![]() |
מי האיש החזק בישראל?
ב22.9. התקיימה תחרות "האיש החזק בישראל" דניס בורדורנקו המכונה "המקרר" (מישהו ממכם שמע עליו?) זכה במקום הראשון כשסחב משאית "איסוזו" הכי מהר מכל המתחרים,
ב"ישראל בודי" אומרים שויטאלי הוא האיש החזק בארץ. |
תעיף מבט בדיבורים כללי:jockey:
|
ציטוט:
שים לב לתאריך בכתבה: 23.09.02 |
מישהו יש לו פרטים ? איפה ? מה ? מתי ?
רגע ???????????? היתקימה או תתקיים ? |
1. שימו לב לבחור הרוסי במקום השני ברשימה.
2.און בסון, בחור מחיפה. מעתלית במקור. שקל בשיא 142 קילו. דחק 305 קילו. ממוקם 5 בעולם בכל הזמנים. סקווט 471 קילו. http://www.goodlift.nm.ru/Men'sTop100AllTheTime_140.htm |
ציטוט:
רק עכשיו שמתי לב... חשבתי שזה חדש כי Antonator1 העלה את זה לפורום רק אתמול. |
ישראלי במקום השלישי בעולם ! :)
|
ציטוט:
והנה תמונות, סרטונים ומידע על מה שהיה - http://www.uti.co.il/Index.asp?CategoryID=324&Page=3 |
אני מכיר תבחור הזה הוא מתאמן עכשיו בסטייל בראשל"צ ,לא ידעתי שהוא גנב פעם בקמויות צריך להיזהר עכשיו ;\
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ראיתי אותו באליפות ישראל בפווארליפטינג, הוא חזק מאוד. |
כן אני מכיר את דוד,הוא בכלל לא בכושר עכשיו...סתם לידע כללי בתור מאמן עדיף לעבוד איך שרוצים אין כלטעם להקשיב לו...הוא בן דוד של בעל המקום ו שניהם עדיף לא ללמוד מהם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מי סיפר לך ת'שטויות האלה? |
השנה האיש החזק בעולם הוא סאביקיס שלקח את אליפות העום בסטרונג מן מארגון איפסה שהתקיימה בניו זילנד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תגידו לי רגע, פעם היו משדרים את הסטרונגן, והיום משדרים רק את הסטרונגמן לנבחרות של ארצות ("כוח עולמי" באגו).
יש מצב ישדרו מתישהו את הסטרונגמן או שמשדרים ואני פשוט לא יודע איפה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הרמה שם הרבה יותר נמוכה להשווה פיסטר היה רק מקום 9 עוד כש וורלד סטרונגסט מן היתה תחרות היחידה מאז ביל אורטמייר מכר את שם וורלד סטרונגסט מן ועשה ארגון חדש איפסה לשם גם הלכו כל הכוכבים כמו סאביקייס קוקלייב פדאן וארסיוק אורטמייר סמוחסון ואחרים חוץ מ פודזיאנובסקי וניגמטולין התכוונתי אלוף לשנה 2006 באליפות העולם האחרונה באיפסה נשברו כל השיאים העולמים |
חחחחחחחחחחחחחחחחח כבלו איזה תגובות אנשים רושמים שם פשות נקרעתיייי!!
. אם ספורטאים היו מסובסדים... אסף , מהבית (23.09.02) 2. איזה איש מצחיק Gידן , י-ם (23.09.02) 3. צריך להקים עמותה- כדי לממן אותו תמר הלוחמת בדרכים , ירושלים (23.09.02) 4. אכן לאנשים אין כסף noa (23.09.02) 5. אוכל עלק ארנולד (23.09.02) 6. מה קורה במדינה הזאת? (לת) בתיה , תל אביב (23.09.02) 7. אל תשפטו אותו כנראה שזה נכון!!! ספורטאי (23.09.02) 8. לול סיגי (23.09.02) 9. אני גם אוכל שמונה ארוחות ביום! (לת) <-------- חחח כבלו זה מה אומר חחחחח סתם שמן (23.09.02) 10. אם אנחנו לא נותנים מספיק לספורט ולא לחונוךמי יתן כבוד למדינה שלנו? (לת) ספורטאי אחר (23.09.02) 11. אכלן גדול עופר , בת-ים (23.09.02) 12. מר עולם הוא כבר לא יהיה... <----- זה קורא לעצמו שוורצנגר חה חה חה שוורצנגר (23.09.02) 13. גם אני מתאמן ועובד... בודי בילדר שעובד .. , חיפה (23.09.02) 14. לא מצדיק- אבל... 7 לב ירוק , צפון (23.09.02) 15. נו שויין - אז בנתיים הוא "מר אבו כביר" א. נונימי (23.09.02) 16. מסכים מאה אחוז עם 1 (לת) וואחד (22.01.07) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ