![]() |
חמוררררררררררר... פרשתי מהפורום כנסו להתעדכן
ייאלה, אני פורש.. בגלל כמה "סיבות" שלא נפרט אותם כאן ;)
בכל מקרה, בקרוב היו עידכונים חמים שכולם ישמחו לשמוע :o אגב, תודה רבה על הברכות.. :emb1: אני מאוד נהנה לקרוא, ולצחוק :bot: http://www.atzuma.co.il/petition/shay48591/1/1000/ ייאלה שבוע טוב. |
שבוע טוב אחי
|
וואלה לא נעים לי מארבל שמשקיע פה את הנשמה אבל עם כל הצער שבדבר אני מאוכזב :helpsmilie:
|
ציטוט:
:eek: |
מזה העצומה המזדיינת הזאת?
מי החמור שכתב את זה? עוד טמבל משרי**ם? גיל אחי בחיית אל תעזוב, אתה אחלה גבר! |
ציטוט:
לצערי,אני מבין למה אתה רוצה לעזוב.כפי שאתה בטח רואה כבר כמעט ולא יוצא לי להגיב.בעיקר בגלל הסיבה שאין כבר למה להגיב. טוב מקווה שהמצב ישתפר |
ציטוט:
תסתכל בעצומה, כמה מקללים אותי שם כמו ילדים קטנים.. תכלס פחדנים, אין להם אומץ לרשום כאן את מה שהם רוצים, אז הם רושמים שם.. וכפי שציינתי, היום כל אחד שלא טורם מקבל דרגה" וכו".. בגלל שהוא מכיר את המנהל.. תחלס, נמאס.. אין כבר במה להתעדכן חוץ משאלות טיפשיות ומפגרות.. וכו'.. הלוואי והיה לנו עוד משתמשים טובים כמוך :o |
קודם כל לי באופן אישי חבל - וכנראה שזה מגיע ממקום של באמת משהו שפגע בך. מקווה שזה לא היה הבאן שחטפת כאן לכמה שעות, לא רואה איך זה עשה נזק נוראי. בכל אופן העובדה שיצאת בכזו הצהרה גורפת, אומרת שאתה כן מחפש לפתוח את הלב (כי אנשים שעוזבים מפאת חוסר זמן פשוט... מגיבים פחות ופחות עם הזמן).
מה שיותר חבל לי, זה אלפי שמוזמן להגיב כאן - או באופן אישי e_black_curtain@hotmail.com (מסנג'ר ומייל). באמת נכס מבחינת הידע והסבלנות... וזה ממש טרגי לפורום שאתה עוזב. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
הרבה זמן לא צחקתי ככה (התגובות על העצומה). אוויי פורום שרירים עד מתי?? |
הנה ראיתי שהגבת לפניי - אם אתה מדבר על הסטטוס בפינה הימנית מתחת לשם , שזה מעוות לגמרי!!! אני מסכים איתך. שים לב שזה עוד לא מעודכן - אצלי רשום חבר כסף, שאמור להיות רשום מנהל או מפקח... לא יודע על סמך מה זה הוזן , אבל באחריות אישית שתוך שבוע ימים הכל ישתנה לגמרי.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, כפי שאתה רואה אין כבר מה לעשות בפורום כל כך.. וגם בגלל כמה סיבות שלא נפרט אותם כאן,ועכשיו .. שבוע טוב ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
גיל, אני מקווה שההרגשה שלך תשתנה - סה"כ תנסה לזכור למה באת לפורום הזה, רמז - :sbb3: ותזכור שיש כאן הרבה שעוד יכולת להועיל לך בנושא הנ"ל. מקסימום קצת פחות תתעסק בדיבורים הכללי ובעצומות המלהיבות האלו :) |
כולה פורום תפסיק להיות נקבה.
|
חבל אחי סתם לפרוש >:
אתה בן אדם מבין וזה תורם לפורום..יש אנשים שבאמת מורידים את הרמה אבל צריכים אנשים איכותיים כמה שיותר שיעזרו לאלה שמבינים קצת פחות - כמוני למשל. |
האווירה בפורום נהייתה אדם לאדם זאב. כשאנשים ילמדו איך להתנהג, האווירה תשתנה.
|
אתה בן אדם זהב אתה תאמין לי אחי, בחיטוב הבא אינעל דינאק אם אתה לא מביא לי את הליפו 6! חח אתה חייב למכור לי אותו
|
ציטוט:
גבר, אני לא חושב שכדי לפתוח את הנושא הזה בפומבי.. יש סיבה טובה מאוד מאוד לכך, וזה באמת לא בגלל איזה משתמש מהפורום, אלה מחוץ.. אז אני לא רואה עוד סיבה להגיב כאן, כי כבר ממש התאכזבתי. ד'ק תאמין לי שזה לא בגלל הבאן או משהו כזה, בכלל לא. איך אומרים ?... במשך החיים, האדם משחק הרבה תפקידים. כולנו מתחבאים מאוחרי מסכה! |
תודה לכולם .. נחמד לראות שיש עוד אנשים שקצת מערכים "אותי"
ולא רצים בהזדמנות ה-1 לקלל אותי.. ושייקה, חח אל תדאג.. אני הדאג לך :) בכל מקרה, אולי בעתיד אני ישתתף מידי פעם, ויעלה תמונות, וכו'.. בנתיים נעשה קצת הפסקה. שבוע טוב! |
גיל למה לצאת בכזאת הצהרה..? אם זה לא היה מעניין אותך אז הייתה פשוט נעלם בלי לצאת בהצהרות כאלו או אחרות
יש לי הרגשה שאתה תחזור לפה מהר מאוד, אל תגיד דברים שלא תוכל לעמוד מאחוריהם. לפי דעתי אתה צריך להשאר, וחבל, אבל בחירה שלך. |
חבל
דבר איתי במסנג'ר. |
אלפי שלח לי מייל בהקדם האפשרי
|
:):):):).. סבבה גבר, טוב שלא עשית מהפורום את החיים שלי...
אגב, תמונה רוצחת.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גיל אחי אתה יודע שאני אוהב אותך, אבל למה לצאת פארש ולבוא ככה לפתוח פוסט? יעני אחי מה המטרה של זה? שיגידו לך לאאאא אל תפרוש וכו'?
אם נמאס לך אתה לא חייב לצאת בצהרות של זה, פשוט אל תיכנס לפורום וזהו. |
חבל אחי,נראה לי שאין טעם לשכנע אותך להשיאר,מקווה שתחזור מהר הערכתי אותך מאוד :-(
|
אוקיי, לא כזה אכפת לי. שלח הודעה במסנג'ר לפעמים או משהו.
|
ציטוט:
למרות כל הירידות בפורום אתה בסך הכל מבין ובעל ניסיון וחבל שעוזב תפורום. וכאילו זה לא ברור לך מי דיבר עלייך עצומה כמו שגם עליי רשמו. |
איכס אני קורא תתגובות בעצומה וזה אחד המצחיקים חח כאילו באמת אני צוחק פה
עד מתי דבעים חסרי חיים יעלוזו |
מה אתה דואג גיל נטפל בנובים לאט לאט עזוב אותך שטויות תחשוב על זה שכל אחד מאיתנו יעזוב הפורום יהיה רק נובים אבל אם נישאר נוכל לטפל בזה
|
אלפי בדוק את המייל שלך
|
גיל אחי תתחבר בהזדמנות לicq.
|
למה עזבת? תפרט בידיוק איזה ירידות אני לא נתקלתי בכלום
|
מקווה שתחזור במהרה, יש לך הרבה מה לתרום לפורום.
|
חבל..
לא מתאים לך...:no:
כשבנאדם פורש, ולא משנה מהיכן, הוא מציין את סיבת העזיבה, ולא אומר אני פורש, לוקח את הרגליים והולך. היום מוני פנאן המנהל של מכבי ת"א בכדורסל הודיעה על פרישה, ואמר "הורידו לי בשנה האחרונה הרבה מהסמכויות שלי, אני פורש". בכל אופן, חבל, חשבתי שאתה team player. אם אתה גולש כאן הרבה ונתקלת בדברים שממרמרים אותך, אל תקום ותלך, ההפך הוא הנכון, תעשה משהו בנידון. דבר עם צוות ההנהלה (המייל שלנו לפניות הגולשים לא כאן לפינת נוי). תחשוב גם אתה מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב (הפורום הזה חשוב לך בדרך כזאת או אחרת?). הכי קל זה לקום, לעזוב וללכת. Don't ask what your country can do for you, but what you can do for your country בברכת שבוע אימונים מקסים, ומקווה שתחזור בך. רן. |
Don't ask what your country can do for you, but what you can do for your country
עם הסתייגויות קלות כמובן :whistle: |
תודה רבה..
אבל זה לא קשור לאף אחד מחברי הפורום.. חח זה ממש לא מזיז לי.. הסיבות אישיות לא קשורות לאף אחד מכאן.ואני לא רוצה לפרט... אולי בעתיד הפורום יהיה כמו בעבר.. כרגע אין כל כך מה לחפש כאן..לפחות לי. ייאלה ביי זה הודעה אחורנה :) |
אל תיתן לדלת לפגוע בך בדרך החוצה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ