![]() |
מאסיבי מאוד.
אתה מעלה מאסה או חושב בכיוון של חיטוב? |
יש לך גב מטריף! כל הכבוד!
הידיים והכתפיים נראות גם מאסביות, כנ"ל האמות. שים תמונה של חזה במצב רפוי, נראה כי חברה לו מאסה ופרופורציה כלפי הגב. מה הנתונים שלך? (גובה, משקל, גיל, כמה זמן מתאמן, היקפים...) ושהיה בהצלחה בהמשך |
מפלצת מהלכת. אבל התמונות כמעט כולן אותו דבר. חחח, רק בישראלבודי מלים כמו "מפלצת" ייחשבו כמחמאה.
|
יהיה לך גוף בן זונה אם תעשה חיטוב..
|
מאוד מאסיבי !!! :jockey:
|
פשוט שור! (או ג'מוס)
אתה בכיוון של חיטוב? |
מאסיבי ביותר, גב קטלני, כנס לחיטוב עד הקיץ תראה קטלני ביותר..
|
:1eye: שפוך קצת נתונים.
כמה שוקל,כמה זמן מתאמן ,היקפים. טבעי או לוקח אבקת חלבון?חח:1eye: |
ציטוט:
|
וואי NONI שיחקתה אותה!
מסיבי ביותר אתה חושב להתחרות אחי? דרך אגב כמו שדניאל שאל מה הגובה גיל היקפים מספר שנות אימון משקל?:jockey: |
בואו לא נפתח פה תיבות פנדורה...
|
המישקל כעת 102 ק"ג (גובה 176)
מישתמש רק באבקת חלבון |
ציטוט:
אבל כל הזמן אמרת שתעשה חיטוב, מה עם זה? או שהחלטת בסוף לוותר על העסק של חיטוב.. |
ציטוט:
היד נראית קרובה ל50:jockey: |
מסיבי ביותר!
רגליים? |
מאסיבי...
מה עם איזה דאבל בייספס? אולי תפנק אותנו באחד כזה... |
מסה מרשימה מאוד אחי כל הכבוד!
היה נחמד לראות עוד פוזות פרט לגב בהצלחה בהמשך הדרך :jockey: |
לא מדבר אליי, % יותר מדי
יש לך מסה ואתה יודע את זה טוב מאוד, למה אתה דוחה את החיטוב? אתה זה שסובל מעודפים לא אנחנו |
אחלה מסה והכל.. אבל מאוד מאוד קשה באמת לראות מה יש לך בגלל שכבת השומן העבה שיש לך שם.. אתה על אחוז שומן יותר מידי גבוה וזה סתם לא תורם לשום דבר לדעתי.. באמת, תתחיל חיטוב מטורף וקפדני ואתה תיראה פשוט מצויין.
|
מפלצת ...איזה מסה ענקית מסיבי ביותר !! ....גב מצויין !! ..למרות שאתה נראה פי שתיים יותר גדול בתמונה שבצד
|
חחחח מני שתיהיה בריא מי זאת עם הציצים בחתימה, במקום להיסתכל על התמונות של נוני אני שעה בוהה בחתימה שלך...מממ נראה לי גם קיבלתי קצת זיקפה P:
תפסיקו לחפור לו על חיטוב, הוא מסוג האנשים שאוהבים את הגודל והמסת הזאת באחוז שומן שאתם רואים. שימו לב לחתימה שלו...מישהו צריך תרגום? |
מפלצת אתה פשוט ענק !!מה ההיקפים של גב וידיים?
|
שור!
תן קצת יותר נתונים נוני...=] היקפים וכאלה... |
ההקיפים כעת (חמים )
חזה 128 יד 49 מותן 87 רגל עליונה 69 |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה ענק!! |
יש מסה גדולה אמרתה שאתה שוקל 102 משהו כזה ?
היד שלך 49 .. יש עליך בארך 15 קילו של שומן או 12 מזהו כזה ככה זה ניראה לי בעיין אחרי שתעשה חיטוב היד שלך תהיה משהו כמו 43 מישקל 87 אבל לגובה שלך זה יפה מאוד ! סוס . תאן מסה עוד חודשים אם אתה שם כבר ואז תתחיל חיטוב ! הייתי גם שמן אם מסה אז אני דע יודע איך זה !! -בהצלחה- |
וואלה אהבתי
שיחקתה אותה אחי
|
ציטוט:
בגלל זה ביקשתי שתעלה תמונה של דאבל בייספס כי בתמונות שהעלת קשה לראות את הידים בצורה ברורה ובמלוא הגודל שלהן. |
ציטוט:
אל תדבר שטויות זה לא שהוא על אחוז מאוד מאוד גבוה נראה כמו 20 אחוז אבל לא נורא אפשר לרדת מזה ולמה שירד ליד 43?יש לו גם הרי נוזלים זה לא שיש לו הכל נוזלים בידיים |
תגיד שלומי, אתה מצליח להכנס לדלתות בבית שלך?? או שהיית צריך להרחיב אותן??
בכל אופן אתה גדול מאוד. באמת יש הרבה מאוד מסה. כרגיל התרשמתי מחדש כמו בכל פעם. פשוט כל הכבוד |
ציטוט:
אני לא יכול לדלעת כמה אחוז שומן הוא ... בלי ליבדוק |
ציטוט:
|
כל הכבוד שלומי כרגיל ענק ומאסיבי!
מה קורה עם התוכניות להתחרות היו לך כאלה בעבר ...עדיין מתכנן? אגב, תן עוד כמה תמונות בנוסף לגב. |
מעולה!!!!!!!!!!
מה אם רגלים???? |
ציטוט:
ילד כפות שלמד לדבר במחשב |
ציטוט:
|
ציטוט:
דרך אגב יש לך קשר ליוסי פטר? |
בחור מסיבי לאללהה
מה עם להתחרות אתה חושב על זה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ