![]() |
מה אתם מעשנים?
מה אתם מעשנים
אני מדבר איתכם על הכל כולל סמים |
הסיגריות עם הקמח של פורים
|
די נמאס מהת'רדים האלה חאלס.. כבר הבנו בעל פה מה כל אחד מעשן..
|
בונא חרשו על הנושא חח
אבל נחזור אני לא מעשן אבל שהיתי מעשן היתי טיים ונרגילה מה שיש ברוך ה' אבל אני הכי אוהב מלון |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל תהיה רציני רגע. אם יש מישהו שמעשן סמים למה נראה לך שהוא יגיד את זה פה? |
למה מה יש להסתיר בזה ?
|
ציטוט:
|
six pack אני זוכר שהוא אמר פעם שהוא מעשן סמים אבל לא בטוח.
|
ציטוט:
סיקס פאק אמר שהוא מעשן סמים חח הרגת אותי עכשיו |
רק סיגריות (מלבורו לייט או קאמל רגיל )
לא מעשן נרגילה וכו' |
ציטוט:
טוב מנטה לימון גם מעולה.. |
חוץ מסיגריות טבק ניסיתי הכל.
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יעני מה מרגישים? אמרו לי אתה מרגיש מלך |
לא מעשן :) אני ילד חכם
|
ציטוט:
מעבר לזה אנ'לא מתכוון להגיד כלום |
ציטוט:
|
מה שיוצא לקנות עם חברים, נקסט, מלבורו בעיקר =]
|
ציטוט:
בוא תגיד לי מה הקשר בין עקרות למנטה..השמועה או יותר נכון המיתוס לגבי טבק מנטה זה אימפוטנציה לא עקרות..וגם זה לא נכון. מדובר על סיגריות\סיגרים בטעם מנטה לא לגביי הטבק של הנרגילה חח ותות?טוב שזה לא הטעם הכי איום ונורא שקיים לנרגילה למה להרוס ראש מלון עם תות למה לעשות את הטעות הנוראית הזאת. מילא טבק פסיפלורה עם תפוח למרות שתאכלס כמה שנמאס מתפוח זה ה-טבק לנרגילה. יש טעמים כמו אבטיח שזה לגיוון וזה אחד הטעמים. בקשר לדברים אחרים מי שלא ניסה שלא ינסה.. אבל אם בכל זאת אז תעשן עד שתיפול לך השן :laughing: אקסטות מעיף לך תתחת אבל זאת לא סטלה מהנה.. חשיש אם כבר יותר טוב אפשר לערבב בטבק בנרגילה ולהפתיע איזו ילדה. או עוגיות חשיש למרות שעישון יותר טוב מאכילה חח |
ציטוט:
כאן רב פקח שמואל זיגמונד ממשטרת עפולה, איתרנו את האייפי שלך דרך הפורום ואנחנו בדרכינו אליך. תתכונן לדפיקות על הדלת בקרוב, שיהיה יום טוב :flowers: |
פה ושם מעשן איזה ג'ויינט או מפיל איזה ראש שתיים.. אבל כבר לא קונה, וגם לא מנסה להשיג...
לא כמו פעם בוא נגיד ככה...... סמים קשים גם הפסקתי.... http://www.israelbody.com/images/icons/icon9.gif |
ציטוט:
|
הכוונה בסמים קשים היא לאקסטות וספיד... אני בחיים לא יגע במזרק, למרות שהרואין אפשר גם לעשן..
|
אחי, תנסה תות מלון ודבר איתי!
|
חרציות
|
חרציות
|
הכי טוב חשיש אפגני
|
ציטוט:
אבל אני לא איש החשיש אני יותר איש הגראס, הגנג'ה :) אין כמו לפתוח פרח יפה ולקסס אותו, להפריד את הזרעים, ואז לעשן איזה ארבע חמש באנגים.. תענוג.. אחחחחח אלה היו זמנים... :unsure: |
סמים בחיים לא.
סגריות ונרגילה |
ציטוט:
אחי אתה יודע מזה הידרו!! גראס סגול מגדלים אותו מיתחת למים אני אומר לך אתה נותן אחדד אתה מדבר אספניולית |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל גם אמסטרדאמי רגיל זה טוב, בלו פרפל, וואיט ווידו, סנסימילייה.. ועוד.. :flowers: |
הכול חרא והכול דופק לכם חיים ומי שהוא חושב שהוא גיבור גדול יצטער על זה בעתיד.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כן שמעתי הרבה על זה אחי אני נוסע עוד חודשיים עם חבר לטיול באמסטרדם לתת ככה כמה ישיבות איכותיות אני חושב אני ינסה את זה |
ציטוט:
|
ציטוט:
תגיד לי איך זה בגרמניה יש הרבה כיוונים אחי?? |
ציטוט:
כמוכן אנבוליקה, המאמנים מוחרים בחדרי כושר (לפחות אצלי זה ככה) |
ציטוט:
איזה זין אני רק מחפש מאיפה להשיג עכשיו אפדרין וכל מיני כאלה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ