![]() |
היום בית"ר מכבי- יאללה בית"ר!!
יאללה הימורים כמה חיפה מקבלת היום?? 2? 3?
ברק יצחקי *פם פם פם פם פם*!!!!!:diractor: אייזה משחק יהיה!! |
חיפה בבית מנצחים בגול!!!!!!
אם ביתר ינצחו אפשר לסגור תליגה |
ציטוט:
הליגה כבר סגורה מהמחזור הראשון!!!!!!!!!! |
ביתר הולכים לטחון להם תצורה וזה בדוק
על מה אתה מדבר שום בדוק פתח להם תתחת לקראת המשחק הזה ואין מצב שביתר תפסיד והולך להיות את ההרכב הכי מפחיד בארץ היום |
ביתר מנצחת 2-1 או 2-0
|
אני אומר ביתר לוקחת 2-1
|
2-2
|
ציטוט:
יאללה הייתי הולך לאליעזר אבל אני עוד יחטוף מכות... :jockey: אם זנברג וטל ישחקו כמו שצריך חיפה תקבל בתחתתתת!!! |
טל שחקן אפס ! שווה לתחת
אם נבחרת ישראל תחליף את השחקנים האלה כמו אריק בנאדו .. טל .. בלילי כל השחקנים האלה שלא הוכיחו את עצמם בנבחרת כבר 200 שנה ויתנו לשחקנים צעירים לשחק הנבחרת תיראה הרבה יותר טוב זה קודם כל !! דבר שני נראה לי היום חיפה לוקחת את המשחק הפועל פ"ת אוהב אותךךךך אהבה שלייייי לא ניתן שיפרקו אותךך !! אנחנו האוהדים נקנה את הקבוצה ! |
ציטוט:
אני לא סובל את טל אבל הוא כמו זנברג... הוא יכול לשחק כל המשחק חרא ולדפוק התקפות אבל עם מהלך 2 טובים הוא עושה נקודות ככה שאם הם ישחקו נורמלי בית"ר מפרקת את חיפה.. עריכה: בנדו אחלה שחקן... אחד משחקני ההגנה הטובים שיש ומזל שהוא בנבחרת... |
יאללה בית''ררררררררררר
אמן חיפה יאכלו שלישייה! מישהו יודע באיזה שעה מתחיל המשחק? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני הולך לצפות עם חברים בעיר, מקווה שאני יחזור עם הראש מורם :s
אני אוהד חיפה אגב.. למרות שאני הולך לשים 20ש'ח על בית'ר בווינר Xd |
3-0 לחיפה
|
3-1 לחיפה זה בדוק,נדבר כשיגמר המשחק.
|
3-0 לחיפה
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הטובים זה היה עכשיו.. :flowers: |
ציטוט:
"שייסה צדק:bow: שייסה צדק:bow: " ואחרי זה חוזר ככה הבייתה חחחחחח:11: |
שירוץ עד לבנעמי ככה !!
אני מחכה לך אצל אוריקה ! אני מאד מקווה בשביל חיפה שזה יגמר בתיקו למרות שאני מאמין בקבוצה שלי היה מאד קשה מול ביתר |
ציטוט:
|
יהיה 3-1 לחיפה לא על ה-0,יצחקי ישים לביתר
|
אני אומר או שחיפה מביאה 2-3 חתיכות,או שבית"ר מפרקת להם את הצורה באיזה 4-5..
משחק של 1 -0 לא יהיה פה לפי דעתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
אממממ סגרנו? :unsure: |
5-1 חיפה
|
ציטוט:
|
לא סובל כדורגל
|
איי איי איי.... ליגה ישראלית, אני לא מאמין שיש עוד אנשים שמיסתכלים את זה!
חבורה של ערסים שחיפים הולכים אחרי הכדור (לא רצים) ועושים טובה שהם נותנים בעיטה לשער! מחפשים את ה"לא להפסיד" בימקום לחפש לנצח! תיראו את השחקנים האנגלים, בריאים חסונים בכושר שיא! אתה לא רואה שחקן עומד במקום! ולפרוטוקול 2-1 ביתר |
ציטוט:
מה כיף לעודד קבוצה שבחיים לא טיילת אפילו בארץ שלה? זה לא אותו דבר אבל אין ספק שהכדורגל בארץ על הפנים... |
מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
האמת ידעתי שזה לא יכנס ... אין לנו מזל זה כתוב להם בחוזה |
ציטוט:
|
מה נסגר?
|
היה משחק על הפנים אבל חן עזריאל, ב 10 דקות על המגרש עשה יותר מאשר החלוץ הזר במשחק שלם.
צריך לתת לילד לשחק או לשחרר אותו לקבוצה אחרת, פשוט חבל על כל שניה שהוא יושב בצד. |
חזרתי לפני שעה היתה אחלה אווירה בג'
תגידו הגול שחיפה הכניסה היה חוקי? מה אמרו בשידור? |
לא היה חוקי רנטו דחף עדיין היינו צריכים לנצח
|
יצחקי שיחק מעולה... עידן טל ביאס תחת וגם ברוכיאן ואלוורס שיחקו כמו אני לא יודע מה...
היה אמור להיות פנדל לבית"ר ואדום למגן של חיפה.... אבל ת'אמת חיפה שיחקה טוב... יותר טוב ממה שהיא שיחקה במשך 7 המחזורים האחרים... ובית"ר שיחקה לא טוב.. ככה שיוצא שהיה משקל דיי שקול ותואם תתוצאה.. חבל... |
ציטוט:
למרות שיש גם את עירוני חדרה, היא עושה בצפר לקבוצות שיורודות מליגה לאומית, יכול להיות ששווה לאהוד אותה....:laughing: |
ציטוט:
|
חחח קלטתם את השריקות בוז לרבין? זה היה ענק!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ