![]() |
תוכנה לכיווץ שירים
שמעו חבר'ה אני באמת חייב אחת כזאת...
חיפשתי ומצאתי חרא של תוכנות אם יש למישהו מחברי הפורום תוכנה אמינה ונוחה אני חייב לפוצץ את הפלאפון שלי בכמה טראקים חזקים אז אני חייב לצמצם את נפחם !! :closedeyes: |
windowns movie maker
|
אתה רוצה לכווץ קובץ Mp3 ?
|
ציטוט:
|
diet mp3
|
ציטוט:
צריך משהו איכותי חייב להיות משהו כזה |
תוכנה לכיווץ שרירים חיחי :ninja: :ninja:
|
דבר עם הבנאדם הזה באייסי:
256516869 נדמה לי שקוראים לו משה, יש לו איזה תוכנה שהוא שולח למי שרוצה. בהצלחה, מקווה שתצליח. |
ציטוט:
רק אחרי זה ראיתי שיש ר' אחת פחות :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה בא לסטלבת עליי ? לך תדע מה הוא ישלח לי אם יש בכלל כזה בנאדם |
אין דבר כזה,אתה בחיים לא תקבל ככה שיר איכותי,שיר ממוצע שוקל בערך 50 מגה,אחרי זה אנשים שעושים ריפ לדיסק ומעלים אותו לרשת מקווצים את הקובץ ל-mp3 ומהקובץ של ה-50 מגה מתקבל קובץ של 10-5 מגה(ככל שה-kbps יותר גבוה האיכות יותר גבוהה אבל השיר שוקל יותר)
מן הסתם שעד עכשיו השיר איבד הרבה מהאיכות שלו הרי קובץ של 50 מגה שקייוצו אותו לגודל קטן פי 5-10 מן הסתם ישמע פחות טוב,עכשיו אתה רוצה לקווץ את השיר עוד יותר ולקבל איכות מן הסתם שדבר כזה לא יקרה. |
אני מספיק לי לכווץ אותו ל 10 מ'
תביאו לי משהו טוב אבל כל התוכנות בשקל האלה לא עשות תעבודה כמו שצריך |
ציטוט:
יש פעמים שאי אפשר להבחין כמעט בין איכות של MB3 ב320VBR לבין האיכות המקורית ... ואם אתה עושה FLAC או משהו בסגנון - אז בכלל זה יוצא בלי איבוד איכות. |
ציטוט:
פשוט מביא לך אייסי של בנאדם שהרבה מרוצים מהתוכנה שהוא הביא להם. לא נאה לך אל תנסה. |
ציטוט:
|
אני מניאק אם כל אחד כמעט שראה את הכותרת חשב על כיווץ שרירים חחחח
|
ציטוט:
לך תדע מה הוא שולח לך אולי זה עם וירוס בפנים מה אני צריך את זה .... תודה בכל מקרה אחי , אני לא יכול לקחת סיכון |
ציטוט:
|
ציטוט:
עכשיו הוא בטח שם את הקובץ mp3 בתוכנה שהביאו לו וכייוץ אותו והתלונן שהיא לא איכותית כי זה נשמע לא טוב וברור שזה ישמע לא טוב אתה לא יכול לחתוך משיר 90% ואז לחתוך ממה שנשאר עוד חצי ולחשוב שישמעו טוב. |
חחח, קראתי "לכיווץ שרירים".
|
אחי לא ניתקלתי בתוכנה לכיווץ שירים יותר טובה מזו..
mp3 audio converter יש לתוכנה גם קראק בשביל שתיהיה לתמיד ולא ל30 יום ,תחפש בגוגל תשם של התוכנה ואתה גם תגיע לעמוד של התוכנה ביחד אם הקראק. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ