![]() |
המלחמה
כאילו לא הולכת להיות מלחמה? כל הזמן אמרו שתתחיל מלחמה בחופש וזה לא נראה כאילו זה הולך לקרות
|
לא נורא אחי תמיד יש שנה הבאה:boxing:
|
ציטוט:
בעיקר כדי להגיד שהם כבר חזו את זה. |
בינתיים עולה המתח על הגבול...
כבר דיברו על זה ברוב החדשות בטלוויזיה ולא איזה תיקי דבקה ואין הרגעה פרט להצהרות של אולמרט\אסד. מה שבטוח , שבסופו של דבר יהיו חוליות טרור שיפעלו בצפון , מהגולן או מצפונה\מזרחה לו תלוי אם נתן להם או לא. (פרט לחזבאללה) |
ציטוט:
|
אוף, כל השנה ציפיתי לזיקוקים...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין מנוס ממלחמה..
היא תגיע מתישהו, ובעתיד הקרוב. אולמרט הבייתה למצוץ לעצמך יא פני עגל! |
תאמת היה חופשד מאגניב כשהייתה מלחמה עכשיו משעמם \:
|
ציטוט:
משפק FPS בגראפיקה הכי טובה שאפשר להשיג.. |
ציטוט:
|
אבל צריך להגיע לגבולות של 100k קמ"ר , בדרך זו או אחרת...........
כמו כל מדינה מתוקנת בעולם ! איפה הציונות האימפריליסטית , מישהו חייב היה להקים אותה... |
אתם דפוקים לגמרי
גם בצחוק לא הייתי מתבאס שאין מלחמה, מה שחסר לנו עכשיו זה עוד חיילים שמובילים אותם לטבח. גם כן מדינה מזדיינת, שום דבר לא יודעים לעשות כמו שצריך. |
אין מנוס ממלחמה סוריה מתחזקת ומתאמנת גם חיזבלה תתקוף ואם אירן אין ברירה אחרת גם אם אמריקה תתקוף אותה אלפי טיליי שיוט יהיו לכיון ישראל ולא נראהל י שישראל תשב בשקט זה לא 1991
|
ציטוט:
שמח כי יש מישהו שאמר לי ש100% תהיה מלחמה ויש לו מקורות טובים ואני אמרתי לו שהוא צריך להיות אופטימי.. ותמיד אני צודק אז אני שמח כי לא תהיה מלחמה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תצא בהצהרות שווא כמו כל הטיפשים שאמרו שתהיה מלחמה הקיץ. אתה פשוט תיצא טיפש. |
ציטוט:
נתחיל מזה שהחדשות אמרו שתיהיה מלחמה בקיץ אני אומר שתיהיה מלחמה בסוף לא יודע מתיי אבל תיהיה אני לא יוצא בהצהרות לאן אתה חושב בסוף כל האימונים כל חידוש הנשק של סוריה \אירן\חיזבלה יכוונו בסופו של דבר הם יצטרכו להשתמש בו |
ציטוט:
הורגים אותי אנשים כמוך שאומרים "100% אתה תראה" תמיד אני אוהב להתגרות בכם אחרי זה כשזה לא קרה |
ציטוט:
האימונים האלו הם להתכונן למצב כלשהו, לא על-מנת לתקוף, הרי סוריה ואיראן יודעות שאם הם פותחות במלחמה על ישראל, הם יגמרו. כל מה שהם מנסות עכשיו זה לגרום לנו לפתוח במלחמה. |
ציטוט:
במוקדם או במאוחר (כמה שיותר מוקדם יותר טוב) תהיה מלחמה רצינית, לצערינו הרב. |
ציטוט:
|
ושום דבר הוא לא 100%
|
נערך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נערך
|
ציטוט:
מה פיספסת את המלחמה זו הייתה מלחמת השניה .. פיי איך פיספסת אותה |
ציטוט:
תקרא את הקטע שבו אני אומר שתיהיה מלחמה לא יודע מתי אבל תהיה הבנת הנקרא אחי |
Dror ההודעה שלך נערכה.. פעם הבאה שתקלל משתמש אחר בפורום תושעה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איך בדיוק נתת לי מוניטין אם חסמתי אותו
|
ציטוט:
|
רבותיי, תירגעו.
אמיר, לא חסמת את המוניטין, אתה פשוט לא מציג אותו. ברגע שתציג אותו, הנקודה שדרור נתן לך תיחשב. |
מספיק לגור באחד מהמקומות בגבול כדי להבין שלא סתם מבאים כוחות
מלא טנקים הביאו לגבול יותר ממה שהיה פה במלחמה |
בנתיים כל מי שניבא (שבחודש 6 יהיה,אחרי זה חודש 7 אחרי זה8,וכו'),יכול לשחק לעצמו בביצים ,אף אחד לא יודע מה יהיה,כל אחד נהיה ראש אמ"ן
|
חלאס להתעסק בזה. אנשים פשוט לא מבינים כמה נזק המלחמה הזו הביאה, כמה "דפקה" אנשים.
תפסיקו לייחל לה השקם וערב, זה פשוט היה סיוט לכל תושבי הצפון. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ