![]() |
חבר שלי קנה Wii
ואיייי איזה דבר חיייתי זה :bow:
הוא קנה עם זה גם תמשחק דרגון בול ז :character63: ושחקנו כמה שעות טובות עד שלא נשברו לנו הרגליים ניראה לי בימים הקרובים אני אולך לשכוח מזה אוכל,שרותים,שינה וכוסיות |
חחח מזכיר לי איזה סוף שבוע בתקופת הps2 שאני וחבר טוב פשוט העברנו שלושה ימים במשחק Knock Out Kings בלי לקום מהכיסא .
|
יש לי גם.
סיימתי כבר את zelda, אחלה משחק. אני מוכר אותו אם מישהו מעוניין לקנות. |
הולך*
למי שמכיר את המשחק tibia, פעם הייתי מכור קשות, לפני שעוד השקעתי תזונה.. בקיצור שיחקתי בלי סוף, כל יום היה נגמר בכאבי ראש(קרינה מהמחשב, חוסר תזונה ושתייה). בכל מקרה, אני ואחי היינו עושים תור תור במחשב(אני מ4 היום עד 4 מחר, הוא מ4 מחר עד 4 מחרתיים.. וכן הלאה), אז שיחקתי 24 שעות רצוף!! היה חופש גדול ולא ישנתי כל הלילה!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תשאיר פרטים ומחיר במוניטין |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח סתם אחי שיכתוב מחיר פשוט אזור ופרטים ונראה למי זה מתאים |
ציטוט:
|
1800 שקל יחד עם עוד שני משחקים.
אני גר באיזור השפלה. אם אתם מעוניינים תשאירו פרטים במוניטין. :flowers: |
לא אחי, שאלתי רק לגבי ה-zelda
|
ציטוט:
|
חחחח מי ראה ת'פרק של סאוט'פארק שקארטמן חיכה שהWii יצא כעבור שבועים ולא היה סבלני ניסה להקפיא את עצמו לשבועיים כדי שבאטר ימיס אותו אחרי שבועיים בסוף הוא נשכח שם 2000 שנה והגיע לעתיד פרק אחד המצחיקים
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חייייייייייייב לראות את זה!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
|
|
חח Wii נראה לי הדבר הבא...חח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואתה מוכן להגיע לצפון ? לאזור הקריות? |
ציטוט:
אני לא בטוח שאני אוכל בזמן הקרוב. תשאיר את המסנג'ר שלך. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ