![]() |
גלעד Has left the Building
אחיי היקרים לפורום.
בשבוע האחרון עלו וקרו פה בפורום כמה דברים שממש הצליחו לעצבן אותי,נסיתי לבקש מאחד המנהלים שיטפל בזה אבל לא קרה שום דבר בנידון לצערי,בכל מקרה אין בכוונתי להגיב כאן בזמן הקרוב. אני יעלה תמונות של ההתקדמות שלי תוך כדי העליה במסה אך ללא תגובות, את התגובות שלכם אני אקח לצומת ליבי. למי שחושב שאני הולך לפרוש מפיתוח גוף אז הוא טועה בגדול!!!! אני רק התחלתי להפציץ ואין בכוונתי להפסיק לעולם!:sbb4: שיהיה לכולם שבוע טוב. |
ומה הם הדברים שקרו בפורום שעצבנו אותך אחי?
|
מחזק!!!!!!!!!++++
הפורום נהיה קטסטרופה! |
פייייי כמעט חטפתי התקף לב עם הכותרת הזאת חשבתי שאתה מתכוון לעזוב את הענף הייתי פשוט מאוד לוקח מחט ודוחס לעצמי טסט לעורק בצוואר
רק שלא תפרוק את העצבים שלך עליי ביום שני הא :mellow: תבוא לאיסיקיו... |
חטפתי שוק מהכותרת אחי.
אכן הפורום נהיה בושה, אך אני לא מסכים שכדאי לפרוש - צריך לתקן. אפשר לדעת מי או מה עיצבן אותך ? בכל מקרה רציתי להגיד לך שאתה אחד השפצים בפורום, והוא לא יראה אותו דבר בלעדיך. אם אתה פורש זאת רק התחלה של התדרדרות שבסופה כולם ינטשו חחח |
קצת קשה אז נשברים?
|
חבל אח שלי
|
גלעד הפחדת אותי אחי, שתדע לך שתמיד כשאני אוכל משהו בכוח אני נזכר בחתימה שלך : "גודל וגודל וגודל עד הודעה חדשה", וזה נותן לי מוטיבציה בטירוף.
|
הוא צודק ולכן בנימה שלילית זו , אני גם אעזוב זמנית הפורום הזה נהיה יותר מדי מזבלה
|
ציטוט:
מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה שווקא עכשיו ? זה נכוןו שבחודשים האחנורים הפורום התדרדר... אבל.. :\ Maoz has left the building !!!!!! למישהו אכפת ?:blush: |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא רוצים להיות בפורום לא צריך |
ציטוט:
חוץ מזה אתה אישית אין לי שום דבר נגדך אבל הפורום פה נהיה יותר מדי דיבורים כללי וזיבולי שכל יש איזה פורום מתחרה שאני לא יזכיר את שמו עובדה יש שם הודעה פעם בשבוע אבל זה נטו פיתוח גוף רציני חבל חבל שהפורום הזה נהיה מסריח במקום להיות מקום של מפתחי גוף זה נהיה מקום של תמיכה נפשית חחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצור תחשוב על זה קצת מותק יאללה לגדול חג שמח ולא לצום ביום כיפור עריכה : שוב זה לא האנשים חס וחלילה יש פה אנשים זהב רק מה הפורום עצמו עוסק במלא שטויות |
חשבתי שאתה פורש:ohmy:
|
ציטוט:
הרי בפורומים המקצועים הדברים האלה לא מתרחשים, רק בדיבורים כללי, שבכלל לא חובה להיכנס אליו אם אתה לא מעוניין לדבר על דברים ולדדבר רק על פיתוח גוף..... ומה לעשות שהקהילה פה כפולה בגודלה מאשר הקהילה המתחרה... זה גורר יותר ספאם. ואל תחשוב שאני תוקף או משהו אחי, אתה יודע שאני מלא הערכה אליך. |
באלך לפרט יותר למה אתה עוזב?
כי בימים אחרונים לא היה שום דבר חריג בפורום |
שטויות.. פשוט תפסיק להכנס לדיבורים כללי אז
|
ציטוט:
גבר לפי הרמה של התגובות שלך אתה תעשה פה טובה אם תילך לפורום שלך שאתה כל-כך אוהב. |
ציטוט:
|
אני לא מבין, אתם נמצאים בפורום "דיבורים כלליים" ואומרים שיש פה ספאם? והרמה נמוכה?
אני קורא הרבה, בעיקר בפורום "תזונה ותוספים", "אימונים", ו"פיתוח גוף תחרותי"... אני דווקא ראיתי כמה וויכוחים של כמה אנשים מלומדים, שאני לפחות מודה שהשכלתי מהם המון ולמדתי הרבה דברים שלא ידעתי, ואני לא מדבר רק על א' ב' של פיתוח גוף. נכון, מידי פעם יש תגובות של בעיקר ילדים שלא מבינים הרבה מהחיים שלהם ומתעניינים, אבל תזכרו שגם אתם פעם הייתם כאלה, ואתם צריכים לזכור שלכולנו יש מה ללמוד. גלעד ואליאב אני מעריך אותכם, אם תחליטו לפרוש מהפורום זאת החלטה רק שלכם למרות שאני חושב שהיא שגויה. |
גלעד נשמה,הפורום באמת לא אותו דבר בלעדייך אחי ...תשאר!!!.כי אם לא הרבה יפעלו אחרייך...אהה ותסתכל במוניטין..
עריכה":שיט אין לי אפשרות..כנס למסנג'ר אחי. |
גלעד אחי אל תלך יהיה חרא בלעדייך! :(
|
חח כולה פורום..מה זה פורש? זה לא איזה מועדון כזה שצריך מנויי להיכנס....אם אתם לא אוהבים את זה שהפורום ניהיה יותר מידי "דיבורים" אז אל תיכנסו לדיבורים כללי.....
חחח דיי לדרמות ! Xd |
ציטוט:
העיקר שתמשיך להפציץ.. אנחנו איתך בכל החלטה שאתה לוקח!! אתה חלק מהקהילה הזאת ותמיד תישאר :sbb4: :flowers: |
העניין בפורום שהוא קשור לחנות של גיל.
אם זה היה פורום שלא קשור לחנות כלשהי, אז אני בטוח שהיה כאן משטר הרבה יותר קשה ולא הייתם רואים את כל השטויות שרצות כאן. אבל הרי ברור שאם יחסמו כאן כל דביל שמפרסם שטויות כי משעמם לו, אז אותו בנאדם לא יקנה אצל גיל, כי ירגיש פראייר. גלעד, אני בדעה שלך. הייתי בטוח שהכל יהיה עניין שיחלוף עם תחילת שנת הלימודים, אבל מסתבר שטעיתי...הרמה נשארה זהה ונמוכה. כמובן שבתת פורמים כגון תזונה ותוספים ופיתוח גוף מקצועני, ישנה רמה גבוהה למדי, פרט לתגובות סרק של משתמשים מסוימים. |
לא הבנתי עדיין מה עצבן אותך ולמה הפורום נהיה קטסטרופה? נובים?
|
חחחח הפיתרון היחיד לבעיה שלכם הוא סגירת דיבורים כללי שנועד מראש לספאם ודיבורים לא מקצועיים, זה יעלה את רמת הפורום פי 4... אבל זה יוריד מהיחודיות ומהכיף שלו.. פשוט מי שלא רוצה ספאם שלא יכנס לתת פורום דיבורים כללי ונסגר הסיפור.... גלעד אח יאני עדיין מאוד הייתי רוצה לשמוע ממך מה היה הקש ששבר את גב הגמל.. (יש לציין שזה וואחאד גב של וואחד גמל :)
|
חח מה זה משנה אם ישארו פה גדולים או קטנים?
בהרבה מקרים עצה של שחיף שמבין משהו מהחיים שלו, עוזרת יותר מעצה של מישהו "גדול" גלעד יא פטיש דבר איתי באיסי |
ביי
|
גלעד אתה כ"כ צודק אחי..גם אני משתדל להיכנס כמה שפחות..ואני בטוח שגם 95% מחברי הפורום..
אגב עכשיו יבוא איזה מנהל שיסבן את כולנו טוב טוב. |
ציטוט:
חחחחחחחחח ביי NOOB:sbb4: :flowers: |
אני גם פורש!!!
מתחיל לעבוד 12 שעות + ביום כי אין מה לעשות עד הגיוס |
ציטוט:
|
זהו! גם אני פורש!
אני אכנס רק בסופ"שים! (וזה לא קשור כלל לצה"ל......) |
אחי מה עיצבן אותך, אני בטוח שנוכל לסדר את העניינים ואם זה מישהו ספציפי נטפל בוא, וולה ככה אני ל מכיר אותך, בדרך כלל אתה לא מוותר ככה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנשים שהם לא כמוני כמו גלעד כמו אייל כמו עומר שבאמת חיים את הענף הזה...הרוב פה סתם אנשים שלוקחים את זה כעוד משהו לעשות בחיים בגלל זה הפורום נראה ככה אם היו פה כמה רציניים באמת הרמה הייתה עולה. |
ציטוט:
אני לא מבין את הטענות הללו , אם משהו שהוא לא מזריק הוא לא שווה? |
ציטוט:
גלעד אחי:שיהיה לך בהצלחה גבר,גם אצלי ההודעה הזאת אחרונה פהhttp://www.israelbody.com/images/icons/icon12.gif העיקר שתצליח בפיתוח גוף ותגיע רחוק,מי צריך פורום.http://www.israelbody.com/images/icons/icon4.gif |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ