![]() |
חייבת להוריד את הבטן מהר!!
עוד מעט קיץ ואני חייבת להוריד את הבטן ואני לא מאלה שמסוגלים להתמיד וללכת למכון כושר ככה שזה יצא מהפרק.
השאלה שלי מה הכי טוב כדי להוריד את הבטן..? לקנות הליכון? או קרוס טריינר? או לעשות כפיפות בטן שלפי דעתי רק מחזק את השריר הפנימי ולא שורף שומנים [אבל מצד שני שריר שורף שומן במנוחה לא..?] בקיצור רק למבינים מה הכי אפקטיבי כדי להוריד שומן. [ולא מדובר על הרבה רק טיפה מהבטן..] |
תאכלי חצי ממה שאת אוכלת עכשיו..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי הכפיפות בטן את צודקת... |
ציטוט:
|
אירובי אירובי אירובי
או תלכי לתזונאי ותקבלי תפריט תזונה |
ציטוט:
אם אחרי אירובי היא תאכל 2 פרוסות של עוגה? מה זה יעזור לה? תפריט ואת יכולה לעשות אירובי כדי לשרוף עוד קלוריות... |
אני לא מספיק בכושר בישביל לעשות אירובי..
והליכה זה משעמם אין לי פרטנר להליכות כל מי שהלך איתי עזב את זה.. [אני לא מוקפת באנשים ספורטיבים..] ועם אמפי קשה לצעוד.. |
כמו שכולם אמרו מאזן קלורי שלילי (או בשפת הבנות דיאטה).
האכול פחות והרבה אירובי (אני ממליץ אישית על ריצה לא על בטון). בהצלחה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כבר שכחתי איך רצים.. :] |
דחפי את האצבע עמוק לגרון
|
אז לא הבנתי מה את רוצה ? שנעשה קליק עם האצבעות והשומן יעלם ?
|
אייי בנות =\
חחח אגב אני אף פעם לא מצליח להבין מה בנות עושות בחדר כושר חוץ מלחרמן את כל הגברים... תחלס? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הדבר החשוב ביותר זה התזונה.. |
ציטוט:
אתה בכלל לא יודע איזה השלכות יש למה שאמרת עכשיו.. |
ציטוט:
רק חבל שאתם מתחרמנים מכל דבר אז אנחנו בכלל צריכות לא לצאת מהבית שלא תתחרמנו חס וחלילה!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מאזן קלורי שלילי ונגמר הסיפור-את צריכה להוציא אנרגיה יותר מאשר את מכניסה ובשביל זה את צריכה בקרה על זה-תפריט+אימונים,באימונים זה פשוט מאוד תעשי תרגילי כוח(משקולות)ולאחר מכן אירובי(ריצה,קרוס טריינר,אופניים,וכו') 4 פעמים בשבוע את תורידי תשומן כמו מלכה.
|
ציטוט:
או שלא חייב..? ואם כן אז עד 2 קילו אני לא יכולה יותר מזה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לאא.... זה באמת בסדר אפילו מצויין מעודד הפרשה של טוסטסטרון באימון P-: |
מאזן ק' שלילי + סקס = אושר וחיטוב
|
בזמן החיטוב לא רק שהזין לא עומד הדבר האחרון שמעניין אותך כרגע זה סקס.
|
ציטוט:
את צריכה להיות במאזן קלורי שלילי כמו שאמרו פה + אירובי ..אין כזה דבר להוריד רק מהבטן. |
ד"א לא חייב אירובי. אירובי הוא כלי למאזן שלילי אבל הוא לא מחייב.
|
כמו שכולם אומרים תיהיה במאזן קלורי שלילי תעשי תפריט שיהיה לך יש לך אפילו איזה 2 באתר לבנות אם אני לא טועה.
אירובי צריך אבל לא חובה אבל מומלץ |
שונאת אירובי כולם שם מאושרים רק אני סובלת..
|
ציטוט:
|
אם את לא יכולה לעשות כלום מזה שווה את רוצה להוריד בטן אבל לא מוכנה לעשות כלום בשביל זה.. במקום לבלבל ת'מוח מה את לא יכולה תתחילי להוריד באוכל שתגיעי למאזן שלילי ואירובי תתחילי בהדרגה עד שתגיעי למצב שזה לא בעיה כבר.
|
רק לאכול פחות זה לא פתרון, אם את נותנת לגוף פחות אנרגיה הוא מתרגל אם הזמן ושורף פחות
הורדת שומן בצורה אפקטיבית זה שילוב של 3 גורמים -מאזן קלורי שלילי -פעילות אירובית עדיף לעשות את זה יותר קצר (פחות מ40 דקות) כדי למנוע מצב קטבולי, בעצם אם את שורפת שרירים את עושה יותר נזק מטוב עקב חילוף חומרים מואט -בניית מסת שריר כמה שיותר מסת שריר יש לך בגוף החילוף חומרים ה"פסיבי" שלך יותר מהיר מה שאומר יותר שריפת אנרגיה בזמן מנוחה. זה לא חובה לעשות את הכל וזה לא חובה לעבוד בצורה אינטנסיבית אבל אין מה לעשות, כמה שמשקיעים ככה מקבלים, פתרונות מהירים וקלים הם לאנשים חלשים וההשלכות שלהם פשוט לא שוות את זה. |
ציטוט:
אירובי הוא רק כלי עזר! כול עוד אתה במאזן קלורי שלילי לא משנה איך הגעת אליו אתה תרד במשקל. מה שקורה זה שבשביל להיות במאזן הקלורי הרצוי אנשים מגלים שזה ממש מעט אוכל בישבילם והם לא יכולים לעמוד בזה, לכן הם עושים אירובי כדי לשרוף עוד 500 קלוריות ביום וככה הם יכולים לאכול עוד כוס אורז. |
ציטוט:
שאומרים אירובי מתכוונים לפעילות אירובית לא לחוג אירובי. פעילות אירובית זה יכול להיות ריצה,הליכה, קפיצה בחבל,שחיה, אופניים, סקס וכו' |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ