![]() |
מכונת זמן
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433790,00.html
אם הייתם יכולים, מה הייתם בודקים בהסטוריה ? אני אישית הייתי חוזר בזמן 15 שנה אחורה ובודק אם הזרע של אבא של עומרי השרירן ברמה WWE2 היה פגום. |
וואלה הייתי בודק איך התחיל העולם
|
עובר 2000 שנה קדימה, לראות האם עדיין שרדנו.
אבל מכיוון שמדובר רק בעבר, הייתי חוזר לבריאת העולם. |
הייתי נוסע עם הווינדוס ורושם אותו על שמי :p
|
לספרטה?
|
הייתי נוסע לעבר לראות את ההורים שלי בבצפר בחטיבה ותיכון
|
ציטוט:
|
הייתי חוזר לזמנים שביל גייטס \ אברמוביץ' וכו' היו צעירים מתחבר איתם ויורש מליונים.
הייתי גם נוסע לעתיד אחושילינג איזה 2000 שנה לראות מה הולך שם, בתחום הבודיבילדינג אני בכלל לא רוצה לתאר. |
הייתי הולך לאיצטדיון רמת גן ב2001 וצועק לאבי נימני בדקה ה90 "סגוררררררררררר רגללללללללללללללליייים"
הולך לתקופת המקרא לוקח איזה אחד בשם ישמעל הצידה לשיחה צפופה ואומר לו "תשמע,תעשה מסה ואחר כך חיטוב ,תרים משקלים כבדים וקח אבקה,ובשום אופן אל תביא ילדים זה פוגע ברמות הטסטטוסרון" |
הייתי רושם את כל הזכיות של הלוטו/טוטו/ווינר כרגע, ואז חוזר שנה-שנתיים אחורה וממלא את הכל.
|
אם הייתי יכול לחזור בזמן,הייתי דופק את אימאימא של מי שהמציא את הפסיכומטרי..
|
ציטוט:
ואני היתי חוזר בזמן כמה שנים אחורה קונה לוטו טוטו מניות וחוזר מבסוט :) או לתקופה ש2PAC היה חי |
ציטוט:
|
הייתי דופק את מרלין מונרו ומחפש את ג'ק המרטש.
|
ציטוט:
|
אם זה היה קורה-בראשון היינו עולים לפלייאוף למונדיאל! ושני-לא היו ערבים בעולם.
|
ציטוט:
|
הייתי שם מישהו אחר קודם לראות אם המכונה לא מתפוצצת באמצע :helpsmilie:
|
ההיתי בודק כמה זמן אלון האווירון היה בפגייה
|
בעיקרון סתם שתדעו- גם אם תהיה מכונת זמן אי אפשר יהיה לחזור לזמן שלפני שבנו את המכונה. זה אומר שכל שניה בלי מכונת זמן זאת שניה שלא ניתן לחזור אליה- משמע אי אפשר לחזור לתקופות קדומות כי פשוט לא הייתה מכונת זמן שם.
|
ציטוט:
:XDemoticon: :XDemoticon: :XDemoticon: :XDemoticon: :XDemoticon: :XDemoticon: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמע זה אולי נראה כמו מדע בדיוני אבל לאחרונה היו כמה פריצות דרך בתחום. היה אפילו משהו בעיתון על זה לפניי איזה שבועיים. אל תשכח שגם רובוטים ומחשבים היו לפניי 100 שנה מדע בדיוני...
|
ציטוט:
|
זה מטורף לאיזה רמה האנושות מגיעה עם השנים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כדי לחזור אחורה צריך לעבור את מהירות האור,ואין שום דרך לעשות את זה,לכן תצאו מהאשליה.
וגם אם היה אפשר,אז היה ניתן להיות רק במצב של View ,ולא הייתם יכולים לעשות כלום לשנות את העתיד,לדוגמא לא יכלתם "למנוע" לידה של מישהו,ולא יכלתם להרוג מישהו,וכו'. בקיצור סתם מדע בדיוני |
הייתי חוזר ל11 בספטמבר 2005 ומזיז את התאומים רגע לפני שהמטוס פוגע בהם.
סתם לא אבל ברצינות הייתי הולך לתקופה של מראדונה\פלה... ממש מעניין אותי רמת הכדורגל של אז... |
ציטוט:
|
מכונת זמן תהרוס את האנושות... כל ההווה והעתיד יתעוותו, כי כל אחד ישנה משהו קטן, שישפיע בגדול.
|
ציטוט:
אני לא מצליח לראות את ההודעות שלך... משהו מושך לי את העיניים חחח סתם ברצינות, אתה שם תמונה כזאת ואתה מצפה שיקראו את מה שאתה כותב? |
אורי א אני חייב להגיד שיחקת אותה
|
מעניין מה קורה אם מישהו נוסע בזמן אחורה והורג את עצמו או את ההורים שלו..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה העיניין של לעבור את מהירות האור ולחזור אחורה בזמן הוא גם לא בהכרח נכון, כי ההשערה היא שניתן יהיה להשתמש בחורי תולעת למטרות חזרה בזמן בלי לעבור את מהירות האור. |
היתי חוזר ומתקן כמה טעויות שלא היתי אמור לעשות :( :(
וגם חוזר לזמן מלחמת עולם השניה למה אני חולה על הדברים האלה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ