![]() |
אחח, כמה עצוב זה שכל מה שחשוב להן זה קוביות..
כמה שטחיות אפשר למצוא בבנות..
ידידה שלי ראתה את אביב גפן (הבנאדם שלד) בהופעה, ללא חולצה, הרטיבה מהבטן שלו.. אין לו כלום חוץ מזה! כל הבנות, כל מה שחשוב להן זה הקוביות.. זה כ"כ שטחי.. |
מחזק אחי , אני רואה שחיפים הולכים בבריכה בנות מתחרמנות להם על הקוביות
>< |
כל כך עצוב שרובן לא יודעות להעריך גוף יפה עם מאסת שריר,ושאותו בן אדם השקיע את הנשמה שלו בשביל הגוף הזה ובסוף הן רואות שחיף שבגלל שהוא רזה יש לו קוביות מסכנות אז הן אומרות "וואו איזה גוף יפה ושרירי"....
|
ציטוט:
הייתי במצב הזה, היו לי 4 קוביות שהייתי יכול לשים אוכל בניהים מרוב המשקל שלי, הגעתי לתת תזונה, בנות אשכרה החמיאו לי על הגוף הרגשתי גבר גבר.. אמרתי אם זה תופס כזה, נתחיל להתאמן נפתח את הקוביות יותר ואת שאר הגוף.. קיצור, הגעתי לפורום וראיתי שיש הרבה מעבר לקוביות בבטן, התחלתי את התהליכים כמו שצריך במאסה עכשיו וכבר אין ריבועים, ובנות מתבאסות עליי xd |
אתה מדבר על בנות 13 14
בנות שאני מכיר ? רוצות יותר ויותר מסה :) |
ציטוט:
בנות שאני מכיר זה מדבר על הטווח 14-18 תשאל אותן 'מה זה לדעתך בחור שרירי?' 80% יגידו - 'מי שיש לו ריבועים :)' 19% יגידו - 'מי שיש לו ריבועים וטיפה חזה בולט :p' 1% יגידו - 'בחור מאסיבי, שרירי בכל גופו, גב משולש חזה בולט ידיים מאסיביות כתפיים עבות, וכמובן ריבועים' - לא יגידו רגליים כי עוד לא נתקלתי במישהי שנדלקת מרגליים. איפה מצאת את האחוז הקטן הזה? |
תשאל את הבחורות שאני מכיר מה לדעתכן גוף יפה ?
60% כמו שאתה עכשיו זה מעולה (נתונים בחתימה) 39% איך שאני עכשיו עם עוד 5-10 קילו על אותו % . ובחורה אחת > אם אתה לא 85 קילו בקיץ , לא תוכל לזיין אותי :) טווח גילים > 14-22< |
אני כבר 68 קילו ונראה לי שבסביבות ה15% שומן וגם גבהתי ל173
בכל אופן, איפה אתה גר? אני בא. |
בדרך כלל זה ילדות משופעות.. על הזין :p
בסופו של דבר הבנות שאוהבות מאסה איכותית זה ההכי שוות |
נצרת :)
ברוכים הבאים :flowers: |
אחי אני מבין אותך!!! אני שונא תבנות האלה אחיי כולם רוצות קוביות והם יתלהבו אנחנו קורע ים ת תחת והם לא אכפת להם!!!! וחושבות רק על קוביותת
ושבת תגיד לכם שהיא אוהבת שרירים היא תתכוון לקוביות חחחחחחחחחחחחחחח. |
ציטוט:
ככה אתה גם מתבטא במציאות? |
ציטוט:
|
מה אתה מודאג בקיץ כשאתה תלך בים ליד אותו שחיף אתה תראה ממי הבחורה תשפריץ
|
נערךךך
|
בחורות שאוהבות קוביות הן שטחיות אבל בחורות שמעריכות גוף מאסיבי הן לא שטחיות? איזו אמירה מוזרה..
|
ציטוט:
... |
מי עושה את זה בשביל הבנות?
חוצמזה שלי אישית זה רק עוזר עם בנות... |
:):):):) ידלדות מהכתה שלי חושבות שלמי שיש קוביות הוא שרירן ( לרוב הם שחיפים )
|
לא יודע מה איתכם....אבל חברה שלי תמיד מעודדת אותי לגדול יותר :)
היה פעם שגדלתי ממש מהר[כשהייתי בצבא והיא ראתה אותי פעם בשבועיים ממש בתחילת דרכי באימונים] היא נבהלה ואמרה לי להפסיק כי אני מבהיךל אותה...ואז השתחררתי והיא מתרגלת ואוהבת :) רק לכמות האוכל והגזים היא לא רגילה עדיין :) |
חח למזלי מצאתי מישהי שכן אוהבת את זה
ואומרת שעדיף להיות מלא מאשר שחיף חח עכשו אני במסע שיכנועים שלשחר מהאח הגדול יש גוף יפה זה יצליח מתישהו |
אין מה לעשות, ככה זה הבנות שלא מבינות בזה ומתלהבות רק מהצורה של הבטן...
למצוא בת שתעודד לגדול וזה זאת תיהיה סחורה שאסור להפסיד :) בתכלס אם אתה מתאמן בשביל בנות הקטע הזה אמור לעניין אותך אם אתה לא מתאמן בשביל בנות אתה לא תשים על זה כל כך כי מי שאוהבת גוף גדול ולא איזה שחיף עם קוביות תבוא. |
קוביות זה בשביל סטוצים ודברים יבשים.
בשביל קשר רציני אפשר להיות כל אחד. אלי האנה התחתן לא? |
בנות שאוהבות את סטייל אביב גפן, הן בדרך כלל אוחצות ,סנוביות שלא מבינות כלום מלשתות וודקה ולקחת אקסטזי כל היום,ולרכל בטלפון על זה שבגד בה וכ'ו...
|
אני יגיד לכם גם למה זה
אחד עם יד 37-36 במסה הוא לא תמיד ניראה עם שרירים ביגלל המסה והנוזלים ,לעומט הילד נשחיף, אבל אם תיהיו עם יד 39-42 כל בת תשים לב שאתם מתאמנים ואז המצב יהיה אחרת . |
ציטוט:
חזה תותח, ושאר החלקים וכמובן שאחרי חיטוב יהיה גם קוביות :) (ולמה המונה הודעות שלי לא זז :o) |
לדעתי גוף זה שטחי... זה הכל מה שיש בפנים :)
טוב על מי אני עובד, hey babe check my abs |
ציטוט:
זה יד ממצועת למישהו שלא חייב להתאמן (לא מדבר על שחיפים על אנשים שהם בנוניים) 42 זה טיפה גדול מהממוצע ככה שאנשים אפילו לא ישימו לב |
דווקא לא יודע מה איתכם, אצלנו (תיכון, שכבה י') הבנות מבדילות יופי בין אנשים שריריים לשחיפים,
ואם עוד לא הבנתם שחיף עם קוביות זה לא מה שהם רוצות. לא יודע אם זה כל כך משנה אבל אצלנו המודעות לספורט ולחד"כ היא מאוד גבוהה.. כל הבנות בשכבה נמצאות בחד"כ ואם מדפדפים שם בדפים אפשר למצוא את התוכנית אימונים של כמעט כולם :d . |
ציטוט:
|
זה רק אצלכם :o
אף פעם לא הייתי ממש חטוב, וזה בהחלט לא מנע מימני להשיג בנות שכמו שהגדרתם בנים שחיפים לא הצליחו להשיג, אפילו קינאו בי. להשיג בנות זה קצת גוף, והרבה לדעת איך להתחיל עם בנות זה הכל. |
החיים והמוות בידי הלשון..
|
ציטוט:
מי אתה בכלל יא מעפ עפן? |
ציטוט:
כשתיהיה באמצע שנות העשרים + תאמין לי שהדבר האחרון שהבחורה שתתחיל איתה תתעניין - אם יש לך קוביות או אין, אם אתה טיפה מנופח או לא. אני קצת מתגעגע לתקופה ככה לפני 5 שנים. אתה הולך למסיבה מתערבב עם בנות, אתה רואה עליהן שהן מחפשות לעשות חיים ומחפשות 'חתיכים וגופות'. היום, שאני בפאב או מסיבה עם בנות בגילי - ככה אזור ה25, אתה רואה עליהן שהן מחפשות חתן. הדבר הראשון או השני שהן ישאלו אותך זה: מה אתה עושה בחיים. מעניין להן את התחת מה אתה מחביא מתחת לג'קט. |
לא כל הבנות ככה יש בנות שמתלהבות משריר ביד
|
ציטוט:
רוב הבנות שמתלהבות מקוביות הן בדרך כלל פרחות או ילדות קטנות, בקיצור מישהי שלא שווה לשמור איתה על קשר. בדרך כלל לבחורה רצינית שלא מחפשת זיון חד פעמי לא כל כך אכפת מהקוביות או עד כמה אתם מנופחים. וגם בחורה שמחפשת סטוץ חד פעמי, כל עוד היא לא ילדה קטנה, תעדיף משהו שבנויי טוב בלי קוביות בבטן, מאשר שחיף עם קובויות. |
ציטוט:
בים לדוגמא - הדבר הראשון שהן בודקות אם יש ריבועים, זה הרושם הראשוני שלהן.. אם יש לך ריבועים? אז יש לך אור ירוק לבוא ולהתחיל, ושתהיו בעניינים, יש לי חבר, מדבר כמו מפגר, לא יודע לדבר בכלל עם בנות, שחיף מת אבל מה? כמובן שיש לו ריבועים.. והולך לו :) |
ציטוט:
אפשר להבדיל בקלות בין בן אדם יד 42 לא מתאמן לבין יד 42 כן מתאמן. 42 זה מעל הממוצע ורוב הממוצע 35 אפילו פחות לכן כשרואים יד 42 עם צורה ולא רק גודל סביר להניח שהבן אדם מתאמן,כמובן שיש עוד דברים חוץ מההיקף יד שמעידים על כך שהבן אדם מתאמן או לא. |
ציטוט:
:) לא יודע מה איתכם , אבל הבנות שאני איתן מרטיבות מהגוף שלי ... ורוצות רק עוד מאסה. ושיתפסו להן בשיער, ויתנו להם סטירות בתחת וילחצו להם על העורף חזק עם היד . :) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ