![]() |
2 תמונות סוף מסה:]
מה קורה אחים שלי סימתי מסה לפני שבוע אני ניכנס עכשיו לחיטוב די קשה
השנה עבדתי אל רגלים הרבה במשך המסה מה זה הרבה פמעים בשבוע שני וחמישי כי כל שריר אני עובד פעם בשבוע A-B-C-D-E-F יש שיפור מאוד גדול ברגלים כל הגניסים קטנים אלי בעסה חחח אני יעשים תמונות של כל גוף כולל רגלים רק במצא החיטוב כי עכשיו אני סתם שמן חחח השנה המאמן שלי שעוזר לי כל בדרך שאל אותי אם אני רוצה לישתתף בתחרות הוא אמר לי שאני יכול עד גדיל 21 אבל בנתיים אני לא רוצה ... מישקל עכשיו 105 גובה 1.78 בדיוק תמיד חשבתי שאני יותר חחח יד קר 46..ומי שלא מאמיין יכול ליפגש איתי כל שבוע אני בנמל ת'א ביום חמישי :]]] http://i39.tinypic.com/zur2pd.jpg עוד תמונה לפני חודש http://img13.imageshack.us/img13/5026/35686321.jpg |
נראה מעולה כל הכבוד.
|
ענק
אתה לא נראה על % שומן גבוהה תעלה תעלה תמונות של הרגליים |
ציטוט:
|
יא שור כל הכבוד!
|
ציטוט:
נראה מצויין... תן דגש לידיים בעיקר לאמות |
מכופף הבננות אין כמוך
|
ציטוט:
כמה זמן אתה חושב בחיטוב ל10% היכח לי ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא חבל על השריר? |
נראה מעולה כל הכבוד.. מאסיבי ביותר.. אני מתאר לעצמי שתיראה ממש מפחיד אחרי החיטוב..
אין לך תמונות עדכניות? כתבת שהתמונות מלפני חודש |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אורי גדלתה המון אח שלי ניראה מעולה! |
נראה מעולהה אחי
|
ציטוט:
לרדת ל12 זה ממש קל. חודש-חודשיים ואתה מסודר.. |
ציטוט:
|
נראה ממש טוב, בהצלחה בחיטוב :]
|
נראה מצויין, לדעתי תוכל להיות קרוב ל100 על 12% שומן בערך.
|
ציטוט:
|
בהצלחה בחיטוב אחי (:
|
ציטוט:
קודם תאן לי להגיע ל12 אחוז ואז ניראה מה נעשה :] ואם אני רוצה לרדת יותר מ12 נעשה משהו שלא נירד מסת שריר ... |
אורי אתה נראה מעולה אחי..
אהבתי את התמונה שלפני חודש באמת יצאת שם מעולה.. תמשיך להפציץ אחי כמו שרק אתה יודע..:) |
ציטוט:
|
Oris -
אתה ממליץ על סדר האימונים הזה ? |
ציטוט:
אני עובד שריר בשבוע .. אחי |
ציטוט:
|
אזז תתחבר למסן ?!
|
נראה מצוין,כמה שנים מתאמן סה"כ?
|
טנק אחי טנק
|
ציטוט:
|
חזק יפה מאוד...תגיד אבל הייתי זכור לי 1.85 עכשיו 1.78 ואיי טעית בהרבה אח שלי.....תגיד אבל אם תרד ל12 אחוז שומן לאיזה משקל תגיע בערך?
|
ציטוט:
|
אני חושב שאתה לא על אחוז שומן גבוה , יש לך הרבה נוזלים כשתתחיל חיטוב אתה תראה ירידה גדולה בנוזלים .
נראה לא רע בכלל. |
לא היית 184?,מה נמדדת לא מזמן?
"לא בנוי לאחוז שומן נמוך" אורי עכשיו תגיד את המשפט הזה לעצמך בלב...ותבין איזה חרטא זה.. תרד ל8 אחוז ..אל תפחד יש פה אנשים שחוששים מאיבוד 100גרם שריר מיותר...שמתי לב שגם הצתלמת לפרסומת אתה בדרך הנכונה...על 8 אחוז אתה תראה בן zona! יש לך מאסה פסיכית,אל תפחד לחטב. |
אחד הגדולים פה בפורום כל הכבוד מאוד מרשים.
לא אמרת שאתה 185 ? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ