![]() |
אירובי+מאסה
אני רוצה להוסיף לתכנית שלי אירובי...
זה יפגע לי במאסה? |
אם אתה עדיין שומר על מאזן קלורי חיובי אז לא.
|
ההפך.. זה אפילו טוב להוסיף אירובי אבל תהיה במאזן קלורי חיובי...
|
תוסיף... אבל לא ריצה...
הליכה מהירה רבע שעה אחרי האימון משקולות... כל פעם מספיק... |
אפשר לעשות אירובי במסה ואפילו מומלץ לעשות,מה שאתה צריך להקפיד זה בימי האירובי לאכול יותר מבימים רגילים ולהיות על מאזן חיובי (אחרי החישוב של הריצה) כי הריצה שורפת קלוריות אתה יודע?:mellow: ומומלץ לא לעבור את ה-4 פעמים בשבוע וגם לא לרוץ למעלה מ-45 דקות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ריצה זה מתיש... במיוחד אחרי אימון משקולות במסה ... אני אישית מעדיף לעשות הליכה... את הריצה אני משאיר לחיטוב.. |
לא חובה לעשות את הריצה אחרי אימון משקולות..
אפשר לעשות ריצה על הבוקר/בלילה אפשר גם לרוץ בימים שאין בהם אימונים וכ'ד. |
ציטוט:
אני עם תפריט דל שומנים... מנסה לעלות נקי במאסה... אני מצליח להוריד שומן אבל אני רוצה עוד יותר.. אני רוצה לרוץ אבל אני מפחד. עוד תגובות בבקשה. |
מקפיץ.
בבקשה אני צריך את העזרה שלכם! |
ציטוט:
|
שמע...
כדי לבצע עלייה באמת נקייה אירובי יעזור לך מאוד גם אם תלך על מהירות שמונה ותרוץ על מהירות תשע ישרף שומן ושריר אין מה לעשות שריר יורד בדיק כמו שומן אבל הכמות שריר שאתה מעלה במאסה גדולה והכמות האפסית ש-20 דקות ריצה יורידו לך היא אפסית לעומת חודש מאסה נקייה פלוס אירובי שבו אתה גם מוריד את השומן ושומר על תפריט מסודר של עלייה נקייה.... תחשוב לבד מה עדיף... סתם לעוד עזרה לחשיבה שלך אני התחלתי מאסה נקייה באמת אחת הנקיות שאפשר ואני עושה אירובי 20 דקות פעמיים בשבוע תאמין לי אין דבר יותר מצווין. |
אירובי שורף קלוריות. אתה יכול לאכול הרבה ואז להיות בפלוס של 1000 ק' לעשות אירובי ואז להיות בפלוס של 500 ק' או להיות בפלוס של 500 ק' בלי אירובי ע"י תפריט עם קצת פחות קלוריות.
זה שאתה עושה אירובי לא משנה איך תעלה (נקי או מלוכלך) אלא התפריט שלך. |
ציטוט:
אבל ללא ספק גם לבריאות וגם לפיתוח גוף אירובי זה דבר מצווין והוא שורף קלוריות שהקלוריות האלו חשובות לשריפת שומן כמובן מלוות בפחמימות אבל גם שומן בגלל זה האירובי חשוב מאוד ועוזר לעלייה נקייה ושוב לא תמיד הקלוריות זה העניין החשוב אם תיהיה ב-1000 קלוריות יותר אבל התפריט יכיל 300 גרם שומן נראה איך תעלה. |
ציטוט:
זה שארובי זה בריא אני מסכים, זה שזה עוזר לשרוף קלוריות מסכים אבל אם בריצה שלך אתה שורף 500 קלוריות אז בתפריט מסה שלך אתה תיהיה חייב להוסיף עוד 500 ק'. ואם אתה לא תעשה אירובי אתה יכול לאכול 500 ק' פחות. ורק שתבין אחי, אם אני יוכל 2000 קלוריות רק משוקלד אבל אני שורף ביום 2800 אז אני עדיין ארזה. |
ציטוט:
זה ידוע שאם אתה שורף 12838484 קלוריות אז אתה צריך לאכול 12838485 קלוריות כדי לעלות איפה הקשר ? לא בכל מאסה חייב להוסיף בדיוק 500 ? 500 זה אחלה מספר אבל המון אנשים עושים למאסה נקייה למשל 200-400 או יש כאילו שעושים בכלל מעל 500... איפה הקשר ? והקטע עם השוקולד אתה חוזר על עצמך.... זה ידוע... |
טוב אחי אנחנו סתם מזיינים תשכל. אני לא בדיוק מבין מה אתה רוצה להגיד....חחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה מה שאתה יכול כמובן שעדיף ריצה על הליכה אבל יש כאלו שלא יכולים ריצה אז עושים הליכה מהירה כפולה... שוב זה מה שאתה יכול לבצע עדיף ריצה יותר טוב כמובן זה לא שאלה... |
שאני אבין, העניין של הורדת אחוזי שומן + עלייה במאסת שריר בוא זמנית, אפשרי ?
ואם כן, אשמח לכמה טיפים כי אני מאוד ארצה להתחיל לעבוד ככה. |
ציטוט:
כמו ללכת קדימה ואחורה בו זמנית |
זה לא יזיק בכלום. רק תשמור על מאזן קלורי חיובי.
אבל אני לא מבין למה אתה רוצה להוסיף אירובי למסה?! תתמקד במסה וזהו... |
זה אפשרי לעשות גם שחייה במקום ריצה או הליכה ??
|
ציטוט:
|
אבל השחייה לא תאט לי את הגדילה?
|
ציטוט:
במאס אתה צריך מאזן קלוןרי חיובי, כלומר לאכול יותר משאתה שורף. כשאתה עושה פעולה אירובית, אתה שורף קלוריות וזה מקשה עליך להיות במאזן קלורי חיובי, אבל אם אתה אוכל מספיק כדי לכפר על מה ששרפת, אין בזה שום בעיה. |
אבל איזה סוג של אירובי הכי כדאי לי לעשות שחייה ריצה או הליכה?
|
ציטוט:
|
ואיזה אוכל הכי חשוב לי לאכול ביום של אימון כדי לגדול במסה??
|
שאלה כללית מידיי, תקרא מאמרים, תבנה לך תפריט, ותבין שלא רק בימים של אימון צריך לאכול נכון, ותבין מה נכון לאכול וכמה.. אני כרגע ממהר אני לא יכול לענות לך על שאלה כ"כ מורכבת על רגל אחת..
|
יש לך מאמרים טובים??
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ