![]() |
עוד בודיבילדר ערבי עם גוף מושלם..
|
בהחלט מרשים מאוד
|
מוחמד בן עזיזה זכרונו לברכה .
הבחור שגרם לדוריאן לבנות את הגב המפחיד שלו אחרי שניצח אותו ב Night of champions 1990! |
כלכך מרשים ושלם!
מדהים!!חבל מאוד שהוא ניפטר ז"ל עלוש ממה הוא ניפטר?אני חושב שזאת הייתה בעיה בכליות לא? |
|
הנה slide show של התמונות הכי טובות שלו -
http://www.youtube.com/watch?v=bEYyMvUpm0c |
ציטוט:
|
אני עדין מסתכל על תמונות של מפתחי גוף משנות ה90 ואני עדין יכול להגיד לכם בלב שלם!שפעם היו מפתחי גוף באיכות הרבה יותר גבוהה מהיום...טאחלס מי יש היום?קאי,דקסטר,קטלר,דניס וולף?תנסו להעמיד מתחרים כאלו אם מתחרים כמו:קולמן,לברוני,פלקס ויילר,שון ריי,לי פריסט,מייק מזראצו ז"ל,פול דמיאו ז"ל,טום פרינס שהיו בשיא השייפ שלהם בידיוק מתי שאורות הזרקורים הופנו אליהם...איפה הם ואיפה הם...זה כבר הרבה זמן אני חושב על זה וזה מפחיד אותי שאנשים היום פשוט שכחו איך להיתאמן ולאכול בשיא הכנות...
|
ציטוט:
אני חושב שזה לא נכון ,ההבדל הוא שהיום חבר'ה מתרכזים יותר בלהגיע מאסייבים לתחרות ופחות בלהגיע יבשים עד העצם,באופן עקרוני הפיתוח גוף עלה כמה רמות למעלה מבחינת מאסה והישגים |
ציטוט:
בדיוק!!! גם החיטוב והייבוש של פעם לא כמו היום :( שכחת את דוריאן ונאסר !! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הבחור ידע לעשות פוזינג מטורף (:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שהבילדרים של היום לא יכולים להרשות לעצמם לעשות חיטוב ויבוש עד העצם, זה דורש יותר זמן וכלול בבזבוז של שריר כביכול.. זה לא שפעם הייתה גנטיקה שונה או אנערף, זה פשוט שהיום בודיבילדר על במה צריך להציג מאסה מפלצתית בשילוב עם אסטטיקה אחרת אין לו סיכוי. תראו את דקסטר שהמאסה שלו טובה, אך לא מפלצתית (והאסטטיקה מבין הטובות בעולם) ואף על כך תראו עד כמה שהתואר שלו מפוקפק. רוני הוא הדוגמה המושלמת לאיך שבילדר צריך להראות, מאסה, אסטטיקה, פרופורציות. תחשבו על זה שפעם מישהו כמו פרנק זיין לקח אולימפיה, היום הוא לא היה מקבל אפילו כרטיס מקצוען. |
ציטוט:
גוף של פרנק זיין היום בלחץ מנצח תחרות חובבים |
משהו יודע מה היה הגובה מוחמד בן עזיזה ?
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח דמיינתי אותו עומד במר תל אביב של פריג' במגרש טניס שם :d |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציטוט:
|
מישו יכול להביא תמונות של פרנק זיין?
|
מה זה שווה בכלל, הוא על אבקות ניפוח כל השרירים שלו בפנים זה אוויר..
אם הוא יפסיק להתאמן כל השרירים שלו יהפכו לשומן |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ