![]() |
חדש פה - תמונות, אשמח לשמוע חוות דעת
6 קבצים מצורפים)
מה קורה?
אני חדש באתר, אשמח לשמוע חוות דעת... |
אחי, אם אתה נראה כמו זין רפוי, אז מה אתה חושב? תתחטב אחי כדאי שתראה פחות כמו צמיג מישלין.
אבל אחלה מאסה! |
אהבתי את הידיים.ודווקה אין הרבה שומן. אתה יכול בכייף לעשות איזה חיטוב קטן ולהמשיך מאסה.
|
יש עליך מסה גדולה,ידיים לפנים!
תן אותה בחיטוב קצר :) |
גם הגב שלא לא קטן :)
|
מאסיבי לאללה.. יש עלייך מסה נראה מלא אנרגיות.. חיטובון קל ואהעלה במסה ייגרמו למראה הרבה יותר שובר לבבות.. בכל מקווה ממש יפה נהניתי לראות
|
ציטוט:
בכל מקרה ידיים גדולות,לך תקבל שיזוף אחי יראה הרבה יותר טוב |
מאסה טובה חיטוב קטנטן והמשך במאסה
|
אחלה מסה אחי
חיטוב קטן לא יזיק מה הנתונים להיום ? |
מסה יפה אחי ידיים טובות!
|
אחי יש עלייך מסה קטלנית!
שפוך נתונים:) אבל אתה צריך קצת לחטב ואז תיראה פצצה חבל על הזמן ואחרי זה כבר תוכל להמשיך להגדיל את המסה שלך:sbb4: בהצלחה. |
אתה דומה לחרא לבן
:sbb4: |
מסה נחמדה, אתה מתכוון להתחיל חיטוב בזמן הקרוב?
לדעתי הידיים והכתפיים במצב לא רע בכלל, מהגב פחות התלהבתי והחזה שלך די מוזנח לדעתי. אני לא מבין למה אף אחד לא מעלה תמונות של רגליים, לכולם יש רגלי תרנגולת כמו שלי? |
איזה מסה תעשה חיטוב תראה פצצה למרות שהיא אפשר לקבוע לפי התמונות האלה אני חושב שהחזה מפגר מאחור
|
ידיים מעולות , אהבתי את הצורה שלהם.
בהצלחה. |
ציטוט:
|
נראה טוב לדעתי,
החורף מתחיל גם ככה עוד כמה שבועות, אם לא מפריע לך , אני הייתי ממשיך מאסה |
ציטוט:
|
אז ככה... תשובות (לחלק) מהשאלות
קודם כל תודה על כל התגובות...
החודש היה לי יומהולדת 22, אני מתאמן כבר איזה שנתיים וחצי בצורה רצינית (אבל המון המון הפסקות באמצע)..מקווה לחזור עכשיו להתאמן בצורה רצינית. את הרגליים אני לא מראה כי אין מה להראות: הם לא במצב הכי מוצלח כי יש לי כאבי ברכיים חזקים כל פעם שאני חוזר לאמן רגליים, לכן אני מפסיק (אני יודע שגלעד יגיד: "אז מה, בלי כאב לא תגדל=)). החזה שלי כפי שאתם רואים זה באמת החלק החלש בגוף, לכן הפסקתי לעשות תרגילי חזה עם מוט כדי לא לבזבז אנרגיה על היד אחורית, ועברתי נטו למשקולות. אני מתלבט כרגע אם לעשות איזה חיטובון של חודש או לעשות מסה... |
מאיסבי מאוד!!!!!!!! אחרי חיטוב תראה פצצה:jockey:
|
ידיים אכזריות!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ