ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   מעודדי טסטסטרון (https://israelbody.com/showthread.php?t=3264)

tomernahoom 16-12-06 20:45

מעודדי טסטסטרון

שלום רב אני מיתלבט לקחת מעודדי טוטסטרון
ארצה לדעת על תופעות לוואי ושיפור בכח של מוצרים אילו

amir harduf 16-12-06 20:49

אתה מתכוון לzma?

Der Metzgermeister 16-12-06 20:50

בן כמה אתה?

jonathan 16-12-06 20:51

מעודדי טסטוסטרון?
לך למעודדות של מכבי תשאל אם יש גם של טסטוסטרון
סתם אחי ;)
אפשר לדעת על איזה מוצר אתה מדבר ואז אפשר לענות לך בהתאם

tomernahoom 16-12-06 21:01

אני מדבר על HydroTest של nutrabolics

tomernahoom 16-12-06 21:12

השאלה העיקרית שלי היא אים זה פוגע בכבד או בדברים כאלה לתווח ארוך ומה הם התוצאות שניתן לקבל ממוצרים אילה

tomernahoom 16-12-06 21:26

נו מה ניה יש דגובות לשאלתי או מה

Der Metzgermeister 16-12-06 21:30

בן כמה אתה?!

tomernahoom 16-12-06 22:09

אני בן 18 וחצי

Shlomik 16-12-06 22:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomernahoom
אני מדבר על HydroTest של nutrabolics

אחלה מוצר והוא מעודד טבעי של יצור הורמונים זה לא פרו הורמון ככה שאתה לא פוגע בכבד הוא עוזר לך להגיע למקסימום הטבעי שאתה יכול, אתה לא מכניס עוד כמות חיצונית של טסטוסטרון לגוף ולכן אין גם את תופעות לוואי מיוחדות, במקרה הכי גרוע אתה רק תיהיה יותר חרמן :wiggle:

Shlomik 16-12-06 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomernahoom
אני בן 18 וחצי

זה לא ישפיע עלייך כי בגיל הזה אלה אם יש לך בעיות מיוחדות הגוף גם ככה עם רמות מאוד גבוהות של טוטסטרון, מוצר כזה צריך להתחיל לקחת לפחות בגיל 21.

sustanon 16-12-06 23:44

עים אתה רוצה מעודדי טוסטסטרון הייתי מציע לך ללכת על methyl mastedrol של חברת ליגל גיר או מוצרים של DHEA

Avi 16-12-06 23:50

מה אתם אומרים על zma?

sustanon 16-12-06 23:54

zma זה סתם ביזבוז כסף

Yoggie 17-12-06 08:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sustanon
עים אתה רוצה מעודדי טוסטסטרון הייתי מציע לך ללכת על methyl mastedrol של חברת ליגל גיר או מוצרים של DHEA

למה אתה מבלבל את השכל? קודם כל הוא צעיר בשביל המוצרים שציינת רמות הטסט הטבעיות שלו בשיאן. לקחת מסטרדרול זה בעצם לקחת סטרואיד מהונדס קצת מוחלש, שבגוף הופך לחומר המטרה ויש לו את אותן תופעות לוואי אפשריות שאפשר לקבל מסטרואידים. זה יעלה לו את רמת הטסט אבל זה לא "מעודד טוסטסטרון טבעי" כי הגוף שלו יפסיק ביצור הטבעי ברגע שהוא יתחיל לצרוך את המוצר. DHEA גם לא מתאים לבחור בגילו יש לו עוד כמה שנים טובות עד שזה ישפיע עליו (אם בכלל).

sustanon 17-12-06 13:38

אז אתה לא יודע מה אתה מדבר dhea יכול להשפיע עליו מצוין גם עכשיו ומטיל מטדרול הוא לא סטרואיד אל תזיין תשכל

meni32 17-12-06 14:39

ציטוט:

אז אתה לא יודע מה אתה מדבר dhea יכול להשפיע עליו מצוין גם עכשיו ומטיל מטדרול הוא לא סטרואיד אל תזיין תשכל

DHEA ומסטרדרול אלו פרו הורמונים.
עלולים לגרום לאותן תופעות לוואי כמו סטרואידים.....אך נותנים תוצאות פחותות בהרבה מסטרואידים.
לא שווים את ההשקעה.

amir harduf 17-12-06 15:46

ציטוט:

הוא לא אמר שזה סטרואיד.. הוא אמר שזה סטרואיד מהונדס ומוחלש.. כמהנדסים משהו יוצא משהו חדש אתה יודע?

וDHEA טוב רק מעל גיל 35 ככה.. לפני זה לא יתן שום תוצאות כמעט.

תתן כבוד לאנשים שכנראה יותר גדולים ממך בהרבה ולפי מה שרואים גם יותר מבינים ממך..

sustanon 17-12-06 16:32

תקשיב טוב ילד אתה בטח לא תלמד אותי מה זה סטרואידים ומה זה פרו-הורמונים
כל תוסף מזון שאני אומר פה זה דברים שניסיתי קודם כל על עצמי ודבר שני פרו הורמונים זה דבר
שנעלם מהשוק מזמן הם כבר לא קיימים מסטדרול זה חומר חוקי וטבעי לגמרי שעבר את אישור משרד הבריאות בארה"ב... אהה ועוד דבר אני בן 24 לך עוד אין 20 אפילו אז אתה אל תגיד לי למי אני צריך לתת פה כבוד (בטח לא לך...)

Der Metzgermeister 17-12-06 16:35

כולם טועים ורק אתה צודק נכון?

sustanon 17-12-06 16:39

כן בנושא הזה כן

sustanon 17-12-06 16:40

עים משהו מפקפק במה שאני אומר אתם יכולים לשאול את הגיל הזה הוא
יגיד לכם אותו דבר

amir harduf 17-12-06 18:10

ציטוט:

תקשיב טוב ילד אתה בטח לא תלמד אותי מה זה סטרואידים ומה זה פרו-הורמונים
כל תוסף מזון שאני אומר פה זה דברים שניסיתי קודם כל על עצמי ודבר שני פרו הורמונים זה דבר
שנעלם מהשוק מזמן הם כבר לא קיימים מסטדרול זה חומר חוקי וטבעי לגמרי שעבר את אישור משרד הבריאות בארה"ב... אהה ועוד דבר אני בן 24 לך עוד אין 20 אפילו אז אתה אל תגיד לי למי אני צריך לתת פה כבוד (בטח לא לך...)

לשנייה לא דיברתי עלי.. אם הייתה לך קצת הבנה ושכל היית מבין למי קישרתי את מה שאמרתי (הלו הוא יוגי)

דבר שני... פרו הורמונים נעלם מהשוק? תגיד אתה לא נורמלי? מאיפה אתה מביא את המידע השגוי הזה כל פעם?

נראה לי הזרקת יותר מידי ססטנון (לפי הניק) =)

sustanon 17-12-06 18:38

http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/store/4andro.html
הנה הבאתי לך לינק (עים אתה יודע אנגלית...) תקרא קצת מה זה פרו הורמונים כתוב שמה בדיוק מה ואיזה סוגים יש ורשום לך בצורה מאוד בולטת שם בתוך מסגרת צהובה שפרו הורמונים נאסרו על ידי החוק בארה"ב ונעלמו מהשוק השחור אפילו

amir harduf 17-12-06 19:20

ציטוט:

הנה הבאתי לך לינק (עים אתה יודע אנגלית...) תקרא קצת מה זה פרו הורמונים כתוב שמה בדיוק מה ואיזה סוגים יש ורשום לך בצורה מאוד בולטת שם בתוך מסגרת צהובה שפרו הורמונים נאסרו על ידי החוק בארה"ב ונעלמו מהשוק השחור אפילו

סבבה ואני יכול להגיד לך שחבר שלי קנה כבר שני סייקלים בשנה האחרונה.. תפסיק לבלבל

(וזה לא היה כזה קשה להשיג את זה)

sustanon 17-12-06 22:03

אז כנראה שהוא קנה סטרואידים ולא פרו-הורמונים ועים באמת איכשהו הוא השיג והשתמש
בפרו הורמונים אז הוא עשה טעות כי בשתיהם יש את אותן תופעות הלוואי אז עים כבר הולכים על זה
עדיף ללכת על סטרואידים כי הם בערך פי 20 יותר חזקים מבחינת התוצאות

amir harduf 17-12-06 22:28

ציטוט:

אז כנראה שהוא קנה סטרואידים ולא פרו-הורמונים ועים באמת איכשהו הוא השיג והשתמש
בפרו הורמונים אז הוא עשה טעות כי בשתיהם יש את אותן תופעות הלוואי אז עים כבר הולכים על זה
עדיף ללכת על סטרואידים כי הם בערך פי 20 יותר חזקים מבחינת התוצאות

אתה שוב מכליל ואומר דברים לא נכונים\מוטעים.. שאלת את רמת האנדרוגניות של הפרו -הורמון הספציפי? לאיזה סטרואיד השוואת אותו? יש פרו הורמונים מאוד חזקים בשוק... (וכן יש.. ומאוד קל להשיג אותם)

אני לא מבין איך השוואת את הסטרו' לפרו הורמון בתופעות לוואי בכלל בלי לדעת שום מידע על החומר..

מאיפה אתה מביא את המידע השגוי הזה בכלל כל פעם? אתר? ספר? יש לך איזושהי הסמכה כלשהי?
אני ישמח אם תגלה לי

sustanon 18-12-06 02:22

תשמע ילד קודם כל תיכנס ללינק שהבאתי לך ותקרא כל מה שרשום שם דבר שני אני היתנסתי בשתיהם
גם סטרואידים וגם פרו הורמונים (כשהם עוד היו חוקיים) אני בטוח שאתה לא אז אתה לא יכול להגיד לי מה יותר חזק ממה ואל תפליץ לי מילים כמו "אנדרוגניות" כי אין לך בכלל מושג מה זה אומר

amir harduf 18-12-06 06:18

ציטוט:

תשמע ילד קודם כל תיכנס ללינק שהבאתי לך ותקרא כל מה שרשום שם דבר שני אני היתנסתי בשתיהם
גם סטרואידים וגם פרו הורמונים (כשהם עוד היו חוקיים) אני בטוח שאתה לא אז אתה לא יכול להגיד לי מה יותר חזק ממה ואל תפליץ לי מילים כמו "אנדרוגניות" כי אין לך בכלל מושג מה זה אומר

אתה כותב פה כל מיני הודעות לא נכונות.. ואתה אומר שאתה מבין יותר מכולם כאן.. ואפילו לא יודע מזה אנדרוגניות? הרי אתה מבין יותר מכולם לא?

מושג פשוט.. בתחום ש"אמור" להיות שלך...

זה ממש נחמד שלקחת סטרו'\ פרו הורמונים... במקומך הייתי לומד קצת לפני זה על החומרים האלה.. למה הוכחת כמה פעמים שאין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר

amir harduf 18-12-06 06:22

ציטוט:

כל מה שכתוב זה שהממשל הפדרלי בארצות הברית אסר על צריכה\מכירה של פרו הורמונים... לא כתוב כלום על הנפוצות של החומרים בשוק...

(מסגרת צהובה)

Kachok 18-12-06 11:11

כאילו שיש להם דרך כלשהי בכלל לשלוט על איך שכל החומרים האלו מופצים בשוק השחור

sustanon 18-12-06 17:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
אתה כותב פה כל מיני הודעות לא נכונות.. ואתה אומר שאתה מבין יותר מכולם כאן.. ואפילו לא יודע מזה אנדרוגניות? הרי אתה מבין יותר מכולם לא?

מושג פשוט.. בתחום ש"אמור" להיות שלך...

זה ממש נחמד שלקחת סטרו'\ פרו הורמונים... במקומך הייתי לומד קצת לפני זה על החומרים האלה.. למה הוכחת כמה פעמים שאין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר

אני לא אומר שאני מבין יותר טוב מכולם רק יותר טוב ממך

amir harduf 18-12-06 18:56

ציטוט:

אני לא אומר שאני מבין יותר טוב מכולם רק יותר טוב ממך

איך אתה מבין יותר ממני עם אתה לא יודע מזה אנדרוגניות? מושג בסיסי שחובה להבין מה הוא אם אתה מבין בכל השטויות של איך הסטרו' עובדים ומהם..

מה המקור של הסטרואידים גבר? את זה אתה יודע?

dormidon 18-12-06 19:36

חזק ביותר

אתה כבר ניסית את שאר החומרים לפני שאתה מגיע לטסטוסטרון ?

dormidon 18-12-06 19:38

privet

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
כאילו שיש להם דרך כלשהי בכלל לשלוט על איך שכל החומרים האלו מופצים בשוק השחור

bratan, tebya interesuyt kakieto libo priparati ?

igorek 18-12-06 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dormidon
bratan, tebya interesuyt kakieto libo priparati ?

פה לא עוסקים בסחר בחומרים, תמצא מקום אחר לעשות את זה.

Yoggie 18-12-06 22:54

1.פרוהורמונים נמכרים עדיין על המדפים בארה"ב. האיסור יצא ספציפית כלפי מוצרים מסויימים לפי ההרכב הכימי שלהם. חברות מסוימות משנות קצת את ההרכבים ויוצאות עם דברים חדשים רק שהפעם לא כל חנות ששה למכור את המוצרים האלו כי הם מזיקים לבריאות ובעלי אותן תופעות לוואי אפשריות.

2. לסוסטנון ושאר החברים - זה לא המקום לדבר על חומרים אסורים ובטח לא לנסות להשיג אותם. אני מקווה שתכבדו את חוקי הפורום ולא נצטרך לתת הזהרות והשעיות. תודה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ