![]() |
סקר : כמה / באיזה תדירות אתם שותים?
סתם מעניין לדעת, יאללה שתפו:flowers:
(אלכוהול כן?) |
שבת שלום..
ציטוט:
סקר מעניין.... מאז תחילת החיטוב כמעט ולא שותה...חוץ מערק כי הייתי חולה ועזר :) אבל לפני כמעט כל השבוע..... פאבים ...ח'ברה...וודקות...ערק ......וכל מה שבא ליד חחחחחח אלכוהול משמין??? :unsure: :):):):) |
אני לא מאלה שמשעמם להם נגיד אז הם שותיםם
וגם בימי שישי מעדיף שלא רק ככה בחגים לפני מסיבות וזה.. כמה? אם כבר מתארגנים כמה ומביאים בקבוק חח אז אני דיי מפרק אותו לבד |
never
תראו אותי כחנון או כאני לא יודע מה, אני עושה את זה מתוך אידיאולוגיה, תמיד הייתי נגד זה. חוץ מזה שאף פעם לא עשה לי את זה.. |
אף פעם חוץ מאירועים כמו מסעדות ...לא נודע בשום אלכוהול לא אוהב את זה ממש...וגם אתם יודעים למה...
|
לא שותה בכלל וגם לא ישתה... (:
|
לא שותה קבוע. רק אם יש איזה אירוע או משהו.
|
יוצא בערך פעם פעמיים בשבוע לפחות..
כמה ומה זה תלוי. יחסית לאחרים אני שותה הרבה. |
כל גרם אלכוהול 7 קלוריות בישביל עוז ששאל...ב100 מל וודקב 200 ומשהו קלוריות אם אני לא טועה.
כל פעם שיש סיבה :):):):)(תירוץ) |
רק בסופ"ש , ויש סופ"שים שאני לא שותה בכלל
|
כל שישי(כרגע על כדורים לא שותה) ולפעמים ככה כשה נישאר מי שיש או מאיזה אירוע מיוחד אז מסימים את הבקבוק
|
רק כשאני יוצא עם חברים, ולרוב זה בקטנה.
אבל!!!!!!!!!!!!!!!! אתמול דפקתי כל כך הרבה אלכוהול: ליטר וחצי גולדסטאר, 2 וודקה רדבול, 2 ערק, 1 וודקה תפוזים היה פנאן תפסתי ראש ובלונדינית :d |
4-5 בחודש ..
כשהייתי שותה כבד הייתי גומר בקבוק וודקה עם 5 Xl לבד . עכשיו רק בירה , 3-4 לטר לא יתר . |
פעם בשבוע..מקסימום פעמיים בשבוע אם היה חג או משהו באותו שבוע גם..
|
ציטוט:
|
רק מתי שאני יוצא, או סתם כוס או שתיים של יין בבית.
|
חחחחחח כמה שרק אפשר :]
אבל בפועל לא יוצא לי הרבה כי זה משמין |
כל שישי עם חברים :)
|
תלוי בהרבה גורמים בעיקרון אני שותה מתי שצריך כמו מסיבה,יום הולדת וכאלה מנסה לשתות כמה שפחות.
|
כל שישי שאני יוצא וגם כל ימי חמישי שאני יוצא..
|
כל העמסת פחמימות
|
בחיטוב אף פעם.
במסה,אם רוצים לדפוק את הראש אז אני שותה וודקה אחת לחודש-חודשיים וגם מזה אני נמנע. אם זה סתם חברים אז אפשר לשתות כל איזה שבועיים -שלוש איזה בירה שתיים בסוף שבוע לא יותר. *חופש גדול אני לא מכליל כי שם יוצא לי לשתות איזה פעמיים בשבוע לפחות וזה סה"כ תקופה קצרה. |
ציטוט:
כמה זמן אתה כבר עושה אותו? |
ציטוט:
מה 20 של החודש הקודם, נירא מה יהיה עד ה20 הזה, אולי נמשיך עוד חודש/ חצי חודש |
פעמיים לפעמים שלוש בשבוע
|
כל יציאה, סוף שבוע, ישיבה עם חברים וכאלה..
אלכוהול זה טוב כל עוד הוא לא בהגזמה :) |
אחת לשבועיים.. אבל כבר הפחתתי בשתיה..
|
וודקה כמעט אף פעם לא, לא מבין איך אפשר לשתות את זה
רק בשביל לתפוס ראש קרלסברג במסה אני שותה הרבה אבא שלי כל הזמן קונה בחיטוב כלום |
לפני מסיבות ודברים כאלה.......... כדי להיכנס לאווירה.....
חוץ מזה אני לא רואה סיבה לשתות סתם סתם כסף סתם להכניס את כול הזבל הזה לגוף וז לא נותן לי כלום... |
ציטוט:
על בירות וכזה אנ יבכלל לא מדבר זה אני בערך שותה כמעט כל יום |
ציטוט:
|
ציטוט:
שותה כמה בירות ופה ושם צ'ייסרים. האמת שלדוג' עכשיו אני הולך עם ההורים שלי לשבת על איזה בירה באיזה בית קפה.. בירה זה כמו שאתה שותה קולה, זה בקטנה בשביל הכיף |
דימה יש לך עוד 999 ימים!!!!!!!!! ירדת מ1000!!!!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא שותה בכלל..
|
לא שותה, בחופש הייתי מדי פעם שותה עם חברים אחר כך הייתי על ראוקוטן ואיך שהוא שכחתי בכלל משתיה...
|
הממוצע הוא פעם אחת בשבוע (ושהפעם הזאת מגיע אני שותה מכל הלב).
בתקופות של חגים/ארועים/עיניינים, הממוצע עולה. |
פעם פעמיים בשבוע....
|
כל יום חמישי שישי מוצש
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ