![]() |
טיפול אורטומולקולרי - עבודת גמר לתואר .d.n
מסמך WORD:
http://mail.edu-negev.gov.il/avivh/f...7%A8%D7%99.doc המון המון חומר ברובו יעניין את כולכם. רמה גבוה יחסית. הרבה מידע מה מומלץ מה פחות מומלץ. יש מחקרים מצורפים. יש ביבילוגרפיה (לא לדאוג המחבר לא המציא דברים). תהנו. :wiggle: |
מאוד שימושי. תודה:wiggle:
|
קראתי עד עכשיו 50%, מאמר מעניין.
הדבר היחיד שהיה חדש לי (כי זה די בסיסי המאמר), זה שדווקא כן צריך מגנזיום לקליטה של סידן שזה הפוך ממה שחשבנו כאן בפורום. גם היה כתוב שמוצרי חלב לא יעילים בספיגה של סידן כי יש שם הרבה זרחן שגורם להפרשה של סידן וששקדים ואגוזים שונים הם המקורות הטובים לסידן. חוץ מזה לא חדש לי כלום, אבל זה לרענן חומר וזה נחמד. תודה רבה לך אליאב :) עריכה: טוב סיימתי לקרוא, דילגתי פה ושם על עמוד, הכול שם עובדות והמאמר מעניין מאוד, לא השתכנעתי שצריך לקיים את ההמלצות התזותיות שכתובות שם, אומנם יש ביסוס מדעי מאחוריהן, אבל לא השתכנעתי שכולן באות יעשו הבדל. צריך לקחת מה שרלוונטי לי מכל מאמר והוא היה נחמד. תודה אליאב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הכי טוב לפי דעתי זה גבינה צהובה, 1000 מ"ג בכל 100 גרם, 30 גרם חלבון ורק 9% שומן! ויש שם גם 50 מ"ג מגנזיום! |
נמרוד אתה רוצה להגיד לי שכבר הספקת לקרוא יותר מ200 עמודים?
|
ציטוט:
בחלק ב' לא ידעתי הרבה, בחלק א' ידעתי הכול, בחלק ג' ידעתי הרבה מאוד (לא ממאמרים באינטרנט, אני מכיר כל מיני אנשים שמתעסקים בזה ויצא לי לשוחח ולהתווכח עימם רבות) |
אחלה עבודה, תודה רבה
קבל במוניטין |
נמרוד נראה לי אתה ילד מחונן..
|
ציטוט:
מאז רק אומרים לי שאני צריך לכבד את המורים ולהפסיק להתחצף למבוגר :sad: |
ציטוט:
|
ציטוט:
:jockey: |
מה זה התואר הזה?
|
ציטוט:
:):):):) חזק! |
ציטוט:
סתם הכול באהבה כפרה |
ציטוט:
אגב, נמרוד... תמיד תהיתי, האם אתה יודע מה חמצון אומר? ציטוט:
ומשה, אני חושב שרצו לכתוב MD אבל האצבע החליקה ויצא ND |
[quote]
ציטוט:
|
שמת לב באיזו אוניברסיטה הוא למד? זה לא Md.
עבודות של Md גם ממש לא נראות ככה. סמוכין מעניינים , הם לא נראים לי מדעיים מדי , אולי בענף הנטורופתיה אבל לא חקרתי לעומק. |
ציטוט:
שוב הכל בהומור.:jockey: |
ציטוט:
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=4314 אם היית הולך יותר אחורה בארכיון היית מוצא שאלות הרבה יותר נווביות שלי, קדימה, לך חפש.. ד"א למה אתה חושב שאתה מכיר אותי? ודווקא מה שאמרתי היה בהומור, אומנם מעירים לי הרבה על חוצפה, אבל אני דווקא עם ציונים מעולים (כל מבחן מה2-3 הטובים בכיתה), אני בטלמ (טכניון ללימוד מטמטיקה) ובכלל אני תלמיד טוב, תתפלא. |
אני שלא כמוך חיפשתי תחת הערך "טונה" ו"כספית" .
|
ציטוט:
עריכה: חיפשתי דווקא מצאתי כמה פוסטים בינוניים בלבד, מעניין אולי זה לא היה קרלוס, אני רק זוכר שהייתה בפורום מגילה ארוכה ומעניינת בנושא של כספית מקרלוס או גל או מישהו כזה, אין לי כוח להמשיך לחפש. בהצלחה :book: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ