![]() |
כמות סטים לשריר
כמה סטים אתם עושים לשרירי גדול ולשריר קטן (בשבוע)
במאסה... |
מאסה: 10 (15 רגליים) ו3-4
חיטוב: 9 ו1-2 |
The animal
זה תלוי בתוכנית זה לא דברים ברורים מהש אתה אומר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה בא ל- 20 דקות והולך? |
ציטוט:
|
בממוצע 12, שבוע אחד ניסיתי לעשות 18 וזה גמר אותי. ידיים בין 0 ל6 , תלוי כמה כבד אני עובד עם הגדול. כתפיים 3-5...
|
רגליים 36 סטים
חזה וגב 30 סטים כתפיים 15 סטים ידיים 12 סטים בטן 12 סטים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בשביל מה תגיד לי ? (אם אתה רציני) |
חזה 16סטים, גב 16, רגליים 16 [כולל תאומים]
כתפיים 8סטים אחורית+קדמית 8סטים. |
זה התוכנית שהמאמן בנה לי , אני מנסה אותה חודשיים אם זה לא יצליח אני יעשה את התוכניות שהמליצו פה , התוכניות הקצרות שבוניות על תרגילים בסיסים כמו בנץ , סקוואט , דדליפט ומולטרי פרס .
|
אני עושה חזה 12
גב:16 רגליים:16 ביספס:12 אחורית:12 כתפים:12 אמות 6 מה אתם אומרים |
ציטוט:
אני עושה: באימון אחד חזה :6 סטים גב-7 סטים כתפיים-4 סטים יד קדמית-3-4 ידאחורית-4 רגליים-8 |
ציטוט:
|
רגליים 12-15
חזה סביבות 18 כתפיים 12-15 קדמית 11 אחורית גם בערך 11-12 גב 13 בתוכנית abcd |
ציטוט:
|
גב 24
חזה 18 רגליים 12 כתפיים 18 ידיים 15 |
24 רגליים
גב 20 חזה 24 כתפיים18 קדמית ואחורית 16 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
bono אני דווקא מרוצה .
יש אנשים שהמטרות שלהם שונות , המטרה שלך להיות כמה שיותר גדול , אני מסתפק מאיך שאני עכשיו , לא יתנגד לגדול עוד קצת אבל לא אכפת לי להישאר ככה ואני נהנה בחדר כושר ומהאימונים שלי . אני מעדיף להיות ככה ולהתאמן ככה מאשר להתאמן אימון של רבע שעה ולגדול . בכל מיקרה אני עולה במשקלים יפה , ודווקא גדלתי מאוד מאז שהתחלתי אבל אם אני יראה שהתוכנית הזאת לא מפיקה תוצאות ואני לא גודל בכלל יכול להיות שבכל זאת אני יעבור לתוכניות שהעלו כאן . שיהיה לך בהצלחה ויום טוב כל אחד עושה מה שטוב לו . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גב 18
חזה 18 רגליים 18 קדמית 12 אחורית 12 כתפיים 12 בטן 12 |
ציטוט:
|
באימון
חזה,גב,רגליים 12 סטים ידיים:9 סטים כתפיים:12-9 בטן-6 סטים אני עושה אימון כזה פעם בשבוע.. |
ציטוט:
אני ינסה את התוכנית שהוא בנה לי במשך חודשיים , אם אני יראה שיפור אני ימשיך איתה אם לא אני ינסה את תוכניות האימונים שהעלו פה לפורום . בכל מיקרה שתדע לך שהייתי רוצה מאוד להתנפח וכמה שיותר . אני חושב שדווקא הדבר שהכי חשוב לי להשקיע בו כעת בשביל להתנפח זה לא התוכנית אימונים , זה לא התדירות זה לא הכמות וגם לא האיכות , אלא לאכול כמה שיותר . |
ציטוט:
12 סטים לגב חזה רגליים 9 סטים ליד קדמית וליד אחורית (ביחד או לכל אחד מהשרירים 9 סטים ? ) 9-12 סטים לכתפיים 6 סטים לבטן |
ציטוט:
2. זה שאתה תראה שיפור לא אומר שהתוכנית טובה. 3. נכון, התזונה כנראה יותר חשובה מהתוכנית אימון, אם המטרה שלך היא לגדול, אבל זה לא אומר שלא צריך להשקיע מחשבה בבחירת תוכנית האימונים. |
lower 1
רגליים 8 סטים בטן 3 סטים upper 1 חזה 6 סטים כתפיים 4 סטים גב 4 סטים יד קדמית 3 סטים lower 2 רגליים 8 סטים (speed) רגליים 6 סטים בטן 3 סטים upper 2 חזה 8 סטים (speed) חזה 3 סטים כתפיים 3 סטים יד אחורית 3 סטים גב 3 סטים |
פט-בוי, למה אתה נותן כ"כ הרבה סטים לחזה ביחס לגב?
|
ציטוט:
fatboy, זו התוכנית של לייל? |
ציטוט:
זה פשוט מה שעובד בשבילי ציטוט:
|
ציטוט:
ולעולם לא נפצעתי את האמת בלי לפתוח פה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ