איך דוגמן תגיד לי?
אתה כותב כמו לא יודע מה באיזה פורום והם תראה אותם אז מה אתה מבקשש בכלל

חחח למה נראה לך שאני רוצה להיות כמוהם?
אני אפילו לא מתאמן וזה ממש לא מעניין אותי אני לא רואה בזה שום הנאה ושום כלום
כמו כן הם על חומרים ככה שלהשוות אותי ועוד 90% מהאנשים פה עם אנשים כמוהם זה בלתי אפשרי.
ואתה תמיד מתווכח על שטויות , שמתי לב בזמן האחרון (או תמיד?)
אתה קיבלת הוכחות עכשיו שחור על גבי לבן שיאיר שלך החמדמד מדבר שטויות , ולא לא ערכו לו את הכתבה בYNET כי למה שיאיר בן אדם עם כזה "שם" יביא לYNET עם מאות אלפי גולשים ביום להרוס לו את המוניטין ושאנשים יחשבו שהוא יצא טמבל? , הוא יצא ככה טבעי לצערי והוא חי במיתוסים ולא נראה כאחד שמתעדכן אבל שוב אני לא מכיר אותו אישית ככה שאני לא יודע אני רואה רק על סמך דברים שהוא כתב.
סגרנו את הדיון תמשיך לעקוב אחרי וינגייט אני בטוח שתגיע רחוק...

YONI 13-08-07 21:23

איזה כיף לך שאתה חבר טוב מאוד של אח שלו באמת איזה מזל יש לאנשים בעולם הזה
עכשיו אחרי שהספקתי לקנא בך בפעם הבאה שתראה את הגנב הזה שלוקח מאנשים 400 שקל לפגישה בקליניקה שלו, תזכיר לו את גיל ותראה איך הוא מתחיל להתעצבן לך במקום ולהתחרפן מהסיבה הפשוטה שהוא מקנא בזה שגיל גם מוכר תוספי מזון והוא משחק אותה שהוא נגד זה ובעצם הוא יורה לעצמו ברגל אבל לא משנה
פשוט הוא הרצה אצלי בקורס מדריכי חדר כושר של ווינגייט ושאלתי אותו לגבי גיל ומאוד הייתי קרוב לצחוק לו בפרצוף

Moshe 13-08-07 21:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoni
עכשיו אחרי שהספקתי לקנא בך בפעם הבאה שתראה את הגנב הזה שלוקח מאנשים 400 שקל לפגישה בקליניקה שלו, תזכיר לו את גיל ותראה איך הוא מתחיל להתעצבן לך במקום ולהתחרפן מהסיבה הפשוטה שהוא מקנא בזה שגיל גם מוכר תוספי מזון והוא משחק אותה שהוא נגד זה ובעצם הוא יורה לעצמו ברגל אבל לא משנה
פשוט הוא הרצה אצלי בקורס מדריכי חדר כושר של ווינגייט ושאלתי אותו לגבי גיל ומאוד הייתי קרוב לצחוק לו בפרצוף

הוא גם ממליץ בחום לב על אולטימייט נוטרישן :)

PcGunMan 13-08-07 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YONI

מי דיבר איתך בכלל שב בשקט!:dry:
יש הרבה דברים באתר הזה שאתם לא יודעים אני שומר על זכות השתיקה:(

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:25.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ