![]() |
אימון של הצבא של סוריה לעומת שלנו
הצבא של סוריה (תראו עד הסוף)
http://www.youtube.com/watch?v=tvZcR...eature=related אימון של ישראל http://www.youtube.com/watch?v=1-yU26P9rJ8 :11: |
וואו!
תמיד גאווה לראות סרטונים של הצבא שלנו מי ייתן וגם אצליח להשתחל לתוך איזו יחידה עילית |
נותן יותר מוטיבציה מאשר כל סרט פיתוח גוף אי פעם.
|
הסרטונים האלה מטעים, הרבה מורעלים שואבים את הרעל מדברים כאלה ואז מקבלים וואחד כאפה מצלצלת בצבא...
|
ציטוט:
|
רואים בסרטונים לוחמים נכנס דרך חלונות ובאלגנים, חושבים שהצבא זה סרט פעולה אחד גדול - מה שלא נכון בכלל בעליל. אני מכיר כמה שהתגייסו ליחידות העילית, חשבו שהם הולכים להיות כל אחד רמבו ואחרי שבוע הם הבינו מה זה צבא וברחו משם כל עוד נפשם בם (ז"א אחרי כמה חודשים של אכילת חרא).
|
ציטוט:
תשמע אני יודע שלהיות קרבי זאת לא קיטנה אבל זה אשכרה כזה חרא?? |
ציטוט:
בתור משתמט מניאק, תן לי לומר לך שזה לא תמיד ככה. אני מכיר מספיק אנשים שנהנו בקרבי, ועוד יותר שסבלו. זה תלוי באופי, תלוי איפה אתה נופל ואיך אתה אוכל את זה. לא כולם מבינים שבהתחלה, אם זה בצבא, בלימודים, בבתי ספר, בעבודות ובכל דבר, תמיד אוכלים חרא. לא רק בגלל שאתה צעיר, חדש ולא מכיר אנשים, אלא בגלל שלוקח זמן ליישר קו ולהסתגל לתכתיבים. אני אישית בחרתי שלא, אבל אם אתה מורעל ורואה את עצמך כקרבי מראש, לך על זה. מקס'.... חוויה. |
חחחחחחחחחחחחחח יאו הרג אותי איך הם התהפכו מה הוא חש בקורבט מה זה הדריפט המסריח הזה
|
חחחחח הרגו אותי הסורים האלה, זה 100% מינימום יחידה מובחרת שלהם
|
כל הסרטון אני אומר לעצמי וואלה מרשים, ופתאום הם דופקים הפכה. הרגו אותי מצחוק.
|
ציטוט:
בושה אם אני אגיד לאבא שלי שאני אהיה ג'ובניק.. יותר יכאב לי להגיד לו את זה מאשר שערבי ידפוק לי כדור בתחת למען האמת (יש לי אבא עירקי ולפעמים הוא יודע להתנהג כמו ערבי בעצמו) תאמין לי שאני לא חושב לרגע שהצבא הולך להיות כיף, אין שום עניין כזה פה ואת השירות שלי אני הולך לתת במלואו על הצד הכי טוב שאני יכול תחשבו על זה ככה צבא זה צבא, בזמן מלחמה \ פעולות יש מצב שחיילים ימותו אבל מה אפשר לעשות זה כל הקטע בלהיות חייל לא? |
קשה לי להאמין שזה סרט של הצבא הסורי...יותר נראה כמו משטרה פלשטינאית
ולא לזלזל בצבא סוריה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל תאכלס הדבר הכי גרוע בעולם זה לזלזל ביריב שלך או באוייב שלך במקרה הזה ! ישראל זלזלה בשנות ה 70 בהמון העזתי שזרק אבנים והתנהג כמו אוהדים מתפרעים .. ותראו איפה אנחנו היום , יש להם טילים מתקדמים נשקים ותחמושת בכמויות ענקיות ! צריך ללמוד מטעויות העבר , ההינו צריכים להמציא פתרון יצירתי עם העזתים לספק אותם במשהו , ולא להגרר לאינתיפדה חוסכים לעצמיינו בכי לדורות |
כל לשכת הגיוס בני זונות
|
לפי התגובות כנראה שזה או הצבא הלבנוני או העירקי אבל דוגרי מה ההבדל כולם ערבים!!! מצידי שיהיו כורדים
חח נקעתי מההפכה והצבא הישראלי מרשים כמו תמיד [תמיד ככה אבל במלחמה האחרונה לא התרשמתי חח] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רק משו אחד, תחשבו אם הגיוס לא היה חובה אם הייתם מתגייסים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תישכח שאנחנו מדינה קטנה בצפון אפריקה/ מערב אסיה. אנחנו מוקפים ברפוליקות בננות... מה שקורה בעזה או מה שקרה במילחמת לבנון זה לא דוגמא לכלום!, אם צהל היה פחות הומניטרי, והם היו מקבלים פקודות כמו "להוריד כל מחמוד" כל המשברים שלנו היו ניפתרים תוך פחות מחצי שנה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מי היה מתגייס.. הייתי עף מפה לקיבינימט |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו 90% מהמורעלים |
ציטוט:
זה הכל הוראות מלמעלה אני במרכז מידע ותדע לך שאני רוצה לעזור בקטע של מי שרוצה להתגייס לקרבי, אבל לפעמים ואללה לא מסתדר שמישהו עם קב"א 46 רוצה סיירות, מה לעשות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
נסגור על 90 % ?
ולי זה עולה יותר! |
אלעק כתבו שם בתגובות שזה הצבא הישראלי
אינעל האבא הערבי שלהם |
סוריה: חח חחחחחח
ישראל: תותחיםםם סרטט מרעיללל ביותר |
ציטוט:
וכן, זה באיזור ה90%, יש את העשרה אחוזים שהם באמת אנשים שרוצים שיהיה גיוס כמה שיותר איכותי ומנסים להעלות מוטיבציה כמה שיותר |
ציטוט:
אני מתקשר כל היום ולא עונים לי אני מת לקבל סיירות |
ציטוט:
אני ממליץ לך ללכת ישירות לשם אם שואלים אותך בכניסה למה באת תסבן אותם קצת ותיכנס |
לשכת גיוס זה מקום של זונות
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ