![]() |
תמונות של החד"כ הביתי :)
http://img3.imageshack.us/img3/1379/img5515mu0.th.jpg
http://img3.imageshack.us/img3/9567/img5518vc5.th.jpg http://img172.imageshack.us/img172/9...5520cg5.th.jpg http://img12.imageshack.us/img12/6624/img5519sp5.th.jpg הבטחתי מזמן שאני יעלה אז עכשיו קצת ניקיתי וצילמתי :) האבק על החיפוי לרצפה בולט בתמונות בגלל הפלאש אז לא להתייחס. |
יפה gl באימונים
|
איפה ת'גר? כמה מנוי לשנה?
|
חזק מאוד כמה משקל יש לך שם יש לך מספיק משקל
ותרשו םתציוד שיש לך לפי מה שרואים 2דאמבלים ומוט אולימפי זהו ? |
וואוו הלוואי עלי כמה עלה לך,
לדעתי זה החדר כושר האולטימטיבי. |
280 קילו בערך
ציוד: כלוב מוט אולימפי מוט w 2 מוטות דאמבלים ספסל ועלה כולל החיפוי רצפה והסטנד והכל כמעט 5000 שקל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
באמת לא יקר בכללל וזה כן החדר כושר האולטימטיבי זה מה שצריך כלוב,הרבה פלטות,מוטות וספה נורמלית! ויש אימון מעולה! הלוואי עליי
|
ציטוט:
והפלטות קניתי ממכון שהחליף את הפלטות שלו. 280 קילו ב 400 שקל ככה. כל השאר חדש. ותודה לכולם :) |
ציטוט:
|
חזק אחי.
|
כן כן גם אני היתי בהלם. ברגע שאמרו לי את המחיר רצתי לבית להביא תאוטו ולקחתי אותם.
|
המכון הזה עדיין מוכר את הפלטות הישנות?
|
פשש יפה!
יצא לך אחלה מכון ביתי במחיר מעולה! |
אחלה של חדר כושר ביתי בהצלחה.
|
הייתי מת לכזה אחד אצלי בבית!
|
כל מה שאלוף צריך :)
בהצלחה |
אחלה חדר כושר אחי ,
אבל בתאכלס לא עדיף חדר כושר ? |
ציטוט:
אני מתאמן לבד עם מוזיקה שאני רוצה ובלי תורות למכשירים. העיקר זה כוח רצון והתמדה. מי שבא למכון כדי לדבר עם חברים לא יצליח להתמיד בבית אפילו חודש. תודה לכל מי שהגיב.. |
5000 שקל זה 3 שנים מנוי לחדר כושר אמיתי לא חבל?
|
ציטוט:
סידר לעצמו אחלה של חדר כושר... מה רע? |
כל הכיף בחדר כושר זה לא רק עצם האימון זה אנשים שאתה פוגש שם שמתאמנים איתך גם אם היה לי חדר כושר אמיתי בבית עם כל מה שצריך לא היתי הולך אליו כי חדר כושר עם אנשים זה משהו שגם בישביל זה באים
|
לא יודע... אני לא בא לחדר כושר בשביל לדבר/לראות אנשים... מעדיף כמה שפחות אנשים... גם מבחינת ריכוז.
כי אני יודע שאם אני מתחיל לדבר האימון סתם יהרס.. וחוץ מזה תמיד אפשר להזמין חבר להתאמן איתך... |
יאללה אימון יהרס אפשר לחשוב אתה מתכונן לאולימפיה
|
:):):):) לא אני רציני איתך אחי... אני בכלל לא מרוכז באימון אם אני מתחיל לדבר... לא צוחק.
שמע... אימון ועוד אימון... זה מצטבר ת'מבין.. |
ציטוט:
|
אם אתה אוהב את זה , זה נחמד , יש המון חסרונות בחדר כושר ביתי.
|
ציטוט:
אין כמו ללכת למכון המסריח שלך לראות את אותם שחיפים אדיוטים שמנסים להגיד לך שאתה לא בסדר ובלהבלה.. וואלה אני מתאמן עם שפיץ אז זה נותן מוטיבציה ויש עם מישהו לדבר שהוא מבין. ובקשר לזה שאמר שכשהוא מדבר עם חברים זה הורס לו את האימון, למה בכלל אתה מדבר עם חברים? תגיד לו חבר יקר אני באמצע אימון שמור את הדיבורים לסוף... וחדר כושר ביתי בן :):):):) כל אחד היה רוצה כזה |
wow 280 קילו 400 שקל
איזה מציאה! של פעם בחיים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:):):):) משום מה קשה לי להאמין שהוא יעבור 280 בrm1 באף תרגיל עוד 3 שנים... אלא אם כן... |
ציטוט:
הייתי מתאמתן בבית איזה חצי שנה בכלל לא אותו דבר |
היה לך ציוד נורמלי?
למר אולימפיה- אף פעם לא אהבתי לדבר עם אנשים באימון. סתם בזבוז זמן. זה גם חוסך לי המון זמן שחשוב במיוחד כשמתחילים ללמוד באונ'. חצי שעה+ הלוך חצי שעה+ חזור עם כל הסידורים של המכון זה המון. בקיצור אין ספק שיש חסרונות במכון ביתי לאנשים בלי משמעת עצמית גבוהה, אבל למזלי זה לא המצב שלי :) |
אני מתאמן בבית לא עם ציוד רב כולה 2 דאמבלים מתברגים ופלטות אבל מצד אחד אין כמו להתאמן בבית בשבילי אבל כל אחד ומה שהוא אוהב! ונכון להיום אני ררק מחכה לרגע שאני ירשם למכון! לא בגגל שאני לא אוהב להתאמן בבית אלא בגלל שאין לי עוד משקל אז עדיף לי להירשם כבר למכון!
|
ציטוט:
|
תגיד אחי מה זה הכלוב? כאילו במה הוא עוזר?
|
טוב דבר ראשון ציוד יפה:)
דבר שני אבל בטאחלס לדעתי עדיף חדר כושר נורמלי..ובקשר למה שאולג אמר..אם יש לך שחיפים במכון?פשוט אל תדבר איתם!ואם שחיף יושב לך על המכשיר תבוא אליו בstyle gilad "עוד כמה זמן אתה מתכוון לישון פה?"והוא לבד יזוז..במידה והוא יודע שהוא סתם משחק משחקים:) נכון שיש יתרונות יש לך בבית מוסיקה שלך,שקט שלך,כייף שלך אבל מצד שני תעשה לחיצת חזה כבדה תפיל בריצפה?תהרוס לעצמך תבית אחי...לא חבל? טאחלס אבל זה תלויי מאוד במטרות שלך אם זה pl?יש לך דדליפט וסקוואט ולחיצת חזה גם אתה מסודר:)אבל אם זה בודיבילדינג..אפשר להוסיף עוד:) |
ציטוט:
לבודיבילדינג ברמה שלי יש כל מה שאני צריך :) לרגליים סקוואט, דדליפט, לאנג'ים וכל תרגיל חופשי לחזה מה שאני רוצה לגב מתח בנט אובר טי באר וכו' ברור שאפשר להוסיף עוד אבל אני לא מרגיש צורך. אם כבר להוסיף אז פולי יהיה נחמד. אולי אם אני ימצא אני יביא מתקן שמתחבר לספסל שאפשר לעשות איתו פשיטת וכיפוף ברכיים. ותודה :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ