![]() |
נכשלתי טסט ראשון אתמול :( :(
נגע לייי בהגהה הבן שרמוטינה הזזזזזזזזזזזזזזה:ohmy: :ohmy:
|
:bow: לא נורא,אומרים שמי שעובר טסטס שני....הוא באמת הנהג המקצועי..
|
ציטוט:
|
הטובים עוברים בשני
|
ואיי אחת הבאסות גם אני עוד חודש +\- כנראה נגש
אלוהים ישמור אותי =| |
חח
אם הטובים עוברים שני אז מה אני ?? (עברתי ראשון) ולפותח הפוסט מזל טוב חחח סתם טסט הבא בעזרת השם תעבור |
כי אלה שנכשלים בראשון נכשלים על ממש שטויות (לדוגמא שהמורה נוגע בהגה)
ומי שהולך לשני עושה עוד שיעורים והופך לרב אמן, אלה בראשון בדר"כ לא היו מצליחים אם היו נותנים להם לעשות עוד פעם תטסט ולמה נגע לך בהגה? במה עמדתה להתנגש? |
לא נורא אחי, גם אני נכשלתי טסט ראשון מאותה סיבה, הטסטר נגע לי בהגה, את השני עברתי.
|
מה זה המורה נגע לי בהגv? אז זאת לא אשמתכם לא?
|
ציטוט:
טסט זה הרוב מזל תקווה שיהיה לך מזל בטסט השני |
אשכרה זה ניחום עלוב .. שמי שעובר בשני נהג טוב
|
ציטוט:
|
הטובים עוברים רביעי...
כמעט אף אחד לא עובר ראשון (עכשיו יקפצו איזה 5 שעברו ראשון ) פשוט כי הם מנסים להוציא עוד כסף מאנשים סתם ככה.. מכשילים נגיד אם לא עקפת אוטובוס או משו כזה שעצר בתחנות וכל מיני דברים בסגנון, שזה דברים שבתור נהג חדש אתה לא רגיל ולא אמור לעשות, כי פשוט אין לך עוד ניסיון.. קיצור זה זין אחד גדול, מה שחשוב שבסוף עוברים, ושעוד 4 ימים נגמר לי המלווה :) |
אני מקווה לגשת לטסט ראשון שבוע הבא.
בהצלחה בטסט הבא! :boxing: |
כמה עולה טסט?
|
300-450 תלוי במורה
|
אני עברתי טסט שני
אבל באמת שלנהוג אם מורה נהיגה זה סיוט הלוואי ישנו תחרא הזה בשביל חברים שלי ואחי אני מת שיהיה כבר איזה טכנולגיה אחרת המבין יבין :) |
חחח איך לקחתם קשה,ניסיתי לחקות את הפולניות,שאומרות את זה כדי לצאת בטופ ;)
|
ציטוט:
מה זה החרא הזה 400 ש"ח?? אתה בטוח? נראה לי קרוע אותך אמרו לי 150 ולא אמרו לכל טסט 150 וזהו |
במזל יש לי עסקה אם הבית ספר שזה 2500 שקל + 2 טסטים חינם ויש לי מתנה עוד 2 שיעורים :) המורה אמר לי שאני אלוף אין מצב אני לא עובר טסט ראשון ושאני חייב לעבור...
אני יגיד לכם מה הייתה הפדיחה שלי? 90 אחוז מזל נאחס!! אני נוסע ברחוב דו סיטרי וממולי משאית ובצד ימין המון חנויות ומכולות (למי שמכיר המרכז של ד' מאחורה רחוב השייטים) בקיצור פתאום בלי שום הודעה מוקדמת המשאית הבת זונה הזאת עוצר לי באמצע הכביש מפעיל 4 וינקרים, בקיצור אני בא לעקוף לאותו מאותת מסתכל במראות יפה באמצע העקיפה הנהג הבן זונה של המשאית פותח את הדלת בא לרדת, אז הטסטר הזיז לי מהר את ההגה חד שמאלה וזהו חוץ מזה הטסט הלך חלק... מבינים איזה עצבים מבינים!!!!!! |
ציטוט:
לפעמים יש טסטרים כאלה ויש כאלה, ברור שיש טסטרים עם סטיגמות, אבל לבסוף טסטרים פשוט אוהבים אנשים שהם נהגים ולא תלמידים, אוהבים שהתלמיד נוהג כמו שצריך, לעקוף לומדים בשיעורים ומן הסתם אתה חייב ליישם את זה בטסט. |
לא נכשלים בגלל שהטסטר נוגע בהגה.
הטסטר נוגע בהגה בגלל שנכשלים. בכל אופן לא נורא, פעם הבאה תעבור. בהצלחה. |
ציטוט:
300 זה רגיל ואני עברתי ראשון רק בגלל שזה הכסף שלי , חחח ולא היה רצון להוציא עוד 300 על זה |
115 פנימי 350 חיצוני.
|
ייאלה בקטנה אחי בשני תעבור ( 55555 ) ^^
|
מה ההבדל בין חיצוני לפנימי?
|
ציטוט:
חיצוני עושה טסטר ממשר הרישוי |
כול הטובים עוברים טסט שני!!
|
ציטוט:
|
בקטנה אחי ...אני נכשלתי טסט 3 כבר
והמון זמן כבר לא עשיתי שיעורים ...קיצר פרשתי לכמה זמן |
וואלה אחי אני על טסט ראשון נכשלתי כי בסיום הטסט לא הרמתי בלם יד, כולם בטסט ראשון נופלים על דברים מפגרים, אין מה לעשות. תעבור טסט שני כמו מלך. מה גם שיצא לך כלום כסף 2500 לרישיון + 2 טסטים, זה ממש ממש זול.
|
שבוע הבא אני ניגש לשישי שלי אז מה
|
צעירים, יש לי רשיון כבר 3 שנים :)
עברתי טסט שלישי אגב :o |
ציטוט:
|
אצלנו באריאל שיעור עולה 100 שח אתם קולטים
|
לא נורא בסוף כולם עוברים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה מאכזב הורים סתם אחי אבל באמת דבר עם המורה שלך או משהו מזה? |
ציטוט:
הם לא בודקים עד כמה אתה נהג טוב, הם בודקים אם אתה יודע לנהוג בצורה הכי פשוטה שיש, פניות, לא לעבור חוקים, איתותים, אם אתה לא יודע לעבור נתיב זה בעיה שלך, כנ"ל לעקוף, ושאר הדברים, אתה היחידי שנדפק מזה. ועובדה שזה לא ככה, סתכל על הכבישים בארץ אנשים לא יודעים לנהוג בגרוש, ועובדה שיש להם רישיון.. |
ציטוט:
גם אם נגיד לא היה קורה כלום והוא סתם נלחץ והזיז את ההגה הוא מכשיל אותך למרות שלא קרה / היה קורה כלום . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ